gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 1 [ Krutan CZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / OSTATNÍ /

17. - 19.2.2012 live session Prague The best meeting ever!!!

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Marty
Člen
Odpovědět 
Zasveceni jiste vedi co se bude dit, zbyva doladit detaily, OWN a jeho zena jsou zvani ke me na hotel.
Bude to navsteva Valasskeho krale v Praze, ojedinela prilezitost ke hrani BF3 live se sklenkou v ruce.

Zbyva nekolik otazek:
1) Kdy se pujde do hospody?
2) Kam?
3) Kdo vsechno?

Zajemci necht se hlasi zde. Podle seznamu se stanovi vekovy prumer a dle toho se vybere hospoda. Samozrejme tak, aby to mela vetsina ne moc daleko. Samozrejmosti bude pravdepodobne courani po pamatkach s odbornym vykladem.

ps Presny cas a misto se dozvi pouze vybrani jedinci a to SMS zpravou
MaO
Člen
Odpovědět 
Začínám nad tím taky lehce přemýšlet. Táhnou mě tam hlavně ty památky ...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ja kurv ja cetl samozrejmosti bude curani po pamatkach
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Marty
Pozor Sandwitch bude dražší jak 70 000kč
MaO
Člen
Odpovědět 
modryklucina
ještě že se Márty neupsal, to bych tady pak vypadal jako pěkný čuně
modryklucina
Člen
Odpovědět 
MaO
to aasi jo.. a ja si prave rikal ze takovou zalibu ma jeste nekdo jinej
Marty
Člen
Odpovědět 
MaO
Tak doraz, nejaky ubytko u nekoho zaridime
MaO
Člen
Odpovědět 
Marty
Nevím jestli mě to ještě nebude sedět na on call službu. Ještě to musím pozjišťovat, domluvíme se pak na párty
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
MaO
doval, pomazlíme se !
challenger
Člen
Odpovědět 
Marty
Už balim telku a boxe
MaO
Oto kurva doraž taky...chrápání bych ti zajistil u mojí mámy (ne u tý špinavý ) já pokud neusnu u Martyho s hlavou v hajzlu tak tam budu chrápat taky. Do Neratovic by se mi nechtělo.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Nějaký konzolový chlastání jo? sem myslel že se to tady nepovede
Marty
Člen
Odpovědět 
Batou
Povede, jen musi jeste prijet MaO .
Ultimatni sestava v jednom byte, coze
Marty, Hama, Chally, OWN, MaO
A pak k tomu pridat jeste par lidi v hospode a bude
Tak vypada ideal, uvidime jak to bude.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Hh jak sem už moc nechodim tak vás nějak vůbec neznám ale do hospody bych sváma klidně zašel
Marty
Člen
Odpovědět 
Batou
Jestli jsi z Prahy, doraz na skopek
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Marty
No jako nejsem, sice kousek ale večer nejezděj vlaky, takže na vás spolejhám že budeme dělat bordel až do rána
Batou
Moderátor
Odpovědět 
A nebo prostě sváma jenom zajdu na jedno a pak zapadnu někam jinam taky možnost .
challenger
Člen
Odpovědět 
Batou
Marty
no ja to vidim spis na par drinku, jen se tak naladit a pak se dodelat doma u BF
Marty
Člen
Odpovědět 
challenger
Cely vikend se bude ladit

To all kteri bydli pobliz, zavazne prihlasky na hospodu do koce pristiho tydne at se da rezervovat nejaka hospudka
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
Marty
Vezmu rodiče, chtějí tě poznat !
Marty
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Vezmi, pocitam s tim ze te dovezou, tak jim kafe uvarim
challenger
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Marty
Tak já vezmu mámu a špinavou mámu
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
Marty
challenger
uděláme z toho seznamovací večírek
challenger
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Když mojí špinavou mámu nechce nikdo až tak moc znát stejně jako Mártyho kudlu
Marty
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Seznamovaci? Jen pro nas Ondra uz vsechny zna
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Pokud budu mít čas, tak bych dorazil. Žena by v tom víkendu měla mít nějakou akci s kamarádkama, takže budu mít malýho na starost. Jo a bude mít OWN s sebou překladatele? Já tomu slovenskému jazyku pořád nerozumím

PS: A přijede i Libor? Na něj bych se podíval
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
TY KURVO !

Marty mi dává hodny češtiny a teď píšu pomocí google translator !
Dojdeš ! Žádné možná ! s tebou se počítá.

Prostě jedu tam kvůli: Chally, Hama, Marty, BlackHawk, dojde ROBIN (doufám), pak naverbujem nějaké chlapce z fora
challenger
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Robin nedojde...nebud naivni to bys ho musel seskrabnout z jeho natuzzi sedacky...je tam tak trochu vrostlej
MaO
Člen
Odpovědět 
challenger
tak se k Robinovi můžete večer po hospodě stavit, určitě vás on i jeho manžeka rádi uvidí Já myslím že by se mohl hecnout na takovou akci
Marty
Člen
Odpovědět 
OmgWrongNick
Robin tezko . Podle me je tlustej a osklivej a mrzutej a dneska dostane na prdel ve Fife . Uz jsem doma nastinil, ze tam bude vic xboxu asi . Musel jsem jeste dodat, ze prijede i Adela, tak snad si budou devcata rozumnet u kufriku plneho Lancome a Dior a Channel
challenger
Člen
Odpovědět 
Marty
kdyz jim do toho kufriku prihodime i pul kila koksu, tak si budou rozumet stoprocentne
Hele Marty a utahne ti to internet a jistice?
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |