| Autor |
Zpráva |
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 11:28
Modryklucina: to jseš fakt rychlej ... já ted pořád řeším jestli zkusit stěští a neotvírat tu bránu ptze mám dojem, že ty NPCčka jsou jakoby od toho bose zacházka a nebo to celý oběhnout, koupit klíč a otevřít si bránu ... navím co mají za level, ale kdybych na sebe nalakal 2 naraz, tak jsem asi v těžkým průseru ... jinak mě čeká asi ten vlk a potom miřím bud na draky nebo z firelink shrine tam dolu do toho tmavýho cosi ... jak je tam taková úzká lávka k nějakýmu hradu v podzemí nebo co to je ...
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 11:30
mimochodem zatím nejvíc mi daly zabrat Capra demon a Qeelag...od ty doby mám štěstí na lehčí bossy ... tak snad mi to štěstí vydrží  ))
|
modryklucina
Člen
|
9 Úno 2012 11:32
tak rychly ani ne.. ja to hral uz v dobe vydani..ale pak jsem prestal.. a hral neco jinyho a ted jsem zase zacal... na new londo ruins potrebujes hlavne transcendt curse.. jinak duchy nezabijes...
|
Cru4l
Moderátor
|
9 Úno 2012 11:53
já to teď po dvou dnech zapnul a šel na průzkum tý oblasti s NPC, tak je tam kosim a sbíram duše  našel jsem tam velkou bránu za kterou bude boss - asi ta medůza  v new londo jsem byl, ale bez prokletí, takže duchové nereagovali na žádnej útok  hra je to parádní... taky mi dal nejvíc kapr... a toho dráčka v kanálech jsem jenom zahlíd a umřel
|
modryklucina
Člen
|
9 Úno 2012 11:56
jaka meduza ?
|
Cru4l
Moderátor
|
9 Úno 2012 12:53
irdzi o ní mluvil, já jí ještě nepotkal... za vratama je vlčátko s malym mečíčkem... už sem 5x umřel... neni problém uhybat a mlátit ho, ale dojde fire magic a jsem v loji  sekerou mu ubíram cca po 100HP a to je boj na sto let - stačí jedna chyba a jsem mrtvej (chodim na něj bez armoru, kvůli stamině) , ale i kdybych měl brnění, tak vydržim dvě rány  mno...
|
warwolf
|
9 Úno 2012 12:55
Nazdar kluci jak to tak tady ctu tak to bude super hra a planuju koupi. Mam jak xbox360 tak i ps3 a chtel jsem vedet jestli je tu nejakej rozdil kdyz si koupim ps3 verzi? A pokud budu hrat on-line muzu si na pomoc zavolat pres ty kameny i lidi z friendlistu ? Popripade je nejaka stranka ktera se venuje teto hre kde by byli ruzne popisy atd ? Díky moc.
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 13:14
CruFourL: tak s těma NPCckama jses dobrej ... já je dal jednou a úplně mě děsí, že je budu dávat víckrát  a vlčík zatím nevím ... dneska ho zkusím a podám zprávu  ...Jinak jsem mluvil akorát o hydře a pokd jsem zmínil medůzu, tak jsem napsal blbost ptže nic takovýho jsem zatím nepotkal...Já se po tom tvým popisu situace asi vrátím na otevřu si za 20 litrů tu bránu ptže ta spodní cesta pokud mě vlčík zabije víckrát tak nemám sílu se tam tudy trmácet ... Warwolf: o žádných rozdílech jsem nikde nečetl a nejhraji zatím online...chci si to stejně dát všechno hezky sám. Takže v tomto neporadím ... stránky jsem zatím našel jenom anglicky a dával jsem odkaz tady do diskuze ... jinak tady na tom foru jsem se taky dozvěděl dost věcí ...
|
Cru4l
Moderátor
|
9 Úno 2012 13:30
warwolfno z friendlistu si nikoho zavolat nemůžeš - funguje to jako v demon souls (jsestlis hrál) ps a xbox verze se neliší, takže je to jedno, i když vyjímečne má ps verze lepší barvy a kontrast (překvapivě) a píše se i o lepším frameratu, přestože pokles fps mají obě verze. irdzipřes tu bránu je to k vlčkovi cca 30 vteřin a npc můžeš oběhnout... ty průsvitný npc se po zabití neobnoví, ty normální jo... potkals tam tu kočičí hlavu? mohl jsem se k nim přidat - což jsem udělal... slíbila mi pomoc (asi u vlka), když budu mít nasazenej prst, ale stanovila si pravidla - nesmim zabít nikho z jejich lidí.. což jsem udělal :D takže se nasrala a zmizela, že toho budu litovat... asi to byla jedna z těch NPC.. vlastně tam byl jeden v eastern armoru, kterej se mnou během boje mluvil... modryklucinato už asi nezvrátim co? to že jsem nasral tu kočičku... vlčkovi fakt nedávam moc dmg a když už byl skoro mrtvej, tak mě sundal...  teď na to kašlu
|
Batou
Moderátor
|
9 Úno 2012 13:35
Já to koupil, hrál, pak sem se brutálně zaseknul v jedný části, naštval sem se a od tý doby sem to nehrál  ale u Demons Souls sem to měl stejný, za nějakou dobu se Dark Souls zase vrátim a dohraju
|
Cru4l
Moderátor
|
9 Úno 2012 13:37
Batou to bys měl ;)
irdzi jo ještě u xbox verze je při hraní zablokovanej partychat - aby si nemoh s nikym při hraní mluvit - dodává to hře atmosféru pouze psaných zpráv ;)
As a side note, it’s worth pointing out that the 360′s native party chat feature is blocked during gameplay. Much like in Demon’s Souls, both versions of Dark Souls deliberately eschew any direct communication in favour of its own messaging system, which offers pre-defined phrases This is a design choice that, as with the anonymous nature of its co-op play, is set in place to enforce a strictly singular experience, and is unlikely to be rescinded through an upcoming patch. It’s a curious choice that deprives the 360 version of what some may see as a default advantage.
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 13:44
Cru4l: jjj potkal jsem ji ale neodkejval jsem ji to pridani se k Forest něčemu ... nic jsem od ni tím pádem nedostal a jak jsem tam přišel jakoby z druhý strany, tak jsem ty NPCcka tahal po jednom na ten mostek a zabíjel ... mýsílm, že pokud někoho nasereš, tak se to dá vynulovat u toho boryna na střeše u prvního zvonu ... ale ještě jsem to neměl možnost dělat, protože jsem přizdisráč a pořád jedu jako Way of White ... nicméně z anglický stránky jsem pochopil, že ta má výhody spíš při online hraní a ten Forest tuším krom toho prstenu taky ... jinak z těch velkejch hub padá Fire resin ... tak ho na toho vlčka zkusím použít...teď mě napadá, že jsem ho ještě ani nepotkal a už se na něj připravuju psychicky  ))
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 14:19
jen tak z hecu jsem se podíval na youtube na videa k Demons souls a docela mě ta podobnost zarazila  ...strašně podobný, podobný zbraně, enemáci ... fuuu ... jak mám only Xbox, tak škoda, že toto aspon dodatečně taky nevyjde  ...
|
Cru4l
Moderátor
|
9 Úno 2012 17:15
irdzidemon bych řekl že má ještě lepší atmosféru... takovou temnější a depresivnější... ale tady je pecková soudržnost světa  jinak co ti brání dokoupit ps? už je za pár šupů a budeš mít přístup i k dalším peckovejm ps only hrám ;)
|
Batou
Moderátor
|
9 Úno 2012 18:08
No lepší atmosféru...jinou atmosféru no. Neni to už takový depresivní, ten svět působí víc živě (i když ta mrtvolnost světa v Demons byla samozřejmě schválně). Jinak Dark Souls mi přijde ve všech ohledech lepší a propracovanější. Nevim jestli by mě po dohrání Dark Souls, Demons souls ještě bavil.
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 18:55
Ja PS3 znam, jelikoz byvaly spolubydlici ji mel a tak znam Killzone2,Uncharted2, LBP a podobny gamesy, jenze me prijde sileny mit doma 2 konzole a navic se mi do toho proste kvuli jedny hre (ano ted me napada jenom Demons Soul)nechce investovat 7-8 litru ...ale to by bylo na dyl  ... no nebudu se rozkecávat o PS3 a jdu potrestat wolfa
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 18:57
Batou: na tom taky neco bude  ... ale uvidim az doparim DarkSouls - jestli budu mit chut to davat znovu ... cekam me tady zasoba starsich games na ktery se tesim a to nemluve o tom co vychazi ....
|
modryklucina
Člen
|
9 Úno 2012 19:49
ja demony projel snad 15x a porad me to bavilo..tady je to trochu na dyl. Kazdopadne kdo nezazil na vlastni kuzi Tower of Latria v Demonech tak prisel o jeden z nejatmosferictejsich zazitku co kdy ve videohre byly Jinak Dark je propracovanejsi ale zase ty kouzla jsou tu az moc ucina a Bonfiru melo byt trochu min...a Demoni meli dobry hratky s World tendency  A je holt skoda ze hrac znaly Demonu uz neni tak hrou sokovan jako driv,ale tak to neni chyba hry ze jo
|
irdzi
Člen
|
9 Úno 2012 21:36
taak ... vlček mě dal asi 3-4x a pak jsem ho udolal ... trval docela dlouho ptze je problem se k nemu dostat, ale jednou zacas se to povede ... pohoda ... takze ted bud do new londo ruins nebo sens fortres ... dostal jsem nejakej prsten ... neco ze muzu projit abbys ... vubec o zadny nevim a jsem v dilematu ptze ani jedna z tech lokaci se netvari moc hezky
|
Anonymní
|
10 Úno 2012 16:21
|
Cru4l
Moderátor
|
12 Úno 2012 19:05
tak vlček umřel  ve finále to bylo snadný.. tak jsem se namakal na lvl 45 a vyrazil na průzkum katakomb  oddělal jsem 4. vládce koster a vypnul to... jsem zvědavej co mě čeká.. a taky mě zajímá, kolik bossáků mi chybí do konce hry ;)
|
irdzi
Člen
|
13 Úno 2012 17:28
Cru4l: gratulace k vlckovi ...jses v podstate na stejnym miste jako ja i na cca stejnym levlu ... a rikas Katakomby ... to je tam kdyz spadnes dolu u toho vytahu z Firelink do Undead Parish? Jsem mel zase neherni vikend a dneska vecer se chystam a nevim kam ... bud Valley of Drakes, Katakomby nebo New londo ruins? co myslis ze je z toho nejlehci?.))))podle ty wikiny jsme cca v pulce hry ... takze cekam jeste jednou tolik bossu
|
modryklucina
Člen
|
13 Úno 2012 17:31
vyser se na wikinu tu zacni pouzivat az pri dalsich pruchodech..ted si akorat zkazis prekvapeni
|
irdzi
Člen
|
13 Úno 2012 17:35
tak ja to nejak nestuduju, ale premejslel jsem kam ted vlastne jit a tak jsem se dival kolik je tam celkove lokaci  ...zadny walk clanky nestuduju ...
|
modryklucina
Člen
|
13 Úno 2012 17:36
no a neni nad to jit nekam a drbat se tam dve hodiny a pak zjistit ze tam budes muset pozdeji znovu
|
irdzi
Člen
|
13 Úno 2012 17:47
jjj asi to tak stejne dopadne  )))
|
Cru4l
Moderátor
|
13 Úno 2012 17:56
irdzinakouknul jsem na seznam bossů a ještě v půlce nejsme  prošel jsem první patro New Londo Ruins - je to tam nepříjemný - duchové vylézaj ze země a můžou tě pronásledovat skrz zdi kamkoli... maj jeden takovej hnusnej útok, kdy si tě přitáhnou a vykuchaj... jo a musíš bejt cursed abys jim ublížil, jinak jim nevemeš ani jeden HP... pro simulaci curse je tam takovej nemrtvej pařát, kterej tě na chvilku prokleje... mno a pak sem vychcípal xkrát po sobě  tak jsem se šel podívat na konec katakomb a narazil na tomb of giants.. nádhera!!! ale hned jsem skoro umřel, tak jsem stáhnul ocas a pláchnul  doporučuju jít do katakomb, tam je lehkej bossík.. je tam jeden černej rytíř, ale kostlivci sou nesmrtelný dokud nesundáš jejich mástra (kterej je vždycky někde zašitej a neni lehký se k němu dostat) a pak tam sou ty duchové... ale nech se překvapit  ještě jsem nezabil gapinga a ani jsem nebyl v blightownu, kam bych asi rád  ... dokonce jsem v údolí dráčků sundal jednoho modrýho, ale pak tam ležel jeden velkej takovej nemrtvej na zemi a sežral mě  taky jsem přes víkend nepařil, tak se do toho musim pomalu dostat  zkusim sundat gapinga no.. ňáká rada? jo a už vim co znamná to přídání se ke kočičímu lidu v lese - když nosíš jejich prsten a do tý zahrady jak sou brutus NPC vleze nějakej hráč, tak tě to automaticky teleportne do tý zahrady jako fantoma ochránce  za zabití hráče dostaneš nějakej shard... super! jo a taky vim jak vyvolávat NPC na pomoc k bossovy - musíš bejt human a vždy před bosem je bílej nápis na zemi, po aktivaci ti nakluše kámoš pomoct
|
Cru4l
Moderátor
|
13 Úno 2012 17:59
modryklucina je v new londo ňákej bonfire? sere mi tam běhat až ze srine... čekat na ten výtah je za trest
|
irdzi
Člen
|
13 Úno 2012 18:40
Cru4l: na grapinga ti poradim asi tolik, ze ještě než za ním vlezeš, tak je nahore nad tebou takovej ten knez co je i v kostele v undead parish, tak nez vlezes za grapingem, tak ho sestrel lukem ... graping je jinak pohoda ... proste ho obihas a sekas do zadku ... jinak ja mam ten Bonfire ve firelink zhaslej a nejde zapalit ... tzn do new londo ruins bych musel behat z undead parish ... coz mi pripada trosku kruty...a s tema cursed zalezitostma dik  ... a co si tak matne vzpominam, tak ty katakomby jsou to samy ... pise mi to, ze muj firekeeper je mrtvej a ze jako ten ohen nezapalim ...
|
Cru4l
Moderátor
|
13 Úno 2012 18:59
irdziha, tak to nevim o co jde... firekeeper je ta nemluvící pani dole v žaláři, u který si můžeš vylepšit estus myslim... to že mi může něco zhasnout nevim  dík za radu, ale toho kněze jsem už sundal dávno, když jsem to tam prozkoumával (znám to tam jak svý boty  ) zkusim gapinga sundat...
|