gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 4 [ Krutan CZ, ChiLLi_Master, Twix, akon ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / XBOX LIVE /

3 měsíční gold - 290,-

Autor Zpráva
Niconik
Člen
mám nějaký zbytek karet, bo xbox odešel do **** kdyby někdo chtěl...take mam nějaké hry pro kinect ke stažení z marketplace..Full verze ... jde o jakesy klíče elektronické nebo co...
Silwer
Člen
Niconik
no tak to trochu rozveď
Niconik
Člen
jednu 3měsíční za 290,- nebo 4ks(12měsíců) za720,-
A hry mam:
Crysis 2, The GunStringer+Fruit ninja,Carneval games,Kung fu panda2.

Hru bych nechal tak za 250,- jednu nebo 399 s jednou GoldLive kartou.
Silwer
Člen
Niconik
si z Prahy?
Niconik
Člen
Nejsem...
J4cobCZ
Člen
3měsíční za 290,- to je výhodný ne? Asi do toho půjdu, ale teď nemám jistotu, jsem kupoval z aukra a poslal kody a nebyli aktivované od prodejce on měl napsaný že je prej našel a pak jsem na to doplatil, 750,- (+/-) v tahu psal jsem mu na mejl jestli se domluvíme na racionálním řešení že mi vrátí půlku z toho, a už mi nedpověděl.(Sice měl napsaáno že peníze nevrací, ale mohli sme se domluvit. Asi jsem byl hodně naivní
A poslal bys majlem jenom kódy??
Niconik
Člen
Jasný že emailem, přece nebudeš platit poštovný za kus papíru...BTW co chceš aktivovat na těch kódech?
Silwer
Člen
Niconik
a ty hry máš krabicovky???
J4cobCZ
Člen
Niconik
Tak bych brál jeden 3 měsíční gold. Není použitej??

Mno já jsem kvůli těm kodum volal na podporu protože mi je xbox.com nebral a on mi řekl že nebyli aktivované od prodejce.
Niconik
Člen
Krabicovku? Novou za tuhle cenu?? no tááák jde o kartu kde je kód ke stažení z marketplacu na xboxu...to co dostaneš k novému xboxu s kinectem.

Kód není použitý,,..proč bych to proboha prodával?
Silwer
Člen
Niconik
ok můžeme se dohodnout...si tu novej takže se nezlob ale člověk je opatrnej..Pošlu ti tedy 200 kč na účet,a jakmile zjistim že kody sou funkční tak ti pošlu dalších 200 bereš?lidi mne tu znají...aspoň si otevřeš dveře pro další prodeje...
Niconik
Člen
jasný proč ne, ale proč 200 + 200? chceš i nějakou tu hru?
Silwer
Člen
Niconik
no nejspíš jo....zkusim něco...
Niconik
Člen
..tak jak to vidíš? Už jsi to prokalkuloval?
Niconik
Člen
update na rok za 600,- mě už je to vlastně na nic
J4cobCZ
Člen
na rok 600? mno každopádně počkám na Silwera jak napíše a pak si hned vezmu na ten rok tak mi to zarezervuj díky
Silwer
Člen
Niconik
Jj vydrž mi dneska se t iozvu do Pm...až se vrátím domu...
Silwer
Člen
Ok helůe bral bych tedy 3 měsíční gold +gunstringer a fruit ninja....pošli mi do Pmka číslo účtu ...pošlu 200 a 200 potom ok? a napíšu ti tam svůj mail...
Silwer
Člen
ahoj kody sem zkusil,gunstringera už tahám a 3měsíční kod v pohodě
Peníze jsem poslal na tvůj účet na GE..posílám to z M-bank takj to snad dojde co nejdříve.
Díky za obchod,možná ještě něco vemu

Jinak pro ostatní doporučuju...
BlackHawkCZ
Člen
Paráda Rád slyším, že je tu další dobrý obchodník
Niconik
Člen
No problémo, a díky . Taky zrovna nemusím ty podvodníčky
J4cobCZ
Člen
Niconik
tak beru ten roční gold za 600kč pošli mi PMko číslo učtu atd.
stalwartstone
Člen
Niconik
Kolik máš ještě těch 3 mesíčních goldů.
Niconik
Člen
napiš kolik by tě uspokojilo, a uvidíme jestli tě zklamu
stalwartstone
Člen
1x 3 mesíční
Niconik
Člen
jj to není problém
J4cobCZ
Člen
Dobrý obchod ostatním doporučuji :D
Niconik
Člen
Díky, a nápodobně
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |