Battlefield bad company 2 1090,- | Xbox 360 forum
Apple iPad tablet

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika -
Diskuzní forum / BAZAR /

Battlefield bad company 2 1090,-

Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
nová zabalená 1090 osobka v praze, na dobírku 1150. stickydow@seznam.cz
PetrmanCZ
Člen
Odpovědět 
A co osobni predani ?
Anonymní
Odpovědět 
1090 osobka v praze. Klidne dnes večer....napis na mejl a ja se ozvu
PetrmanCZ
Člen
Odpovědět 
uz pisu :-P
Anonymní
Odpovědět 
prodáno
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
ty kravo sem myslel ze prodavas jednicku za 21 090 to by byla edice...
Majkl105
Člen
Odpovědět 
FlyawayMonkey
Ale jo, zprvu to muj zrak taky tak rozpoznal Spis mozek rozlisil, ale to je fuk No vidite a ja to mel za kacku Ted uz muzu pomlouvat ne, kdyz je to prodano
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
Majkl105

tys to vymenovalv jrc ??
Majkl105
Člen
Odpovědět 
FlyawayMonkey
Jj vyslo mi to levnejc, toje jasny
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Kurva srejne sem zmrd klukum reknu, ze du spat o pul dvanacte a dalsi dve hodiny si tady pisu
PetrmanCZ
Člen
Odpovědět 
Tak mam koupeno, sejdem se zitra na bojisti
Majkl105
Člen
Odpovědět 
PetrmanCZ
Jj, těš se, je to dobrý. A co budeš? Assault, inženýr, recon nebo medic?
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
ste zmrdi ja bych to chtel jak svina petrman koupim od tebe battla
Anonymní
Odpovědět 
kdyz si mi zitra neozve jeden clovek tak budu mit jeste jeden kus volny...v pripade zajmu stickydow@seznam.cz
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
Anonymní
ZA KOLIK ??
Anonymní
Odpovědět 
1090 osobka praha 1150 dobirka
PetrmanCZ
Člen
Odpovědět 
Btw: Spolehlivý clovek Zaridil mi pekne nedelni odpoledne :D
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
v kasicce mi to jenom malo cinka a z toho litr asi neslozim te v kadizne...musim sehnat money...
Anonymní
Odpovědět 
PetrmanCZ: dík :-P Uz se tesim jak mi zejtra dojde moje ps3 verze a budu moct smazit jak síleny :D
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Jestly budete parit ps3 verzi tak si mne pridejte Snoopy_CZ
A doufam ze mate headset
Anonymní
Odpovědět 
prave si pro nej jdu, pak si te pridam ja mam nick vorez
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu. ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí | Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR
| Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz | Tvorba webových stránek | Apple iPad tablet