| Autor |
Zpráva |
Robin
Člen
|
17 Lis 2007 11:00
mimochodem Neede, máš už to taky?
|
need4beat
Člen
|
17 Lis 2007 11:08
Robinještě ne, nějak nebyl zatím čas, tak snad v týdnu to nějak zvládnu
|
Robin
Člen
|
17 Lis 2007 11:11
peterspřítelkyně asi tušila, že by sis jí do vánoc moc nevšímal hehehe
|
Trupka
Člen
|
17 Lis 2007 13:13
jestli je assassins narocnejsi na vykon vic nez ratchet tak t bych zas nerekl ale tezko rict :-ú rozhodne se na to tesim jako svina mam objednano a v utery mi to prijde
|
anabol
Člen
|
17 Lis 2007 15:04
Trupka Nevíš prosím, jestli je u PS3 her lokalizace??? Myslím pokud si objednám z ebaye třeba USA, pojede mi?
|
Trupka
Člen
|
17 Lis 2007 15:20
mam pocit ze ti z usa nepojede..  need to bude vedet  ja fakt nevim ale myslim ze ne
|
modryklucina
Člen
|
17 Lis 2007 15:24
Trupka no assa je rozhodne narocnejsi nez ratchet omg....tohle je fakt zase nazor.... jen ty rozlehle mesta a vsechno se hybe...lide jak chodi jdou i videt z trebas nejvyssich budov... plus ty moznosti...plus kolik se toho musi pocitat zajiste aby ten svet vypadal realne..lidi je tam hodne myslel jsem si ze to bude poloprazdny ale ulice jsou skvele plny..dobry je trebas sednout na lavku a jen koukat...nekteri treba obcas lehce zakopnou..nebo kkychnou...ci si nekdo oprasi kabat ze ho ma spinavy..proste vazne to pusobi realne..... jinak jak tady kdosi psal o tom ze ma uncharted skvely animace tak myslim ze tohle je jeste mnohem dal..fakt nadhera...trebas jen kdyz se s postavou otaci tak to neni ze se proste otoci ale nejdriv pohne v tom smeru rukama ahlavou a pak az celym telem vypada uzasne a pritom tolik prirozene..neboto splhani po budovach jak se ruzne natahuje a hleda kde by se nohou chytnul...atd...vazne skvela vec..no jdu hrat_D:...
|
Robin
Člen
|
17 Lis 2007 16:14
modryklucina
jo, já jsem teď ve třetim městě, v Jeruzalému, Damašek a Akropoli jsem udělal, akorát v tom akru dost dobře nechápu, že jsem udělal 10/11 rozhleden nebo kolik jich tam bylo a ta poslední už se mi prostě na mapě nezobrazuje, tváří se to, že mám všechny objevený, divný
|
modryklucina
Člen
|
17 Lis 2007 20:49
to jedes nejak rychle.D ja zatim zabil jen toho typka u kasny a jinak prozkoumavam okoli a tak....pribeh semm vlastne jeste moc nehral
|
Brake
Člen
|
18 Lis 2007 15:40
no ja jsem zatim jenom u treninku na zacatku vubec me nechtej pustit k TV  a nejak jsem nepobral ten high a down profile? co to je a ¨na co to je? myslim ze se to pouziva pres RT a LT?
|
modryklucina
Člen
|
18 Lis 2007 21:33
proste u vrazdy nozem treba kdyz drzis rt tak na neho skocis a zabijes bodnutim do krku. nebo bez tak normal do zad
|
Namakanec
Člen
|
19 Lis 2007 11:57
tak assu zrecenzovali na games.tiscali a výsledná známka 8/10 což je paráda, posílám i verdikt a odkaz na recenziVERDIKT: Nezklamal, když udivuje dokonale zpracovanou látkou historického Středního východu, stejně jako unikátním a promyšleným soubojovým systémem. Romantický úděl kastovního zabijáka ale trošku kazí rozvláčná a předvídatelná hratelnost, přičemž se v neustálém opakování veškeré činnosti bohužel ztrácí větší prvek napětí a zaujetí příběhem. Nejen pro učitele dějepisu ale Assassin’s Creed nabízí tolik látky k výkladu, že jistě vejde do učebnic jako jedna z nejnápaditějších her této generace. Odkaz na recenzi: http://www.games.tiscali.cz/reviews/asscreed/index.asp
|
modryklucina
Člen
|
19 Lis 2007 22:59
tak jsem v ty pritomnosti ukradl tomu doktorovi tu jeho blikaci propisku nevi nekdo zda to k necemu je:?:D
|
modryklucina
Člen
|
20 Lis 2007 07:39
hele je pravda ze az to clovek dohraje tak uz nema moznost zkompletovat ty vlajky atd? jakoze po hrani se uz nepokracuje jo?
