| Autor |
Zpráva |
Sonny
Člen
|
15 Lis 2007 18:03
tak me psali ze to prijde zitra
|
twix
|
15 Lis 2007 18:23
njn asi je problem ze sem z prahy a oni z brna ... sem jim nemel rikat ze bydlim v praze
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 19:53
to je jedno odkad si pokud je to cr,.. bude to tim ze u nas se to ma oficialne prodavat 16.tyho takze bud to tam este nemaj a buou to mit 16tyho nebo to maj ale rozeslou to abys to 16tyho mel doma ono se to nesmi prodavat driv ale dela se to
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 19:54
jestli mi to zitra nedojde tak jako budu met zkazeny cely vikend
|
twix
|
15 Lis 2007 20:34
neber to tak vazne... je to jen a jen hra .... jestli ji budes hrat o 48 hodin pozdeji zas takovaje rozdil neni...
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 20:37
no to teda je:D ja ji chci hrat o vikendu
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:09
need4beat no myslim ze ohledne frame ratu je to jasny..ps3 verze zase selhala...na gamespotu podle mne zase ani celou hru nehrali..jak se mi zda zacina byvat jejich dobrym zvykem....na pro-g taky potvrdili ze v pozdejsich fazich trpi ps3 verze horsim frame ratem.... nechapu proc je to takovy problem...ze si s tim nevi rady ani takovy kolos jako ubisoft
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:15
jo ? ja zas verim vic gamespotu.. nez ign a na obou se psie neco jieho na ign ze pokelsava u ps3 verze na gamespotu ze u xko verze a u xko verze je prej neco s obrazovkou obcas takze i ten frame bude nejspis tam.. tezko rict..
jenze to i na xku :-X
ubisoft ne neco vod ubisoftu je v poho neco ne de o tym..
ja si ani nikdy nevsiml ze by assassins ps3 verze nekde polesl a to sem shledl snad vsechny psoledni videa z ps3 verze na youtube atd..
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:17
ale di ty prosimte..na gamespotu posledni doobou maji solidni kiksi viz 75 pro ratcheta a kritizovani pribehu?...hmm....a jak jsem napsal i pro g napsali ze je problem u ps3 verze....s obrazovkou nic neni jen ten screen tearing..coz neni nic zavaznyho omg...zkratka xko rules
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:24
a na ign zas 75 pro ign kdyz gt a gamespot nad 9.. ? DE OTO KDO TO HODNOTI ZA RECENZENTA NEHODNOTI TO TA STRANKA..take ty di jo ?... to ze ratcheta hodnotil nakej dmnt je jeho problem....
j neni to nic zavaznyho ale je to tam .. obcasnej lehkej pokles framu ale takovej ze se to nekouse netrha taky neni nci zavaznyho..navic TO JAK HODNOTI HRU NEMA NIC SPOLECNYHO STIM JESTLI NAPISOU ZE JE POKLES FRAMU U PSKA NEBO U XKA.. takze asi tak ja si myslim ze to je u xka.. to ze to psali ja zas cetl ze u xka,....
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:26
to neni zadny nekouse netrha....psali ze v pozdejsich castech uz to celkem dela problemy..proste uz si uvedom ze multiplatform je na xku lepsi
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:28
mne je jedno u ceho to zaznamenali..kazdopadne u xbox verze v pozdejsich fazich nebyli takovy potize aby to ovlivnovalo hratelnost  no az se ti to bude doma zpomalovat tak to aspon napis po pravde jo a ne zadny ze to tak neni..no stejnak to pak omrknu u kamose tak dam vedet
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:37
ne vsechny.. to aj vim ja si uvedomuju ze jic hej dost lepsich... ale problemy to dela i u xko verze u konci hry.. a jeslti je tedy pravda ze pokles je u ps3 verze idykz myslim ze u xko tak to dela problemy troch uvic ale dela to u obou
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:39
ne na gamespotu nic o problemech u xka nepsali kdyz uz..tam psali ze ps 3 ma udajne lepsi frame rate..ale ostatni pisou opak tak kdo ma pravdu gamespot nebo ostatni servery..a nepsali tam jen pokles jakoze nic se nedeje ale pokles jakoze to docela ovlivnuje hru...
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:44
a oni ti snad nekde pisou ze v ps3 pozdejsich castich sou taky potize ze ti to ovlivnuje hratelnost??
fajn ja tedy napisu jaky to je na ps3 az to koupim a budu u konce.. o nakym pklesu nepcohybuju u takovy hry ale o je ua kadzy taky hry..crackdown atd taky obcas poklesne.. to i xk overze assasina stopro ale jak riaks ty ze to ovlivnuje hratelnost..tak schvalne uvidime..
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:45
jenze ono i kdyby ti to jelo jeden snimek za vterinu tak to nepriznas...celkem mi je jedno co napises:D ja to proste zkouknu u kamose nebo si to od nej pujcim a uvidim na vlastni oci...klidne zapnu obe verze soucasasne ve stejnych pasazich ...kvuli tomuhle si tu praci klidne udelam
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:47
Playing back-to-back with the 360 version, it's obvious that Ubisoft did not devote enough resources to the PS3 edition. The framerate is considerably worse, so much so that it begins to affect gameplay in the later levels. You can get through the first two-thirds of Assassin with the framerate being just an annoyance, but it becomes more of an issue for the final third of the missions.
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:47
ostatni jsou dva?...
j? ze sem si nevsiml :-X
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:48
neboli framerate je znacne horsi ...tak moc ze zacina ovlivnovat hrani v pozdejsich urovnich
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:52
While it looks utterly amazing, the frame rate drops to sluggish levels in both versions of the game - usually while free-running on roof tops - and the PS3 game suffers from a slightly less than great frame rate during most of the game.....neboli frame rate pada niz u obou verzi obvykle kdyz bezis po strechach a ps3 verze ma celkem mene nez dobry frame rate behem velke casti hry
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:53
ja to priznam .. ty si na zadnym videu nevidel pokles ci trhnti protoze zadny taky neni .. ja taky ne tak co mam priznat.. se jen pdoivej do minulosti treba saints row sem psal jak me sere pokles framu a byla to moje oblibena hra atd.. a pecka..
ve stejnych pasazich .. a co kdyz se xko sekne jinde nez psk overze ? :X...
jinak ja zas vim ze ty bys ted nenapsal idkyz mas obe konzole ze jso sutejny kdyby byli .. proc¨? uz jen kvuli tyhle dalsi zbytecny diskuzi..
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 21:55
ok ok .. uvidim sam.. ok ?
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:56
ja napisi co je pravda..samotnyho mne to zajima ..ale vzhledem k problemum s frame ratem u jinych her na ps3 co jsou multi...tak bych si vsadil ze to je horsi...je mne to fuk.....ale pokud je tomu tak tak sem rad ze sem objednal xbox verzi
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 21:57
a jen si myslim ze je to docela dulezity pro ty co se rozhoduji co koupit.pac neni pravda ze hry na obe konzole jsou stejne dobry  treba kdybych mel jen ps3 tak si pro evo nikdy nezahraju protoze ten frame rate je shit..ta hre ja tak na 5/10.....to se neda hrat
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 22:00
There's also noticeable tearing in both versions of the game jo jinak prikladam ze screen tearing je u obou verzi
|
Namakanec
Člen
|
15 Lis 2007 22:10
SMS na pevnou posilaj jen kdyz nemaj cislo na mobil ;) asi mas u nich jen cislo na tu pevnou  jinak ass bude pecka akorat na nej nemam tenhle mesic prachy  tak budu jen poslouchat vase ovace  a pindit si hondoura
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 22:11
no ja jim daval cislo na mobil..
|
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 22:14
no tak si zahraj ankou hru kteraje temer totozna s xkem verzi krom lehkyho poklesu framu ne naky cod ci double ganet na ps3 .. pak si myslim ze by ti to bylo sumak a jestli koupit papirove mene vykonejsi a do budoucna nejspis horsi konzoli jen proto ze na te ''lepsi'' neumi proadne neco udelat vyvojari to je taky trosku bblost.. ale ot je fuk..jestli mi hra jeden a 60 fps a pak taky nebo mi jeden a 60fps a pozdejs obcas frame padne na 50 tak mi to je sumak a i 40 je stabilnich a tudiz bez trhani a ze by to padalo na nakych 20 to pochybuju.. nikde sme nevidel ani trhnuti uvidime.. ale ta hra je shit i na xku nic proti ta hra je shit  ... to je ale chyba vyvojaru ja sice vim ze to je prd platny jeslti ej to chyba konzole ci vyvojaru kdyz je taka jaka je to se nezmeni ale pokud to nekdo jen neumi a konzole muze ukazat vic nez konkruence staci se stim naucit tak nevim mno  ... jako kvalitn ivyvojari to zvladaj vetsinou.. u multiplatformatovek je to tezky.. pac konzole sou pe totalne jiny.. kdyy to treba vyvyjeli jen na ps3 tak tam nejsou zadny problemy ani ty co sou u xka vubec zadny rekl bych.. kdyby to vyvyjeli predne pro psko a ne pro xk oa dlai si na tom vic zalezet tak to takyn neni.. to je fuk rozhodne assassins creed je spickovej na obojim na gamespotu ma hodnoceni stejny a to stim framem neni nic spatnyho a dle me to na sto pro neni takovy aby to ovlivnovalo hratelnost to by to na ign nedostalo 7.5 a xko verze 7.7 ale treba 7.0 a 7.7 vis jak.... jestli ej tam teda sem tam o nakej pokles navic nez u xka a to tak ze se to netrha atd tak mi to ej fak sumak
|
modryklucina
Člen
|
15 Lis 2007 22:19
pes neni zadny shit...rozhodne moje nejoblibenejsi serie..a nejlepsi zpracovani fotbalu vubec...pokud by to klesalo na 40 tak by se to vazne nezpomalovalo  takze tech 20 je celkem realnych....a ubisoft nebo konami nejsou kvalitni?..proste multiplatform vitezi stale xko.i u takovych velkych her jako ac....coz mne docela prekvapuje..a kdyz se ti hra proste znatelne zpomaluje tak to hratelnost ovlivnuje...a na zadnych videich to videt vazne nejde..ruku na srdce kdo by daval video ukazky se spatnym frameratem..
|
peters
Člen
|
15 Lis 2007 22:35
Jo jo, taky jsem zvědavej, objednal jsem to hned v úterý a dnes mi na mobil přišla z xboxline stejná SMS-ka, že dnes nejpozději zítra mám očekávat hru již v plné zbroji
|