| Autor |
Zpráva |
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 17:13
jo? a ja myslil ze to jeste nemas. ne netrha se to jen zpomaluje coz je blby
|
need4beat
Člen
|
25 Lis 2007 17:43
obě verze mají zaáseky...mám X360 verzi a jede to plynule, ale občas se stane, že skočím ze střachy na střechu a po dopadu to trochu sekne...ale měl by na to vyjít patch a i na Mass Effect se chystá patch...
|
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 17:45
jj zaseky byvaj akorat ke konci se ps3 verze vazne zpomaluje zda i xbox verze zatim nevim
|
Trupka
Člen
|
25 Lis 2007 20:50
ne vazne ne.. jen trosku.. ale hlavne ze se xko verze netrha to jen ps3 ze.. ?
|
Trupka
Člen
|
25 Lis 2007 20:51
ne vazne ne.. jen trosku.. ale hlavne ze se xko verze netrha to jen ps3 ze.. ?
|
Namakanec
Člen
|
25 Lis 2007 21:24
dohrali jsme to s kamosem a za celou hru ani jeden zasek... nechapu co meles ... jen v damasku jsme meli lehci peti sekundovej bug, ale dyvko se rozjelo a bylo to fajn... zadnej pokles frameratu ani jine budy jsem nespatril... hold asi nemam pocitadla fps a procent vykonu abych mohl hodnotit ... jako treba Trupka :D :D :D rofl... trupko, nezapomen obhajit ps3  kdyz na netu vetsina slabejch framu pochazi z Ps3, tak oni asi vzali xbox a zabalili ho do ps3 obalu a pak to nahravali vid ?
|
Twix
Člen
|
25 Lis 2007 21:53
ja taky hraju assassina a nic a i kdyby bych mel nejakej lag bo pokles fps tak co jako ?... i ted na nejvykonejsich pc mas obcas pokles... se stane no a my se tu hadame o par fps... ach jo ja fakt nejsem takovej ze kdybych videl na xboxu pokles tak ho nevyhodim z okna a sel pro ps3 a kdybych to videl tam tak bych ji rozsekal sekerou a sel si pro wii kde maj hry takovou grafiku ze pokles nehrozi ani kdybychom z ty konzole vydali grafiku  ...
|
dundee
Člen
|
26 Lis 2007 20:52
Panove jsem majitelm této hry od pátku amůžuji jenom doporučit fakt super
|
warwolfCZ
Člen
|
27 Lis 2007 00:06
hra je to super ale mrzi me ze altair nema vice nastroju pro pruzkum treba lano s kotvou na vyzsi budovy po kterych nejde vylizt nebo k jinemu vyuziti a je skoda ze nema vice vrazednych pomucek treba luk nebo kus noze jsou dobry ale takova likvidace lukem na dalku by taky nebyla spatna. A co mi jeste tak nesedne je ze umi vylezt po zdi ale neumi lozit na stromy a hroznej se opakuje v ukolech koho bavi porad sedet na lavici a poslouchat rozhovory.
|
dundee
Člen
|
27 Lis 2007 09:17
Já bych bral aby měl tu dýku co má na zádech aby jí měl dvakrát,je to moje nejpužívanější zbran a kdyby měl dvě tak by to bylo strašný čoro,snad ve dvojce
|
modryklucina
Člen
|
27 Lis 2007 19:10
na budovy na ktery nelze vylizt? prakticky na vsechny budovy krome toho klastera lze vylizt..a stojim si za tim ze se zpomaluje hodne ke konci v ty ps3 verzi
|
Trupka
Člen
|
28 Lis 2007 19:10
nekomu se seka nekomu ne nekomu se v dalsih castech hry rozdvoji osoba nekomu ne i need kterej to ma na xku ti napsal ze se mu to obcas trhne trhaj se obe verze kamosovi se netrha na ps3 a vse mu jede v pohode nekomu ne.. ale to samy s xkem...
|
modryklucina
Člen
|
28 Lis 2007 19:52
Trupka takze znovu nevim jeslti si vazne tolik nechapavy.....rikam ze hra se zpomaluje...proste jako kdyby sis pustil zpomalene film..to neznamena ze se trha..ale zpomaluje...tak jako se zpomalovalo treba pro evo.....na ps3....jeslti i xbox verze to nevim...uvidim az se tam dostanu ale to nebude hned momentalne jsem zcela pohlcen mass effectem...proste trhani a zpomalovani jsou jiny veci ok?
|
Trupka
Člen
|
28 Lis 2007 20:49
ja to nepsal tobe..
