gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 1 [ BlackHawkCZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Dark souls

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tak jsem si precetl recenzi na eurogameru a super cteni..je tu nekdo kdo to opravdu hral?je to tezky?jedu dungeon siege III na insane...je tam hodne kecani?jak je to dlouhy?stoji to za zahrani?
Twix
Člen
Odpovědět 
ja to vazne hraju(limitku) a je to bomba.. s DS III se to neda srovnat... DS je oproti tomu ubohost
mam cca 44 hodin a jsem vlastne na zacatku
nezahranejes nepochopis hned prvni boss by klido mohl konkurovat zaverecnemu bossovi nekterych her kecani minimum.
Silwer
Člen
Odpovědět 
Twix
DS ma bavia co obtiznost?nekdo pise moc,nekdo ze kdyz vse prochazis tak ze to je pohoda...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ja myslim ze ta prvni veta to vystihla
"Existují hry... a pak je tu Dark Souls".
vic vedet nepotrebujes.. kupuj
irdzi
Člen
Odpovědět 
Já to teď taky hraju ... teda začal jsem a určitě je to těžký, ale ne nehratelný. Kecání je zatím úplný minimum ... ta hra je o tom, že checkointy jsou daleko a když chcípneš, tak všichni neřátelé oživnou s tebou (krom bosů) a před bosama není checkpoint - takže v tom je to těžký ... zatím je toto jeden z mých postřehů, ale jak říkám - jsem na začátku ...
Přítelkyně zkusila hrát poprvý v životě na konzoli hru ... zapnula MW3 a dala to za 8-9 hodin na normal a MW2 už jela na hard ... druhá hra na konzoli po 10ti letech nepaření ... chápeš? toto si troufnu tvrdit pro takový lidi rozhodně není ... toto je fakt hra a ne interaktivní film ....
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
A co ajchy? Dává to, dává?
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
http://www.xbox360achievements.org/game/dark-souls/achievements/

Nechápu, že má někdo 1000G
modryklucina
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
pri beznym hrani dostanes tak polovinu z nich..
zadny zlatokop z tebe ale u tydle hry nebude
irdzi
Člen
Odpovědět 
Cau, po delší době jsem se rozhodnul, že zkusim nějaký kouzla a podobný blbosti a koupil jsem si ja vul za 10 000 miracle Great Heal ... no a pochopil jsem, že musím mít Faith na 14 abych to mohl používat ... faith mám na 14 ale kouzlo nefachčí ... čím to? ... a ještě jeden dotaz: Asi je to moji chybou překladu, ale chapu dobře že to kouzlo třeba použiju jednou a víckrát už ne pokud si je znovu nekoupim nebo jak to funguje? ... Mám dojem, že tu hru budu vstřebávat až do konce a chytrej z toho všeho stejně nebudu
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
Pánové, do pátku to mám doma a utěšili jste mě jak to tady čtu

Mám vás rád a těším se ještě víc
irdzi
Člen
Odpovědět 
OMG: přeju silný nervy))
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
irdzi
No slyšel jsem že to není žádná sranda. Ale tak konečně nějaká změna
Jdu si poladit formu zahráním skyrimu
irdzi
Člen
Odpovědět 
OmG: mě to zatím baví fakt hooodně, ale je pravda, že jsem se přichytil při tom, že když jsem šel sundat asi na 8-9tej pokus jednoho z prvních bosů (takový mrchy na střeše), tak jsem se přistihnul, že si utírám ruce ... jsem je měl nějaký zvhlý))trenink na tuhle gamesu tě čeká prvních hodně hodin až toto zapneš
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Tak pánové, já a Silwer máme také objednáno

Jinak na youtube jsou gameplaye od jednoho borce (celkem 48 gameplayů a jedno video trvá + - 1,5 hodiny). U druhého bosse frajer chcípl asi 10x a vždy trvalo 5 minut, než došel od posledního checkpointu k bossovi. Podotýkám, že to hrál už 3x tu hru.

Jinak je tam i místo, kde člověk během 20 minut chcípne 30x

EDIT: Teď mi řikal Silwer, že je tam boss, od kterého je poslední checkpoint vzdálen 30 minut chůzí To bude masakr!!!!
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tak ok.jsrm pripraven umirat a umirat.pokud mi to nepujde....tak nevimnevzdam se neklopitnu,zvitezim...takze ja black a omg....kdo dojde do cile prvni?
Jeste by to chtelo robina...jestli by se dostal ze startu
Ok zacneme najednou nebo kazdej zvlast?
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Silwer: S tim, ze budem pristi vikend v lihu, bych to nechal na dalsi tyden
Silwer
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
No to asi jo.hlavne ja to muzu uz rozjet driv nez ty
Treba by to v lihu slo lip
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
No, pamatuji si na jednu prezentaci ze Silent Hill 5 Tam ten alkohol umocnoval pocity strachu a skliceni
irdzi
Člen
Odpovědět 
jinak ty moje otázky s tím miracle a vůbec různýma spellama jsou pořád aktuální))
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
chlapi, vždyť to můžete hrát v kooperaci ne?

