| Autor |
Zpráva |
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 15:21 - Změnil/a: RedsnakeCZ
anabol: no by to chtělo dopilovat anglinu, protože COD4 to vážně není. Je to slušný relax.Nechcete toho truchu moc od takové rozsáhlé hry???? chceme aby byla kvalitní. Neexistuje žádný zákon říkající, že čím je hra delší, tím může být víc odfláknutá. To už je věcí tvůrců, jak udělají hru rozsáhlou.
|
dundee
Člen
|
14 Lis 2007 15:24
takže z tohohle vyplívá ža a ni assassins creed nebu nějaká mega
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 15:27
ale jo myslim si ze je to rozhodne hodne dobra hra jen jsem cekal ze obtiznost bude troochu realnejsi a ai vychytanejsi....myslim si ze je to must have koupe...stejne jako mass effect
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 15:42
no pro mě to MUST HAVE není. Nehraju nijak závratným tempem, takže si AC sice asi někdy koupím (až bude bazarovka za 500 Kč), ale pospíchat nebudu
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 15:44
co znamena nehraju nijak zavratnym tempem
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 15:45
modryklucina: to znamená že nemám ještě dohranej ani Bioshock, čeká mě taky Overlord, hraju Orange Box, taky chci dojet R6 vegas a taky hraju arkády ... tj. nemusím mít všechno co vyjde, stíhám hrát jen ty nejlepší věci, nemám na to tolik času
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 15:46
Dostává to mezi 8.5 do 9.7 extrémy pod a nad vynechávám. Takže je to vlastně megapecka. Tím nechápu co se tu řeší. Já na tom nic odfláklého nevidím, já jsem docela hotový, protože to je vážně neskutečný svět. Je pravda, že mne to nevcuclo od prvních minut jako u COD4, ale na full tv jsem šel do kolen. já mám spíš obavy z MASS EFFECT. Ten projekt je moc natáhnutý a předělávaný. Nakonec to bude slátanina, která chytne 7.2 a bude(kéž bych se mýlil) vymalováno.
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 15:49
anabol průměr na metacritic.com je 8.4. Takže bych bejt tebou posunul rozsah o kousek níž
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 15:49
jo tak...no jo ja bioshock jeste ani nezacal hra:D sem ho pujcil bratrankovi pac v ty dobe sem hral sainst row a kameo no a bratranek ho porad jeste ma...no vlastne saints row sem taky jeste nedojel:D....no a jeste mam rest u motorstormu...ale sina a mass effect koupim a asi to budou uz jen tyhle hry...letos..na uncharted zrejme kaslu cod jsem rad vynechal...a haze si sezenu zrejme pozdeji....takze vlastne taky nehraji zavrattnym tempem ale na tyhle dve hry se vazne strasne tesim...a musim je mit hned...:D
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 15:50
myslim ze nad mass effect neni treba pochybovat..jmeno bioware mluvi za vse
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 15:52
Už toho je hodně a uživit Xko a Ps3 je nad mé podnikání, vyřeší to ebay.com. Koupím vše, protože to musím prožít.
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 15:53
modryklucina: zkazit se dá všechno a dobrý jméno není jasná záruka skvělý hry. I když věřím, že ME bude skvělej.
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 15:55
myslim ze ta hra bude vazne super....cela trilogie bude urco skvela..jen sem zvedav na ty pridavny veci zda to vazne dodrzi a budou tu i novy planety atd
|
TomasElvis
|
14 Lis 2007 15:59
JRC jsou zlodeji!!!!!!!!!V pondeli jsem byl ve jednom JRC a tam meli rok a pul stary hry za 1999 Kc....Smejdi
|
Rhianna
Člen
|
14 Lis 2007 16:03
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 16:03
TomasElvis nikdo tě nenutí to tam kupovat, nevím proč tu šílíš. Máme tržní ekonomiku a konkurenci. Kdo si nezjistí že jde daná věc koupit někde o několik set Kč levnějši je prostě hloupej nebo línej.
|
modryklucina
Člen
|
14 Lis 2007 16:04
no vono vubec myslet si ze v jrc budou mit hru v dobe jejiho vydani je naivni....vetsinou to tam nemaji..mnohdy ani tyden po vydani.....a zlodeji to jsou ale kdo ma zlatou kartu tak mu to vyjde u vetsiny h er prakticky na stejno:D jako pres net
|
Rhianna
Člen
|
14 Lis 2007 16:04
TomasElvisJRC je tím vyhlášený, tomu se vyhejbám velkým obloukem
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 16:06
Gametrailers,neoseeker,gamespot,gamepro,gamestats, dál už pokračovat nebudu. Jen si nepleťte recenze na PC verzi na 1up 7.7, ani nevím jestli to vyšlo. Bohužel nemohu snížit průměr
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 16:13 - Změnil/a: RedsnakeCZ
anabol: Pro-G, teamxbox, IGN, Gamespy, Eurogamer, Planet XBOX 360. Všechny mají hodnocení 80 nebo níž. O co jsou horší než ty tvoje weby ?
Mj. je úplně jedno, na jakou verzi udělal 1UP recenzi, myslíš že mezi platformama bude nějakej rozdíl v hratelnosti ?
