Bad Company 2 za 990 Kč | Xbox 360 forum
Apple iPad tablet

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika -
Diskuzní forum / BAZAR /

Bad Company 2 za 990 Kč

Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
5.3 budu mít 3ks Bad Company 2, půjde o verzi ktera bude v prodeji v cze a měla by to být limitovaná edice. Prodám za 990 kč/ks. Možnost osobního předání v Praze. Kdyby měl nekdo zájem tak BobBuilder6@seznam.cz
xking
Člen
Odpovědět 
Anonymní
už jen to že máš mail Bořek stavitel o něčem vypovídá
David50G
Člen
Odpovědět 
osobka
Alluminium
Člen
Odpovědět 
xking
hlavne bob builder 6,to bude věk
MManson
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Toho člověka neznám, ale když píše osobní předání, tak asi podvod nechystá.
JirkaBruss
Člen
Odpovědět 
leda že by vás okradl při předání
Robin
Člen
Odpovědět 
JirkaBruss

uplně ho vidim jako Bořka stavitele, jak vás majzne vercajkem při předání po hlavě
louli
Člen
Odpovědět 
Robin
Anonymní
Odpovědět 
napis na mejl jestli to chceš. Zamlouvam to jen na mejlu ne na forech, dal sem to na vic tak at v tom neni bordel
xking
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Robin
Anonymní
Odpovědět 
nakonec jich budu mít 5 na xko, 2 uz sou zamluvene....Ty žvásty tady jsou mimo mísu. Jak sem řek klidně předám osobně v Praze, ja s tím problém nemám. Takže zájemci BobBuilder6@seznam.cz
Prototype88
Člen
Odpovědět 
hehe, že by výdělečně činný proces při výměnách za hry s doplatkem +1 Kč co má JRC?

To už jsem nabízel vícero lidem, že se na tom dá hezky vydělat ))
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Kdyby náhodou někdo nevěděl o co jde:

http://www.jrc.cz/index.php?a=9&id=450

Zmíněné hry totiž v UK seženete od 350-500 Kč, s výměnou v JRC a následným prodejem získané hry se dát dobře vydělávat ))
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no a co jako ???? kdyz jsem to tu psal, tak se nikdo nechytal a vsichni brali JRC jako zlodeje.. ze neumi svuj mozek pouzit a objednat si za par supu v anglii a pak u nas prodat za peknou cenu BC2 je jejich problem
Anonymní
Odpovědět 
ještě mám 2kusy volné
Anonymní
Odpovědět 
všechny jsou prodané
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jj mizi to rychleji nez rohliky za 90haleru v Kauflandu..vazne lituju ze jsem si vzal jen 2disky moh jsem na tom kralovsky vydelat
Anonymní
Odpovědět 
prototype největší debil fora ty jeho úvahy...když už chceš spekulovat tak si uvědom že v UK stojí nový Battlefield 820kč právě jsem si přivezl 3 kusy. Takže asi zde je důvod nabídky za 990kč.
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu. ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí | Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR
| Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz | Tvorba webových stránek | Apple iPad tablet