jinak se mi líbí vaše nadšení z umírání nejlepší trénink je předchozí díl ;) a umírat 30x během pár vteřin? joo to teda budete...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
irdzi
musis si koupit talisman.. a ted dat do ruky..treba do levy.. jako sekundarku ke stitu..
a na kouzla zase catalyst.. jinak to kouzla ma vzdy urcity pocet aktivaci.az si odpocines u bonfire tak se to zase obnovi
modryklucina
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
no vono je to prehnany.. vetsinou si totiz otviras ruzny zkratky takze k bossovi to byva kousicek... spousta bonfire/checkpointu/ jsou i skryte...
jinak teda chce to pevne nervy.. pokud jste cholerici tak to bude rozbitych ovladacu
nejlepsi na tom je ovsem to ze vetsinou zavini smrt hrac sam tim jak zmatkuje.. chce to klid a spravne se v boji rozhodovat
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Hele, už jsem viděl druhého bosse, Gaping Dragon? Nepochopil jsem Tohle má snad být boss na konci

Jinak mám otázku, co jsem tedy z videií nepochopil. Začínáte jako nemrtvý. Když získáte duši, tak jí můžete použít ke zlidštění. Pořád tam ten týpek seděl u bonfiru a něco překlikával. K čemu slouží to zlidštění?
modryklucina
Člen
Odpovědět 
pokud vyuzijes humanity/zlidsteni/ tak si muzes privolat na pomoc nejakyho jinyho spoluhrace... 2 maximalne./u bossu byva i NPC/.. nejde to delat jakoze bys nekoho pozval proste.. jini hraci kteri jsou v tom ghost stavu , treba i ty.. tak muzou polozit kamen a hraci pak zase kteri jsou zlidsteni tak je diky tomu muzou vyvolat... zaroven ale pokud hrajes v tom lidskem stavu tak tvoji hru muze napadnout jiny hrac/to same muzes delat ty/.. - odmeny at uz za pomoc jinemu hraci nebo jeho zabiti jsou prave humanity...

dale taky kolik humanity na sobe mas v jednu chvili tim mas lepsi drop predmetu a taky mas silnejsi schopnosti... jenze samozrejme jakmile te nekdo kilne tak o vsechno prijdes../duse i humanity/. - mas pak vzdy akorat znovu jednu sanci dojit na misto kde te zabilii a tam to posbirat

druha vec co mohl delat je tzv.. kindle - to levelujes tu bonfire za pomoci humanity.. a mas pak u ni vice lecitelnych lahvi.. zacinas s 5ti... a kazdou muzes 2x kindlovat .. pak mas lahvi 15..

no a pak je tam samozrejme vyuziti v ruznych frakcich.. ve hre jich je asi 11 nevim presne.. ale to te ted nemusi zajimat moc
MaO
Člen
Odpovědět 
modryklucina
to vypadá na hodně promakanou záležitost, už vidím jak tady jeden z nich bude brečet že ho ostatní napadli a sebrali mu humanitu
modryklucina
Člen
Odpovědět 
MaO
to je velice pravdepodobny scenar..protoze vetsina hracu kteri vnikaji do svetu zabijet jine jsou naskillovane hovada proti kterym nemas sanci
proto hravam vetsinou jen jako duch...
obcas se taky stane ze ti tam hra supne NPC ktery te jde zabit ale to vetsinou byva snadny zisk humanity
samozrejme pokud uz clovek hraje ve dvou nebo ve trech byva to dost tezky aby ten co vniknul vyhral... protoze vetsinou si taky vyvolas na pomoc nejakyho naskillovanyho rizka :D
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
No toto Zatím chápu to, že buď můžu být duch a mít asi horší schopnosti a nebo být jakoby člověk a mít lepší schopnosti, někoho si pozvat do hry, ale zároveň mě může někdo zabít.

Chápu i to, že můžu levelovat u bonfire, ale nechápu, co je to ten "kindl" To asi nebude tablet od amazonu
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ten kindle je to levelovani.. ve hre je to nazvane takhle proste... ale to muzes delat az kdyz najdes Rite of kindling...
irdzi
Člen
Odpovědět 
kindl je pravě to, že tu jednu humanitu jakoby vyměníš za to, že ti ten bonfire da vic lahvi se zdravim ....
irdzi
Člen
Odpovědět 
modryklucina: jj diky za fundovanou odpoved
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |