| Autor |
Zpráva |
Trupka
Člen
|
15 Lis 2007 23:09
tj ale ten posledni je sice hratelnsotne lepsi jak fifa o neco ale graficky jak pes 1  .. no jenze podle me to na tech 20 nekels a to by byl fakt ranec jak cod3 bo tak a to by dostalo vo stupen horsi ne o dve desetiny takze to pdole me nespomaluje vubec jako jo ale nepoznas to vokem.. mozna jen ze ti toa k pride pak.. bo tak ale urcite se to netrha nenito ani na videjich kdyz juknes na videosrovani obou verzi taky tam nejde videt ani na jedny pokles .. proste se to na ps3 netrha jestli lehce poklesne na nakych 40 a jen to zaznamenas ok ale to nei trhani a kdyz se to netrha je mi to fuk.. na tech 20 to urcite neklesa.. tak treba the darkness dopadl lepe na psku zejo.. jenze znatelne se nezpomaluje  ze to zaznamenas ok.. ale neni to trhani a hlavne jsou obcasny poklesy ne ze to tak pak bezi furt... RIKAL SEM ZE SEM SKOUKL SNAD VSECHNY VIDEA Z YOUTUBE od lidi ty co sou na gt atd je jasny ze nepocitam navic i ty tam taky davaj svoje jukni an video recenzi ps3 verze na ign taky tam nidke neuvidis trhani ani zpomaleni sem si nevsim .. jak rikam pdole me estl ito tak je tak to je tak ze proste hrjes a jens i vsimens ze sre ti to ttochu spomalilo a jede to zas dal.. ale nic trhavyho a nic zavaznyho dle me.. jukni na video recenzi ign ps3.. a jinak na youtube taky taky nesezenes in.game videa koukam ale ty co delaj lidi vis jinak bych na to nekoukal na youtube v malym rozlsieni ale na gt ve velkym
|
Anonymní
|
16 Lis 2007 07:49
URL je to jen muj nazor a nebo je xbox verze mnohem lepsi nez PS3 ???
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 09:11 - Změnil/a: Robin
modryklucina
jasná věc, xko rules, podle ohlasů vypadá i x verze celkově lépe, i když ten rozdíl je drobnej, barvy atd. Co ovšem je potvrzený z více webů je ten framerate a jinak viděl jsem videa z PS3 verze a i ta má screen tearing aneb trhání obrazu, ovšem tohle je drobnost, to má dnes místama každá druhá hra
u ps3 verze podle mě bude ten framerate značně nevyrovnanej, chvíli vysokej a chvíli hodně hodně malej, to svěčí o dost špatný optimalizaci
|
Namakanec
Člen
|
16 Lis 2007 09:21
No ja bych to zas az tak nevidel... ty verze vypadaji stejne akorat ps3 nema tak syte barvy ale jinak co se rozliseni a detailu tyce pripadaj mi podobne... chce to nejaky hd video a pak srovnavat... ten framerate nebude zas az tak hroznej, kdyz se o tom ve spouste recenzi ani nemluvi... ma to uz nekdo doma?
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 09:27 - Změnil/a: Robin
Namakanecjedinej kdo nám to může vysvětlit je Trubka, pač většina ostatních koupí lepší xbox verzi, ale Trubka půjde stopro do ps3 verze, takže čekám zdali to potvrdí či ne
|
Namakanec
Člen
|
16 Lis 2007 09:31
jj uz aby trupka recenzoval :D
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 09:34
Namakaneci když obávám se určité subjektivity jeho recenze hehehe
|
Namakanec
Člen
|
16 Lis 2007 09:47 - Změnil/a: Namakanec
hehe ne asi  assa bude pecka, ale mass effect vytre zrak  hlavne at uz assu nekdo zrecentuje tady  to to fakt jeste nikdo nema ?  sakra ...