|
modryklucina
Člen
|
20 Lis 2007 11:23
jinak cim dyl to hraji tak tim vic to zeru... asi jsem imunni vuci monotonosti...kazdopadne mam uz nahrano tak 10-15 hodin cca....a bavi mne to vic a vic..pokud nepocitam pes2008 tak je to pro mne hra roku...zatim...jeste je tu mass effect:D
|
Brake
Člen
|
20 Lis 2007 19:13
jj je to fakt super  me to bavi taky cim dal tim vic  zatim jsem sice jenom v damasku ale je to bozii
|
Sonny
Člen
|
20 Lis 2007 19:29
je jedno kdyz treba neco splnim v damasku a pak se zajedu podivat treba do jeruzalema tam taky neco udelam a tak dal....?nebo se musi udelat nejdriv jedno mesto a pak dalsi?.....
|
Weny
|
21 Lis 2007 15:59
Zdravim mám problém (necche se mi vytvářet novej topic tak to hodim sem)jsem na konci hry (v místě,kde mám zabít toho posledního typa) nějak se mi to buglo-rozdvojila se mi postava tohle je docela zábavná část pohybujou se obě najednou něco jako v DMC 3 na ps2 u předposledního bosse ( http://img20.imageshack.us/img20/9914/ac1kr7.jpg ) a bug č. 2-vojáci mě ignorujou ( http://img410.imageshack.us/img410/4853/ac2ek1.jpg ).Neví pls nekdo co s tim?Už jsem to zkoušel vypnout zapnout dojít na to místo znova a pokaždý to samý.
|
need4beat
Člen
|
21 Lis 2007 16:45
Weny nejsi sám, tenhle bug zaznamenalo i více lidí, řekl bych, že s tím nic nenaděláš, než se objeví update...
|
modryklucina
Člen
|
21 Lis 2007 21:32
Sonny no ze zacatku musis jakoze podle scenare ale pak uz mas volnost....ale stejne se ti ty mesta oteviraji po castech..kazde ma tri casti....a dalsi se otevre az zabijes v kazdem meste toho typka ze svy casti
|
Sonny
Člen
|
22 Lis 2007 09:57
jo jasny diky
|
Lepus
Člen
|
22 Lis 2007 12:42 - Změnil/a: Lepus
tak sem to rozpařil a je to super. ale tak trochu vzdycky nevim co mam dělat :D spis jen tak bloudim po městě hledam vlajky a zachranuju obyvatelstvo
|
Twix
Člen
|
22 Lis 2007 14:31
ja sem se taky rozparil a bum.,.. nejede mi mechanika
|
modryklucina
Člen
|
22 Lis 2007 21:54
jinak si neodpustim to rypnuti..ale ps3 prej dosti hracum zamrzava... no uz se tesim jak to testnu na vlastni oci...
|
Trupka
Člen
|
23 Lis 2007 16:45
j jenze xko zarmzva a neni to hrama  .. ps3 nezamrzava akorat assasin parkart zamrzne ale ne vsem a to i u xko verze tedy takhle sem to cetl ... ale ted by me zajmalo jestliten bug s rozdvojenou postavou a ignoraci vojaku je i u ps3 verze... no zjistim to vim ze uz sem assassina mel mit..ale nak sem utratil penizky za veci takze az dalsi tejden
|
Namakanec
Člen
|
23 Lis 2007 19:08
assassin za me jasna 9  deset bych tomu nedal a na osm je to moc dobre... dohral jsem to s kamosem a za celou dobu ani jeden bug ani lag.. jen jednou v damasku nam zamrzl na par sekund a pak se to rozjelo... parada... az budu mit prachy koupim si sveho... atmosferou nabita hra plna krasnych okamziku, ty boje jsou best... paradaaaaaaaaaaaaaa
|
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 15:29
Trupka no problem se zamrzavanim je u ps3 verze ubisoft uz to resi...jinak ten framerate co sem videl je zhruba stejnej akorat v konecny fazi je to fakt obcas docela zpomalovany u te ps3 na xku tam jeste nejsem tak nevim..
|
Trupka
Člen
|
25 Lis 2007 16:07
ale neovlivnuje to hratelnost a uz vubec ne nak hodne jak si rikal
|
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 16:59
tak jisteze to ovlivnuje hratelnost kdyz je to pomaly
|
Trupka
Člen
|
25 Lis 2007 17:08
no cemu ty rika pomaly nekelesa to tak aby ji to ovlivnovalo... a neni to pomaly jen to obcas poklesne ale netrha se to nic porad je to vklidu...
|