UPDATE: navíc gamestats.com ani není sajta, kde píšou recenze, tam jen shrožďujou odkazy a to ještě poněkud podivně (mají napsaných 8 recenzí, ale 3 jsou z Famitsu a 2 z Gameinformeru, takže bůhví, zda to nejsou nějaký čtenářský recenze)
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 16:18
Nebude rozdíl, ale je to jiná platforma. To bys chtěl hodnotit třeba celou serii Residenta evila na PC?? To bys neprodal ani třetinu kusů, protože ta hra na to prostě není
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 16:21
Ukazuješ tady recenze pod 80% a já americké desítky vynechávám. Máš doma full hd tv?
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 16:23 - Změnil/a: RedsnakeCZ
Ukazuješ tady recenze pod 80% a já americké desítky vynechávám. Máš doma full hd tv? takže ty bereš průměr hodnocení u her tak že vynecháš desítky a všechno pod 80 procent ? zajímavej systém. takže cokoli, co kdekoli dostane aspoň jednu recenzi nad 80 procent bereš jakou úžasnou hru, i kdyby byl průměr hodnocení třeba 30 procent ?
Ne, nemám HDTV. Ale nechápu, co to má společnýho s hodnocením AC.
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 16:25 - Změnil/a: RedsnakeCZ
Nebude rozdíl, ale je to jiná platforma. To bys chtěl hodnotit třeba celou serii Residenta evila na PC?? To bys neprodal ani třetinu kusů, protože ta hra na to prostě není
no sorry, ale pokud hra vyjde v jeden okamžik (nebo v krátkém rozmezí několika dní/týdnů) multiplatformově na systémy se srovnatelným výkonem (což X360, PS3 a PC jsou), bude možná kromě drobných věcí s grafikou stejná. Srovnávat to s CELOU sérií RE je úplně MIMO MÍSU
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 16:35
Bohužel není, protože já bych třeba residenta , Sillent hill, Halo 3, Forzu, GT a další věci na PC ani neinstaloval. Tu full hd do toho motám, abys pak mohl posoudit tu atmosféru jaká tam je. taková malá otázka. Že ti ten assassin nějak pije krev? Mi ne, protože ho hraju. tobě už vadil i COD4, pokud se nepletu. Nehledej pořád jen chyby. Perfekcionismus u konzolí spěje k brzkému prodeji. taky mi některé tituly pijí krev( lost planet,PGR), ale tak moc by mne to nedrtilo
|
TomasElvis
|
14 Lis 2007 16:37
No moc hezky..Skoci z 50 metrove veze do voziku se senem a zmizne v tom jak nejakej pan Tau...Nechapu proc,jestli to da takovou praci nabo co...Prolinani textur porad a dokola...Snad v Crysis by nemuselo byt podle videii a traileru na engine....Treba Call of duty 4 ...Nadhera ale docela me prekvapilo ze pri sniperskych misi kde se plazite spolu s kapitanem v trave mu stebla lezou pres telo a ani se napohnou....Tohle je ve vsech hrach tak kde je ten NEXT GEN titul?????NOvy hry krom lepsi grafiky a dobre,podstatne lepsich animaci nic nenabizeji...Porad stejne hloupa umela inteligence a tak...No nevim proc do kazde recenze serou konecne next gen titul ano ne ano ne....
|
RedsnakeCZ
Člen
|
14 Lis 2007 16:40
anabol: mě ani AC ani CoD4 (v tomhle případě sis mě asi s někým spletl, nepamatuju se, že bych se zapojoval do diskuze o týhle hře a hlavně ža bych na ní měl špatnej názor) krev nepijou. Ale AC mi podle recenze na IGN prostě příde jako velmi vyhypovaná hra, která měla usilovat o titul hry roku a přitom je v ní tuna chyb a nedodělků a tím se hra dostala na sice solidní úroveň, nicméně žádnej zázrak to není.
Mj. právě u AC všichni píšou, že ze začátku to člověku příde jako hra s hodnocením 100/100, ale později se to začne kazit.
|
need4beat
Člen
|
14 Lis 2007 16:57
Assassin's Creed je podle mě kvalitní hra...AI mi přijde v pohodě, jen je prý problém, když hrajete na nejnižší obtížnost...jinak jsme se dostali do zajímavé situace...IGN recenze tvrdí, že PS3 verze má horší frame rate než X360 verze a Gamespot recenze tvrdí, že PS3 verze nabízí lepší a stabilnější frame rate než X360 verze...kde je tedy pravda?  vážně nevím, ale viděl jsem PS3 videa na gametrailers a nezdálo se mi, že by tam byly frame rate problémy...
|
anabol
Člen
|
14 Lis 2007 17:09
PS3 verzi neznám, ale bojím se horizontálních pruhů, které tam jsou(xbox). Takže asi slabý framerate. u her stejně záleží na tom jak komu sedne daný styl. já nejsem hráč, ale mám to jako koníček. Zážitek je pro mne na prvním místě. ani multiplayer mě nikdy nechytl. uvidím jak to bude u PS3, které si kupuju na vánoce, ale předem tak dvě hry z ebaye
|
stanly
|
14 Lis 2007 18:26
muzes mi poradit,kde presne je to video assasina na PS3?ja byl vsude a vsude jen na X-ko, i kdyz zadas PS3.uz nevim,ale chtel bych videt jak vypada.kamos ma X-ko a zatim musim rict,ze je na tom lip.doufam ze to assasin konecne srovna.dik Stanly
|