|
anabol
Člen
|
16 Lis 2007 10:07
Namakanec Já to mám už pátý den. Nebudu moc kecat. Někdo z rodiny dělá někde v zastoupení dovozců. je to samozřejmě proti jejich vnitřním předpisům, ale mám některé věci i 10 dnů předem. Sleva je tam cca 300-600kč. Nekšeftuju, protože mámmvždy jeden, max. dva kousky pro kámoše. Jinak mohu říct, že to vypadá dobře. Teď mám hodně práce, takže ti mohu povykládat o první části
|
Anonymní
|
16 Lis 2007 11:39
sem koukal na to srovnavaci video na gametrailers a ta verze PS3 je takova vybledla ne?nebo se me to zda?takova ochuzena o barvy...
|
anabol
Člen
|
16 Lis 2007 12:28
Podle videa na PC to nepůjde poznat, ale na našich TV do 50tisíc nepoznáš rozdíl ani lupou
|
Trupka
Člen
|
16 Lis 2007 14:56
kdyz ten kotnrast a sytos anstavite na tv je to uplne stejny ..skoro kazda druah hra na ps3 vypada svetleji nez na xku ale na tv orpavdu jen date vyssi sytost barev nizzsi kontrast a amte to stejny.. oblivon sem si takhle udelal a je to stejny jak xko verze..ma mtak akzdou hru zejo pac uz sem si tu tv nastavil aby to tak bylo ale oblivion pisu proto ze to je hra ktero usem mel i na xku takze to je orpavdu stejny staci anstavit na tv neboj ja napisu jaky to je .. jinak hater to ma na ps3 verzi a rek lze s framem problemy nema a ze se mu to netrha  oni ty barvy tam jsou ale svetlejsi anonyme  to ej temer kazda mltiplatofrmatovka ale jak rikam tohle spravi tztv .. ja tomu neveril pac sme to nidky nezkousel jako vedel sem ze tv to vylepsi ale fakt jen staci pridat sytost a je to stejne jinak subjektivni budu ale ne vtom framu atd.. ale budu asi na stopro nadcenej ajk osme bylu forzy a gow  protoze tuhle hru ocekavam nejvic ze vsech
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 15:20
no ja budu hrat zrejme verze na obou systemech tak pak povim jak to skutecne je..sem presvedcen ze xbox verze je lepsi a stabilnejsi co se tyce frame ratu..to ze ma lepsi barvy neresim
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 15:37
modryklucinatak fajn, tak jsem to koupil a jdu zjistit snimkovani u xbox verze .... no a vubec jaky to je
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 15:40
no a ja uz to moh hrat kdyby nekdo byl doma  ted musim cekat nez mi to vydaji o pul paty na poste
|
Rhianna
Člen
|
16 Lis 2007 15:47
|
Anonymní
|
16 Lis 2007 16:31
takovej mensi dotaz odehrava se hra i v noci na vsech obrazkach vidim pouze denni mise. a i kdyby mise ne strida se zde aspon den a noc jako u oblivionu. diky za odpoved.