|
dundee
Člen
|
28 Lis 2007 21:06
já to hraju na xboxu a taky se mi to občas seká,a jěště sem uváznul nakonci tam jak sem v obklíčení těch křížáků(cca 10)vůbec to nemůžu udělat poradte jak ste to udělali ostatní
|
Trupka
Člen
|
28 Lis 2007 21:53
hmm namakanec.. co mi ktomu povis ?  hh ubozaku..ste to s kamosem dohrali a jak ? ze si hral tutorial a pak si k nemu prisel po druhy skocil na budovu pak si knemu prisel dalsi den a videl zaverecny titulky?  ..jak..j.. ROFL  .. trapko
|
dundee
Člen
|
29 Lis 2007 08:22
No tak stát se to mohlo namakoncovi že se mu to ani jednou neseklo ale spíš tomu nevěřim.Já hraju tak hodinku pak se to začne sekat takový půl vteřinový záseky po dobu 1 min pak zase hodinku nebo dvě klid apak zase,nějak mi to nevadí,a celá hra se mi eště nesekla,nahrál sem na ní tak 25 hodin ale nevěřim že by se to někomu nesekalo"""?????
|
Namakanec
Člen
|
29 Lis 2007 09:03
jezis co to meles... za prve... k nikomu hrat nechodim, mam svoji techniku... a za druhe se nam to proste nesekalo ... nebo ty si u nas sedel a dival se na to demente ? projdi si recenze, ve vetsine o poklesu frameratu nepisou ani hovno...
|
anonnym
|
29 Lis 2007 11:48
|
Tengusa
Člen
|
29 Lis 2007 12:15
anonnym to si teda frajer! davat sem takovy prispevky...
jinak me se to taky seka. presne jako rika dundee
|
Tengusa
Člen
|
29 Lis 2007 12:17 - Změnil/a: Tengusa
a ten framerate se mi taky 2x dost razantne snizil, ale staci kdyz se de do hlavniho menu a zpatky a je to v pohode. a jednou se to kouslo tak ze sem musel restartovat, ale to bude spis xboxem
|
warwolfCZ
Člen
|
29 Lis 2007 12:40
Ja to mam dohrany da se rict se vsim co se dalo v assassin cread udelat a behem hrani ani jedno seknuti pouze jsem jednou proletel hradbou a spadl do mimoprostoru co se tyce poklesu fps tak s tim moc problemu nebylo hraju to na xku.
|
Trupka
Člen
|
29 Lis 2007 16:30
ale tady ti skorom kazdej kdo to ma na xko rekne ze se to obcas seka.. nebo ty si u nich sedel demente?  no takze to dela vlastzne to samy co u ps3 a nekomu s eto seka nekomu ne ale i u ps3... proto asi na gamespotu pisou ze tam se to seka na tom tam zas na tom.. na ps¨3 se to malinko u konce szpomaluje ale malo ani si toho nevsimnete- to uz uznavam mno uz sem to tak na ps3 videl u znamyho..a hal sem to pecka hra.. uz to ci mit..ja totiz zase vsechny prachy utratil v sobotu  a tuhle sobotu to bude to samy..  ..
|
modryklucina
Člen
|
29 Lis 2007 17:13
trubko oslovovat demente muzes akorat sam sobe..ja se vubec nebavim o tom co se kde seka..takze mne tady porad neco nepredhazuj..rikam ze se to zpomaluje a neni to trosicku...treba clovek utika davam pred deseti straznyma a najednou zacne splhat po baraku a zaacne se to hodne zpomalovat a tak udelas skok aby ses odrazil od steny ale portoze to mas zpomaleny tak se nic nedeje tak to udelas znovu ale proste ten skok puvodne se stane jen opozdnene..no a pak udelas hned dalsci co jsi nechtel atd...nerikam re porad a nerikam ze u xka se to nedeje..jeste tam nejsem ale u ps3 ano ...
|
Twix
Člen
|
26 Pro 2007 19:56
cau nevite co mam delat ?... uz bych chtel zabit 4. typka ale nejak nvm co mam delat.. na radaru nemam zadny objectivy ani ukoly a fakt nvm co mam delat a kdyz dam co mi chybi tak tam ma 0/6 investgations (bo jak to je) ... pls help
|
modryklucina
Člen
|
26 Pro 2007 20:33
Twix splhej na veze..
|
Twix
Člen
|
26 Pro 2007 22:15
modryklucinavsude sem byl a nic
|
Batou
Člen
|
26 Pro 2007 22:34
Twix mno nejsem si jístý...ale 4. je podle mě, v jiné části města ne? zkus jít do nějaké jiné najdi si nějakou velkou věz (podle oka pač na mapě jí zatim mít nebudeš) mno a potom se ti ty questy a další věže na mapě oběví) ale nejsem si jistý, třeba se pletu
|
bombardak cz
Člen
|
27 Pro 2007 07:37
Assasins je podle mě hned po halo 3 největší zklamání roku, po chvilce hraní strašná nuda....žádný náboj, modelace měst a grafika sice pěkná, ale k čemu mi to je, když tam furt běhám jak vocas....já se na to těšil jak malej Jarin, ale, když mě hra už po hodce nuti se přemlouvat, abych pokračoval, tak to není dobrý znamení....
|
Twix
Člen
|
27 Pro 2007 12:02
Batousupr  je to tak ... musel sem si nejakou typnout uplne v jiny casti mesta takze diky moc
|