Assassins creed (3) | Xbox 360 forum
Apple iPad tablet

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika -
Diskuzní forum / HRY /

Assassins creed

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Robin
Člen
Odpovědět 
anabol

je to přesně obráceně jak říkáš s těmi pruhy aneb odborně screen tearing, tady si o tom něco přečti

You may have heard of gamers complaining of screen tearing in forums and posts and may be wondering what the heck they were complaining about. If you have a device that can output a large number of frames per second (fps) such as a computer or a gaming console, - then depending on your output display device such as your computer monitor or your TV and its settings, you may experience screen tearing if your fps is way more than your TV can handle.

What is screen tearing and how does it affect me?
To understand the screen tearing effect, you need to understand the rate at which your gaming console or computer sends images to the display device. This rate is measured in frames per second and is the number of frames that are composed by your gaming console or computer and updated to the output display panel (your TV for example) per second. A high fps indicates a powerful gaming engine (hardware and software) and results in a very smooth image on your screen - assuming your TV can handle it.

Wait a minute - what was that again? Yes - that's right - your TV needs to be able to handle it and draw each frame on the screen as quickly as your gaming console, such as the XBox 360, can output the frame. So for instance consider this sequence of events:

stručně řečeno, objevují se tam, kdy hra jede právě ve VICE snimcich za sekundu než ti zvládne obnovovací frekvence tvé televize, nikoliv méně
Robin
Člen
Odpovědět 
TomasElvis

jasně skok z mega vysoký věže do malý hromady sena by asi nikdo nepřežil, ale tady jde o zábavu, nikoliv o realitu a dívat se jak skáče bunjee či se rozhlíží z velké výšky po okolí má prostě atmosféru a je to cool okamžik

vezmi Crackdown, tam skáčeš jak luční koník hop a jen tahle blbost tu hru dělá fantasticky hratelnou a unikátní
need4beat
Člen
Odpovědět 
stanly
http://gamersyde.com/stream_5375_en.html
need4beat
Člen
Odpovědět 
Robin
jj i Jade řikala, že ve hře jim figuruje trochu humoru a nadsázky...podle mě je to dobře...
anabol
Člen
Odpovědět 
Robin
Díky za vysvětlení. alespoň jedno pozitivum, protože pokud xko utáhne takovou parádu , tak se budu těšit na další orgie. Jen je s podivem, že to dělá u náročných scén. Nijak hrozné to ale není. ještě mne zajímá jestli to bude dělat na všech tv? protože stará full hd u známého to dělala taky. Chci kupovat plazmu 127 a neví jestli jít do fullu
stanly
Člen
Odpovědět 
need4beat
Dik!Vypada to dobre,ale zase na X-ko o dost lip.Rozdil tam je o tom zadna.Skoda,asi to chce jeste nejaky cas.Ale nevim jestli nebude lepsi vymenit konzole,protoze uz me fakt nebavi cekat.Vypada to ze PS3 je lepsi jen papirove a ja bych rad hral a tim myslim opravdu next-gen hry.Je to k vzteku,tedy kdyz clovek ma moznost srovnani!
modryklucina
Člen
Odpovědět 
stanly no co se tyce multiplatformovek tak tu ps3 zatim jednoznacne ztraci....nevim kdy tomu bude jinak...uz to tu zaznelo mnohokrat ale ps3 je zkratka v soucasny dobe dobry na exluzivni tituly....ale kdovi kolik z nich jich vazne bude nakonec exkluzivnich...mgs,ratchet, jak a gt na 95%ano ale dal to je ve hvezdach...jenze je to zatim vsechno o pokracovanich no...coz je taky docela nevyhoda
stanly
Člen
Odpovědět 
modryklucina
asi to vzdam,protoze kdyz se kouknes co games je na X-ko a jakych,tak to nespravi ani tech par ,,exkluzivek,,Navic je to opravdu ve hvezdach,jak rikas.Podle me to neni spatny stroj(ps3), ale tak pro svatecni hrace.Ja myslel ze kupuju nejlepsi next-gen konzoli,ale bohuzel...Koupim si proste jeste X-ko elit na poradny hrani a ps3 si necham jako blue-ray prehravac,protoze prodat ho,to by mi bylo lito tech prachu.
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no jo tak xko je zaklad no a pak dokoupit ps3 pokud ti nevadi ze hrajes xte pokracovani te ktere hry
modryklucina
Člen
Odpovědět 
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24887&r=top jinak za tohle intro ut3 epicu tleskam....gow 2 je tady
Trupka
Člen
Odpovědět 
dundee ty si blazen.. na gametrailers das odkaza reknes hodnoceni nic moc ?

Pribeh 9.7 grafika 9.0 hratelnost myslim 8.7 bo tak nak.. celkove 9.2

pribeh je púrej spickovej

a AI mi pride vynikajci.. skaco uaz za vamam atd..

a souboje hnus ? JA NEVIM HRA SE SNAZI BEJT NA POHYBY A SOUBOJE REALISTICKA TO OD TOHO CEKATE HEAVENLY SWORD, BO DYNASTY WARIORS.. ?

NESTOJI TUPE UTOCI I TREBA DVA NAJEDNOU NEBO KLIDNE TYRI ALE STRIDAVE KAZDEJ VYPAD KDYZ JEDEN DOKONI PRVNI ATD.... JE JASNY ZE KDYZ UDELATE UTOK NEBO KOLEM SEBE MACHATE TAK SE ASI NEROZEBEHNE PROITI VAM NEBO KDYZ KOLEM SEBE MACHATE TAK ASI SE BUDE DRZET DAL A NE BEZET DO VAS NA SMRT.. A KDYZ UDELATE NAKOU KOMBINACI ZE HO PROSTE PROBODNE A PAK VYNDA TAK MEZITIM ASI NEMUZOU ZAUTOCIT OSTATNI TO BY NESLO HRAT A JE TO TAK V KAZDY HRE..

A JESTLI MATE NAKYCH 8 POLICEK ZIVOTA A JEDEN ZASAH VAM UBERE CELY POLIKO TAK TO MI NEPRIDE JAKO RANEC HP... KDYZ TO JE CELKEM RELANEJ BOJ A VYROVNANY TAK NAK.. KDYZ PROTI VAM DE 5 TAK PAR ZASAHU A DEAD.. .... NAVIC TO NENI PROSTE JAK NAKY HS..ZE DO VAS SEKNOU BRANITE SE TAK HO TO VODRAZI PUL KILAKU NEBO VY JEN STOJITE... TADY VAS ZASAHNE VY TO SICE VYKREJETE ALE SRAZI VAM TO RUKU K ZEMI A JE TO TEZSI SE BRANIT A NEUBRANITE VSE TAKZE ME TO PRIDE BOMBOVY.. NEVIM ME NEDY PRIDE ZE NNEKTERI NEPREMEJSLITE NAD TIM O TO JE ZA HRU.. KOHO BAVI DYNASTY A NIC JINYHO TAK AT TOHLE PREHLIDNE TO JE STEJNY JAKO ZE NEKOHO BAVI VIC COD KDE SAM ZABIJETE MILION LIDI A SCRIPT SCENY SAMY A NEKOHO REALNEJSI RAINBOW SIX....
modryklucina
Člen
Odpovědět 
par zasahu a dead? a co ty videa na youtube kde pada ze strechy zesekali ho snad dvacetkrat a pohodka....
Trupka
Člen
Odpovědět 
dvacetkrat asi tezko.. zkus si to zpocitat znova za prvi a za druhy.. pokud to mas na nejlehi obtiznost nediv se ale na normal jako predpokladam ze na GT ro meli na normal De vide ze kdyz te seknou jednou uberou ti jedno poliko to znamena asi 8 seku a si dead.. a ted si vem ze jich de na te pet silnych ze vsech stran..proste pokud to nemas nan ejlehci musis vetsinou utikat a treba je sejmout po jednom nebo si vem zej e sie sejmes ale par zasahu dostanes.. si vem ze potkas tri takovy skupinky p opeti.. to uz asi jen tak nedas proste kdybys zustal bojovat..

v gta dostzanes 100 zasahu pistoli a zijes.. tady 8 zasahu a si mrtvej..pride mi to sdost realisticky na to ze to je otevrena hra kde muzes potkat kazdou chvili skupinu krizaku..8seku-8policek down- Dead..

prredstav si gta kde te 8x streli a si mrtvej..

