gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 1 [ xManitua ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Call Of Duty 3

Autor Zpráva
angus16
Člen
Odpovědět 
Tak sem si právě objednal call of duty 3 jedinej díl co sem nehrál z celé série...blbě se sháněla tak sem jí nakonec koupil přes bazar.Hrál to někdo?? jaký jsou vaše dojmy? a hraje to někdo na live?
Anonymní
Odpovědět 
já nevim jestli si to dobře pamatuju,ale neni to náhodou jedinej díl kde se dá jezdit v autech a tancích v multiplu??
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
CoD 3 je nejhorší CoD! První počin Treyarchu a hrozně zabugovaná hra.
angus16
Člen
Odpovědět 
podle mě je nejhorší 5 a modern warfare mě taky zrovna moc nenatchnul.....
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
angus16
Trojku jsem hrál, ale vyloženě nějakej zázrak to není. Na dnešní dobu je to graficky už trochu horší, hratelnost jak píše BlackHawkCZ, ta hra má hrozně moc bugů. Mise jsou docela roztrhaný, je to jen pár misí ze západní fronty, tuším že můžeš hrát i za poláky...východní (pro mě nejzajímavější fronta) tady prostě chybí úplně...

Celkově je to opravdu nejhorší díl ságy...
brit11
Člen
Odpovědět 
angus16
Já to hrál ještě na ps2 a podle mě je to lepší než třeba black ops. Docela mě to tenkrát bavilo.
Anonymní
Odpovědět 
Za me,hral jsem jen singl a bylo to dobry :-¨pobavil jsem se
angus16
Člen
Odpovědět 
jak řikam...jedinej díl co sem nehrál takže to budu mít všechno kompletní. a nejlepší byli stejně cod 1 a united offensive. na tom sem vyrůstal a UO měl podle mě nejlepší multiplayer...hlavně kvůli tomu že se tam mohlo jezdit s tankama a jeepama a trojku sem hrál kousek na ps3 u kámoše a nadchla mě takže si jí rád zahraju
Rico30
Člen
Odpovědět 
angus16
BlackHawkCZ
CoD 3 je nejhorší CoD! První počin Treyarchu a hrozně zabugovaná hra.

souhlasím s BlackHawkCZ.......nejhorší díl série a těch bugů je tam fakt strašně moc
Rico30
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
já myslím že první počin Treyarchu byla hra na PS2 Call of Duty 2: Big Red One.......to jsem hrál a nebylo to tak špatný
angus16
Člen
Odpovědět 
a co třeba taková bombová hra Gothic 2? ta je taky zabugovaná a patří mezi nejlepší rpg je zajímavý že hry co maj většinou špatný hodnocení mě baví jako třeba například Star Wars Force Unleashed I a II a Aliens vs Predator
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Rico30
Aha, tak to jsem ani nevěděl...
Xkryton
Člen
Odpovědět 
angus16

Singl me bavil,urcite se zabavis
angus16
Člen
Odpovědět 
tak už to hraju a velmi mě to baví nestěžuju si a na live to hraje docela dost lidí
amanot
Člen
Odpovědět 
angus16
já sem včera zapl CoD 2 a taky sem čuměl, že se na mulťák hned chytlo tolik lidí a za půl minuty se rozjel "zápas".. ale vypadá to graficky strašně,no, o tom žádná
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
amanot
CoD 2 někdo hraje MP? Pamatuji si na výbornou mapu. Z francouzského města Carentan
amanot
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
jj, ale jak su teď zhýčkanej GoW 3, tak sem vydržel asi minutu a pak sem to s úsměvem vypl..je to zajímavý, že CoDka hrajou lidi i 7let po vydání, ještěže to neprovozuje EA, ta by to hned s novým dílem vypla
angus16
Člen
Odpovědět 
cod 2 sem pařil několik let na gameparku na pc
Anonymní
Odpovědět 
BlackHawkCZ
carentan byla hodně kurevsky hraná mapa,to se eště do dneska hodně smaží na kompech,pak se mi eště vybavuje taková ta mapa jak je to v poušti alezeš tam po těch baráčkách,název nevim ale tu sem hrál taky hodně
angus16
Člen
Odpovědět 
toujane ta je teď na gameparku nejvíc hraná to je dobrá mapa....zrovna hraju cod3 mp a ty blbci se tam zabíjej v týmu :D :D
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |