gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 7
Členové - 1 [ jURaSs ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / STARÉ FÓRUM /

co si mam koupit PS3 nebo xbox 360 Premium...?

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Alfy
Odpovědět 

Potreboval bych poradit..co koupit PS3 nebo xbox 360? Stale se rozhoduji.

Moff
Odpovědět 

[1] Alfy : Kup si Segu Saturn.

Trubk4
Odpovědět 

opet radsi se nevyjadruju :-D

ne vis co kup maj to u nas na trznici… POLY STATION :-D

Vacino
Odpovědět 

Přesně to jsem řešil včera, rozhodl jsem se nakonec pro PS3, protože jsem nechtěl čekat na Xbox 360 Elite, ktrerý bude mít také HDMI, o které mi šlo asi nejvíc. Navíc mě spoustu lidí od Xboxu odrazovalo pro jeho velkou poruchovost… Je to fakt těžký…

Trubk4
Odpovědět 

vidis ja se rozhodl pro xko a ted prechazim k ps3

Alfy
Odpovědět 

[3] Trubk4 : Lip si odpovedet nemohl !

Trubk4
Odpovědět 

[6] Alfy :vsak ja vim ne :-)

ne vazne tohle rozhodnuti je na tobe myslim ze obe konzole stoji za to a u ani jeden nebudes zklamanej sice psko este nemam ale tohle sem rika lfurt ze obe jsou urcite dobre

Dax
Odpovědět 

Moff: Sega Saturn byla dobra konzole…

RYBÁŘ
Odpovědět 

MÁM DOJEM ŽE JÁ DOPADNU TAK ŽE BUDU MÍT KONZOLE OBĚ PROTOŽE STEJNĚ POČÍTÁM S TÍM ŽE MOJE XKO SE JEDNOU PODĚLÁ A PROČ NEMÍT JEŠTĚ PLEJSTA3 V ZÁLOZE NEHLEDĚ K MOŽNÉ EXKLUZIVITĚ NĚKTERÝCH TITULŮ PAK JEŠTĚ KOUPÍM NADUPANÝ PC A HERNÍ KRÁLOVSTVÍ BUDE MÉÉÉÉÉÉÉÉ MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.

Stanl3yCZ
Odpovědět 

[9] RYBÁŘ :mééé méé ty si koza? =)

Stanl3yCZ
Odpovědět 

pro ty co se rozhodujou mezi x360 a ps3, me je to fuk co si koupite, ale pro vase dobro si precte, co napsal clovek kterej ma ps3 i x360 doma : http://www.xbox-360-shop.info/index.php?…

need4beat
Odpovědět 

to je těžké takhle poradit…obě konzole jsou skvělé…mam obě a nemůžu teď říct, která konzole je na tom lépe…

need4beat
Odpovědět 

[11] Stanl3yCZ :ohledně toho článku, dneska ráno jsem ho stáhnul, zdál se mi moc odborný, rozhodl jsem se ho celý předělat a to úplně a dát ho jako novinku, nazval bych to asi PS3 vs. X360 – kterou si vybrat? :-) bude tam nějaký ten technický popis obou konzolí, jak která pracuje, co dokáže, jaké formáty podporuje, výhody nevýhody atd…

kuba
Odpovědět 

cus need4beat kde si prectu ten tvuj clanek..dekuji

need4beat
Odpovědět 

[14] kuba :no zatim ještě nikde, ale bude na stránkách…snad ho dnes ještě napíšu…

http://www.xbox-360-shop.info/

toto je odkaz na naše stránky s novinkama…dnes snad napíšu ten článek, kde pomohu lidem vybrat mezi X360 a PS3…

martin
Odpovědět 

Koupě Ps3 je chyba. Sám jsem zažil kovaného PStrojkaře, jak mu v obchodě ruply nervy a vyjádřil se, že mu je z té nabídky na blití. Podvody Sony nejsou samoúčelné. Prostě se jim to nepovedlo. Tak je to teď a tak to bude i za rok. Co se týká poruchovosti, za cenu PS3 si můžeš koupit tři Xboxy 360. Ano, můžeš do PS3 cpát hry na PS2. Ale i kvalita her z xbox1 je mnohem vyšší. Pokud se ti bezdůvodně Xbox 360 po půl roce znelíbil a chceš ještě rychle PS3, tak by ses měl nad sebou zamyslet.

Trubk4
Odpovědět 

[16] martin :ja bych se nemel zamyslet nad sebou ale nad ps3 a sem pro nej rozhodnutej a promyslel sem si t hoodne dobre neboj..

nabidky jake nabidky? proc bych nemel koupit ps3 no rekni..

3 xbox za jednu pstrojk uasi tekzo.. maximalne core.. ale to by ses mel zase zamyslet ty pac obe konzole jsou kvaltini a jestli ches srovanvat ceny mene kvalitni (tim myslim ochuzenou o spoustu veci (core) ) s ps3 tak to je docela jako nevim nehcapu te.. u ps3 mas HDD atd atd.. tudiz to nemzues srovanvat s core kde hdd nemas.. to da rozum..

co bude za rok ? hmm? proad nevim o cem presne mluvis .. politika sony ? .. jj ze zacatku lhaly.. (killzone 2 render in-game atd.. ) vzato politika ms taky neni enjlepsi.. sice nelzou tedy nelhali.. ale zase prijit skonzoli driv byl mozna chytrej tah jak prodat vic konzol a jak prilakat vic lidi na xko ale zase envyresili poruchovost atd.. obe spolecnosti maj politiku na pi**

need4beat
Odpovědět 

[16] martin :no podle mě se PS3 hodně povedla…je to super konzole a skvělá konkurence pro X360…

witch king
Odpovědět 

[1] Alfy :Můj názor:X-ko,je na to více,podstatně,her,i v lepší kvalitě,někdo říka že za dva roky bude PS 3 na tom líp,osobně tomu nevěřím,ale v tý době už pomalu bude nový X box…

witch king
Odpovědět 

[18] need4beat :Nemůžu s Tebou souhlasit,není to špatná konzole ale co se týče her nemůže konkurovat X-boxu ani zdaleka,psal jsi za rok to bude jiné,ano,ale i na X-ku to bude sakra jiné,Sony neměla dopustit ten roční náskok,to nedožene.

miki
Odpovědět 

kupuj podle her a ne podle toho kdo ti co doporuci ono nekdo xko nekdo ps ale tohle opravdu rozhoduji hry a podpora ze strany te ci one firmy

miki
Odpovědět 

tak ja bych osobne hrozne rad vedel v cem konkuruje xku myslim ze dulezite jsou hlavne hry a tech tedy „zatim“ na ps nic moc a pokud neni co hrat tak je to o nicem tod muj nazor

Dax
Odpovědět 

hlavne na X360 je NFS: MW, Amped 3, Import Tuner Challenge a Table Tennis.. treba se smejte ale mne osobne by tyhle hry dost chybely… nevim proc se vsichni zenou jen za nextgen AAA tituly…

Trubk4
Odpovědět 

[23] Dax :to bude tim ze psk oeste nebylo a dost pochybuju ze az vyjde treba nfs pro street si nekdo koupi nfs most wanted.. amped 3, import tuner chanalge atd..

proc no preci proto ze si kuopili next-gen konzoli :-D

RedsnakeCZ
Odpovědět 

[9] RYBÁŘ : kde na to bereš čas ?

Santini88
Odpovědět 

[25] RedsnakeCZ :já znam pár takovejch lidí jenom hrajou na kompu ani nechodí ven maj pár kámošů se kterejme se baví jenom o kompech a hrách.Prostě takový fanatici.Nic jim neříká sport.FUJ taklench nechci dopadnout

Alfy
Odpovědět 

[26] Santini88 :To mas pravdu!!!

Anonymní
Odpovědět 
Taky sem si koupil Poly Station.Super!
Plabayer1
Člen
Odpovědět 
One correct way is XBOX360 only kupte si co chcete oba masiny maj super hryi kdyz vic adrenalinu ti da xbox a to trosicku klepacku jestli ti nehodi 3 svetla red
QuinshCz
Člen
Odpovědět 
vacino : a od kdy nema elite HDMI :D
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |