| Autor |
Zpráva |
Silwer
Člen
|
30 Led 2012 12:56
Tak jsem si precetl recenzi na eurogameru a super cteni..je tu nekdo kdo to opravdu hral?je to tezky?jedu dungeon siege III na insane...je tam hodne kecani?jak je to dlouhy?stoji to za zahrani?
|
Twix
Člen
|
30 Led 2012 13:06
ja to vazne hraju(limitku) a je to bomba.. s DS III se to neda srovnat... DS je oproti tomu ubohost mam cca 44 hodin a jsem vlastne na zacatku nezahranejes nepochopis  hned prvni boss by klido mohl konkurovat zaverecnemu bossovi nekterych her  kecani minimum.
|
Silwer
Člen
|
30 Led 2012 13:27
TwixDS ma bavi  a co obtiznost?nekdo pise moc,nekdo ze kdyz vse prochazis tak ze to je pohoda...
|
modryklucina
Člen
|
30 Led 2012 13:31
ja myslim ze ta prvni veta to vystihla "Existují hry... a pak je tu Dark Souls". vic vedet nepotrebujes.. kupuj
|
irdzi
Člen
|
30 Led 2012 13:45
Já to teď taky hraju ... teda začal jsem a určitě je to těžký, ale ne nehratelný. Kecání je zatím úplný minimum ... ta hra je o tom, že checkointy jsou daleko a když chcípneš, tak všichni neřátelé oživnou s tebou (krom bosů) a před bosama není checkpoint - takže v tom je to těžký ... zatím je toto jeden z mých postřehů, ale jak říkám - jsem na začátku ... Přítelkyně zkusila hrát poprvý v životě na konzoli hru ... zapnula MW3 a dala to za 8-9 hodin na normal a MW2 už jela na hard ... druhá hra na konzoli po 10ti letech nepaření ... chápeš? toto si troufnu tvrdit pro takový lidi rozhodně není ... toto je fakt hra a ne interaktivní film ....
|
BlackHawkCZ
Člen
|
30 Led 2012 13:50
A co ajchy?  Dává to, dává?
|
BlackHawkCZ
Člen
|
30 Led 2012 13:56
|
modryklucina
Člen
|
30 Led 2012 13:57
BlackHawkCZ pri beznym hrani dostanes tak polovinu z nich.. zadny zlatokop z tebe ale u tydle hry nebude
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 08:59
Cau, po delší době jsem se rozhodnul, že zkusim nějaký kouzla a podobný blbosti a koupil jsem si ja vul za 10 000 miracle Great Heal ... no a pochopil jsem, že musím mít Faith na 14 abych to mohl používat ... faith mám na 14 ale kouzlo nefachčí ... čím to? ... a ještě jeden dotaz: Asi je to moji chybou překladu, ale chapu dobře že to kouzlo třeba použiju jednou a víckrát už ne pokud si je znovu nekoupim nebo jak to funguje? ... Mám dojem, že tu hru budu vstřebávat až do konce a chytrej z toho všeho stejně nebudu
|
OmgWrongNick
Člen
|
1 Úno 2012 09:02
Pánové, do pátku to mám doma a utěšili jste mě jak to tady čtu  Mám vás rád a těším se ještě víc
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 09:08
OMG: přeju silný nervy  ))
|
OmgWrongNick
Člen
|
1 Úno 2012 09:09
irdziNo slyšel jsem že to není žádná sranda. Ale tak konečně nějaká změna  Jdu si poladit formu zahráním skyrimu
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 09:15
OmG: mě to zatím baví fakt hooodně, ale je pravda, že jsem se přichytil při tom, že když jsem šel sundat asi na 8-9tej pokus jednoho z prvních bosů (takový mrchy na střeše), tak jsem se přistihnul, že si utírám ruce ... jsem je měl nějaký zvhlý  ))trenink na tuhle gamesu tě čeká prvních hodně hodin až toto zapneš
|
BlackHawkCZ
Člen
|
1 Úno 2012 12:06 - Změnil/a: BlackHawkCZ
Tak pánové, já a Silwer máme také objednáno Jinak na youtube jsou gameplaye od jednoho borce (celkem 48 gameplayů a jedno video trvá + - 1,5 hodiny). U druhého bosse frajer chcípl asi 10x a vždy trvalo 5 minut, než došel od posledního checkpointu k bossovi. Podotýkám, že to hrál už 3x tu hru. Jinak je tam i místo, kde člověk během 20 minut chcípne 30x  EDIT: Teď mi řikal Silwer, že je tam boss, od kterého je poslední checkpoint vzdálen 30 minut chůzí  To bude masakr!!!!
|
Silwer
Člen
|
1 Úno 2012 12:16
Tak ok.jsrm pripraven umirat a umirat.pokud mi to nepujde....tak nevim  nevzdam se neklopitnu,zvitezim...takze ja black a omg....kdo dojde do cile prvni?  Jeste by to chtelo robina...jestli by se dostal ze startu  Ok zacneme najednou nebo kazdej zvlast?
|
BlackHawkCZ
Člen
|
1 Úno 2012 12:24
Silwer: S tim, ze budem pristi vikend v lihu, bych to nechal na dalsi tyden
|
Silwer
Člen
|
1 Úno 2012 12:29
|
BlackHawkCZ
Člen
|
1 Úno 2012 12:36
No, pamatuji si na jednu prezentaci ze Silent Hill 5  Tam ten alkohol umocnoval pocity strachu a skliceni
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 13:17
jinak ty moje otázky s tím miracle a vůbec různýma spellama jsou pořád aktuální  ))
|
Cru4l
Moderátor
|
1 Úno 2012 13:18
chlapi, vždyť to můžete hrát v kooperaci ne? jinak se mi líbí vaše nadšení z umírání  nejlepší trénink je předchozí díl ;) a umírat 30x během pár vteřin? joo to teda budete...
|
modryklucina
Člen
|
1 Úno 2012 13:51 - Změnil/a: modryklucina
irdzi musis si koupit talisman.. a ted dat do ruky..treba do levy.. jako sekundarku ke stitu.. a na kouzla zase catalyst.. jinak to kouzla ma vzdy urcity pocet aktivaci.az si odpocines u bonfire tak se to zase obnovi
|
modryklucina
Člen
|
1 Úno 2012 13:54
BlackHawkCZno vono je to prehnany.. vetsinou si totiz otviras ruzny zkratky takze k bossovi to byva kousicek... spousta bonfire/checkpointu/ jsou i skryte... jinak teda chce to pevne nervy.. pokud jste cholerici tak to bude rozbitych ovladacu  nejlepsi na tom je ovsem to ze vetsinou zavini smrt hrac sam tim jak zmatkuje.. chce to klid a spravne se v boji rozhodovat
|
BlackHawkCZ
Člen
|
1 Úno 2012 14:05
modryklucinaHele, už jsem viděl druhého bosse, Gaping Dragon?  Nepochopil jsem  Tohle má snad být boss na konci  Jinak mám otázku, co jsem tedy z videií nepochopil. Začínáte jako nemrtvý. Když získáte duši, tak jí můžete použít ke zlidštění. Pořád tam ten týpek seděl u bonfiru a něco překlikával. K čemu slouží to zlidštění?
|
modryklucina
Člen
|
1 Úno 2012 14:13
pokud vyuzijes humanity/zlidsteni/ tak si muzes privolat na pomoc nejakyho jinyho spoluhrace... 2 maximalne./u bossu byva i NPC/.. nejde to delat jakoze bys nekoho pozval proste.. jini hraci kteri jsou v tom ghost stavu , treba i ty.. tak muzou polozit kamen a hraci pak zase kteri jsou zlidsteni tak je diky tomu muzou vyvolat... zaroven ale pokud hrajes v tom lidskem stavu tak tvoji hru muze napadnout jiny hrac/to same muzes delat ty/.. - odmeny at uz za pomoc jinemu hraci nebo jeho zabiti jsou prave humanity... dale taky kolik humanity na sobe mas v jednu chvili tim mas lepsi drop predmetu a taky mas silnejsi schopnosti... jenze samozrejme jakmile te nekdo kilne tak o vsechno prijdes../duse i humanity/. - mas pak vzdy akorat znovu jednu sanci dojit na misto kde te zabilii a tam to posbirat druha vec co mohl delat je tzv.. kindle - to levelujes tu bonfire za pomoci humanity.. a mas pak u ni vice lecitelnych lahvi.. zacinas s 5ti... a kazdou muzes 2x kindlovat .. pak mas lahvi 15.. no a pak je tam samozrejme vyuziti v ruznych frakcich.. ve hre jich je asi 11 nevim presne.. ale to te ted nemusi zajimat moc
|
MaO
Člen
|
1 Úno 2012 14:22
modryklucinato vypadá na hodně promakanou záležitost, už vidím jak tady jeden z nich bude brečet že ho ostatní napadli a sebrali mu humanitu
|
modryklucina
Člen
|
1 Úno 2012 14:25 - Změnil/a: modryklucina
MaOto je velice pravdepodobny scenar..protoze vetsina hracu kteri vnikaji do svetu zabijet jine jsou naskillovane hovada proti kterym nemas sanci  proto hravam vetsinou jen jako duch... obcas se taky stane ze ti tam hra supne NPC ktery te jde zabit ale to vetsinou byva snadny zisk humanity  samozrejme pokud uz clovek hraje ve dvou nebo ve trech byva to dost tezky aby ten co vniknul vyhral... protoze vetsinou si taky vyvolas na pomoc nejakyho naskillovanyho rizka :D
|
BlackHawkCZ
Člen
|
1 Úno 2012 14:34
No toto  Zatím chápu to, že buď můžu být duch a mít asi horší schopnosti a nebo být jakoby člověk a mít lepší schopnosti, někoho si pozvat do hry, ale zároveň mě může někdo zabít. Chápu i to, že můžu levelovat u bonfire, ale nechápu, co je to ten "kindl" To asi nebude tablet od amazonu
|
modryklucina
Člen
|
1 Úno 2012 14:37
ten kindle je to levelovani.. ve hre je to nazvane takhle proste... ale to muzes delat az kdyz najdes Rite of kindling...
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 14:38
kindl je pravě to, že tu jednu humanitu jakoby vyměníš za to, že ti ten bonfire da vic lahvi se zdravim ....
|
irdzi
Člen
|
1 Úno 2012 14:39
modryklucina: jj diky za fundovanou odpoved
|