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 17:12 - Změnil/a: Robin
tak jo pánové a dámy, je to pecka  začátek je třeba přetrpět, pač je tam delší trénink, uplně předtím ještě navíc vše bliká, rozpadá se obraz a podobný libůstky, prostě vás to pěkně bude sr.t  prostě hned na začátku zjistíte, že je to všechno matrix  , no a pak konečně to rozjedete - díky vybavování paměti, jelikož si prostě vzpomínáte na své reinkarnace no a hra, to je bomba, troufám si tvrdit, že grafika je vrchol, dokonce lepší než Gears, pač ten nebyl tak náročnej na 3D teren, tady jste chvíli dole, chvíli uvnitř kostela, pak na hradbách, pak dolu hups do sena, prostě takovej středověkej Crackdown  fakt hustý, nereálný a právě proto skvělý  jinak už to prostředí je luxus, začínáte v podhradí, pak lezete na hradby, prostě Jeruzalém, templáři, křížáci, skvělá tematika grafika vůbec nekolísa - tak jako např. u PS3 verze uhahahah  - no ne ok prej tu někdo píše, že je taky dobrá, tak to tedy beru, no a pokračujeme, lezení a skákání je hrozně snadno vyřešené, prostě nemusíte mačkat čudlík furt dokola a pracně se blížit k okraji jako v Lara Croft, ale prostě jen držíte čudlík zmáčklej a postava sama doběhne k okraji a hupsne, tudíž nehrozí pády a podobný nesmysly  jinak když si člověk uvědomí, jak je xko starej hardware, tak hra vypadá troufám si tvrdit mnohem lepe než jistá hra na PC začínající na C, která nezvládá ani průběh obyčejnou džunglí a chce koupit to nejnovější, nejlepší ... no a pak je člověk stejně rád za těch 30 snímků, tohle je neskutečně náročnej engine, už jen ty postavy jsou jak živý, město je vymazlený, spousta detailů a všeho možnýho, do toho ten členitej 3D terén, prostě bych řek, že Unreal engine má vážného konkurenta jediný rušivý je to vracení do současnosti a podobný blbiny, nicméně je to zas zpestření, pač ta lokace je pak uplně jiná, ovšem za chvíli jste zas zpátky v obřím městě a hop, á hop áá hop hop ho
|
Anonymní
|
16 Lis 2007 17:31
no a co to stridani dne a noci to tam je? diky
|
Anonymní
|
16 Lis 2007 18:20
souhlasim s robinem....je to opravdu narez ted sem to paril dve hodky a jen cumim co xbox dokaze
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 19:00
no, tak ted jsem procvalal s konikem do dalšího města Damašku, hodně cool, uplně jiný město, jiná architektura, vše takový zažloutlý, no super koník umí kromě sprinu také se postavit na zadní, parádně zařehtat  + ve cvalu přeskakovat překážky jak na steeplchase hlavně je fakt krásný vyšplhat na ty nejvyšší věže ve městech, každý město jim má asi 10set a poznaj se jednak dle vejšky a jednak kolem nich krouží vždy orel, hlavně je dobrej ten volnej pád dolu, to mi připomíná trochu pády z mrakodrapů ve spidermanovi 3
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 19:03 - Změnil/a: Robin
jinak mění se den, je tam přítmí pak třebas zataženo - krásně to vrhá stíny a najednou ustoupí mrak a postupně celou scénu osvítí slunce, on XBOX má zabudovaný suprový HDR nasvícení a rád ho hry využívaj, tohle má dost hardwarovou výhodu oproti PS3 jelikož ty přednastavený efekty jsou luxusní, hodně to využíval Just Cause nebo Lost Planet, prostě takový ty západy a východy slunce, stíny, polední slunce atd, vypadá to dobře
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 19:46
jinak to šermování je taky velmi dobře provedený, nejsou tam sice žádný velký komba, víceméně se to opakuje, ale je to rozdělené na obyčejný útok, silný útok, hození nepřítele a pak údery likvidační při podržení RT, o ty jsem bohužel záhadně přišel, takže zřejmě musim natrénovat postavu, jelikož ten boss v jeden moment hrdinovi dokonce odebere i meč a musim se za někym plížit a něco mu vytáhnout z kapsy, po té má hrdina meč zpátky, ale RT komba furt nejdou, tudíž hádám je třeba si je ještě něčim zasloužit
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 19:55
tak ten zacatek je vazne ..co to kurva ma byt:D....aj potom to pokracovani kde se to jeste cely nese v duchu jakyhosi treninku...ale jak se clovek dostane do prvniho mesta tak wooooooooooooooooooooooow ..... vazne skvely....vymazlena grafika...a ty efekty jak psal robin proste krasa..je fakt ze je celkem nerealny ze by na kazdym rohu byl zebrik ale co uz:D jinak i ta cast mezi mesty je hodne rozlehla...v damaskku jsem se zatim bavil tim ze jsem lozil po strechach a hledal ty view pointy no a sem tam ty vlajky takovy...je jich 100 zrejme v kazdy z nekolika casti mesta...takze rozhodne je co kompletovat  jinak souboje jsou takovy pomaly az liny ale hodne to sedne k tomu stylu ty hry...mel sem z nich strach ale nakonec jsou dobry..no a ty seskoky z tech vezi..lahudka... zatim si to paradne uzzivam..mesto je rozlehly se spoustou ruznych zakouti ...a na prozkoumani je tu toho vic nez dost...nekdy je treba zajimavy jen tak koukat ze strechy pod sebe co se dole deje...jak tam chodi ti mnichove..nebo straze napadaji nevinyho obcana..dobry je ze kdyz jim parkrat pomuzete tak se v ty casti nekteri lide vzbouri a pomahaji v soubojich se strazemi jini splasene utikaji:D...no a hrac si to vsechno uziva ve vazne supermoderni grafice..ktere skvele barvami i stylem navozuje pocit ze tam opravdu jste...jinak ty prechody do soucasnosti no ehm....nejak mi to vadi ale budiz..jinak jsem neprisel zda jdou vubec zapnout titulky ale zda se mi ze ne  docela skoda
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 19:56
no jo protoze jsi ztratil jakoze vsechny ty schopnosti vcetne spousty energie  ale postupem se to zase vsechno nabere
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 19:59
zatim je to vazne super je jasny ze monotonost tam je pac se prakticky dela porad to samy....najdi informace cestu zabij utec atd..ale s tim sem pocital..to byllo uz predem dany...jinak si myslim ze ten pruzkum a hledani tech vlajek nebo view pointu je velice zabavny...tohle mi ukrati cekani na mass effect
|
modryklucina
Člen
|
16 Lis 2007 20:05
jinak z ty idiotksy hudby co byla na youtube sem mel taky strach ale zatim je to vyborny.....myslim ze kdyz vypiluji asu 2ku co se tyce ty monotonosti a prihodi par zajimavych veci tak se budeme mit na co tesit
|
Robin
Moderátor
|
16 Lis 2007 21:12 - Změnil/a: Robin
modryklucinaje to fakt bomba, ono tech veci na hledani je tam mraky, ci zabijet templari - hlavne je najit, proste maj na hadrech červenej kříž  takže ta rozmanitost tam je i mimo hlavní příběh, samozřejmě, že opakování úkolů se člověk u hry tohohle typu nevyhne, ale je to fakt vymazlený, někdy si říkám, jestli nedodstatek neni to, že je to tak kvalitní  ve smyslu, že je tam tolik lidí co choděj po ulicích, no je to strašně živé, ale defacto člověk hodně naráží - tedy pokud neběhá po střechách, či nedrží to bčko na pomalý prodírání davem, ale na to já nejsem hehe  jinak fakt propracovaná hra, trochu mi připomíná takovou mystickou atmosférou a těma barákama hru Outcast na PC, která byla suprová - už je to dávno...., tam to sice bylo na jiný planetě, ale město tam žilo a vypadalo jak ten Damašek
|
peters
Člen
|
17 Lis 2007 00:12 - Změnil/a: peters
Kamarádi zavidim, závidim, závidim !!! Dnes mi to přišlo a přítelkyně mi to rovnou zabavila, že mi to dá až pod stromeček. Zase !!! Minulý rok mi to udělala s GOW  Takže mi nezbývá než se těšit a tiše vám závidět, že už můžete hrát... ach jo.
|
Robin
Moderátor
|
17 Lis 2007 10:31 - Změnil/a: Robin
je to paráda, hraju to jak divej, ale řikám si, že lépe to snad už nejde, tahle hra evidentně jede na 3 jádra procesor - viz ty davy + využívá snad 90% výkonu konzole. Každopádně když vidim ty mraky pohybujících se objektů, vzdálenost horizontu atd, tak si říkám, že Ratcheta by xko zvládlo naprosto s přehledem, tahle hra je podstatně náročnější na výkon....
|