AC je proste pecka.. tak jako tak
Trupka
Člen
Odpovědět 
srovnavat gow a ut3? krom toho ze to je uzasna grafika opet.. a toho ze sou vsici nakorbenejsi nez godzila to nema moc spolecnyho..a je to scifi no ale hratelnostne to nema spolecnyho absolutne nic
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ne ja rikam ze nechapu proc epik udelal video gears of wars misto ut3..neva no..... a kdosi tady psal ze obtiznost nastavit nejde
modryklucina
Člen
Odpovědět 
vono ty ukazky tam budou asi vsechny takovy no...trosku odflakly mi to prijde
modryklucina
Člen
Odpovědět 
hlavne tu mame marcuse v hlavni roli no a i ten cernoch je z gearsu..treba to ma byt odkaz..jinak by mne docela zajimalo kdo delal hudbu pac by mohla byt taky z gearsu a ty prostrihy..a no nic...jako komu to neprijde jako video vystrizene z gearsu jee slepy
Robin
Člen
Odpovědět 
stanly

moudrá slova, je to tak
Trupka
Člen
Odpovědět 
jo takhle tak to promin sem na notasu s pomalym netem tak sem an to videjko nekoukal..

tak delal na tom epic vis jak takze hudba mzue bejt dost podobna a ten cernoch.. to je z toho videa nakyho novyho nebo ten co je na hodne screenech atd? pokud ten tak to neni ten z gearsu..

obtiznost tam nastavit urcite pude..ale fakt jako me to staci realsitickej boj pohyby utoky animace dobra ai.. a 8 zasahu si dead ne jak gtacko takze to mi staci je to pecka a storpo to kupuju v utery to budu mit..

htel sem jit do ratheta ale ten hold pocka.. a az budu online zase ale uz na furt tak koupim cod4, warhawk atd..
Anonymní
Odpovědět 
tak nemate zivot jen na 8 zasahu ale jakmile zacnete hrat na ostro tak mate jen 4 a ztracite vetsinu skillu.... takze to vypada ze se bude prubezne zlepsovat
DexterhCZ
Člen
Odpovědět 
zkouk sem recenzi na GT a je to fakt dobrý...ty souboje sou takový trochu zvláštní, ale ta hra i producenta vypadaj tak skvěle, že prominu všechno
Trupka
Člen
Odpovědět 
cekal si dynasty? hs? god of war? ja ne cekal sem ze to bude relanejsi souboje jak slibovali a sou
Rhianna
Člen
Odpovědět 
No já nevím co tu všichni chcete, hra vypadá úžasně, obtížnost se bude zvyšovat v průběhu hry podle anabola a ty pády z výšky, dyť to je super, taky bych si chtěla dát takovej jump a navíc ve videu na livku které komentovatovala producentka hry se zniňovala o tom že ty skoky jsou popsané v životopisech Marca Pola který údajně byl ve vesnici assasinů a byl svědkem těchto zdánlivě sebevražedných skoků takže i ty jsou částěčně založené na podložených informacích, je jasný že neskákali z empire state building, ale asi skákali dobře, když z toho byl hotovej i Marco Polo a navíc si myslím že je to skvělé zpestření hry ty skoky. Já od toho hru roku ani nečekala, ale jako milovník trilogie Prince of Persia se na to těším jak malý dítě a nějaké hodnocení na 80 mi to rozhodně nezkazí
dundee
Člen
Odpovědět 
anabol
proč násem pořád cpeš na full tv,hrál sem to hd tv full no aco tak si to nech nám je to putna,já ti taky nepíšu za každym příspěvkem že sem měl řízek k obědu a nebo něco takovýho trubko
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no a ja si to obednal a prej to meli na xboxline mit uz vcera a nic mi zatim nedoslo..pche to ani do vikendu nebudu urcite mit...hrozny
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak obtiznost tam nastavit pujde a co anabol ktery psal ze nejde?
anabol
Člen
Odpovědět 
Já jsem z toho menu trochu zmatený, možná to jde. Napiš kde a já to zkusím
anabol
Člen
Odpovědět 
dundee
Ty to nebudeš mít ani za týden, tak to nekritizuj. Pokud to nechceš vidět na full, tak si kup PS2 a hrej na CRT. Nejreději mám frajery co sedí u netu a pak dělají rozumy. Zahrej a kecej
twix
Odpovědět 
taky to mam mit z xboxline ale dneska mi volali ze snad v patek bo v sobotu(coz je trochu nesmysl) a nebo na 100% v pondeli a to sem ho objednaval v utery s tim ze ho budou mit ve stredu na sklade coz ho meli ale neposlali
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no tak to je hnus. v sobotu to teda pochybuju.. nam prej rano prisla sms na pevnou ze dojde dnes nejpozdeji zitra.. sice nechapu pro to poslali na pevnou ale tak snad to prijde
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu. ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí | Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR
| Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz | Tvorba webových stránek | Apple iPad tablet