gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ Alluminium ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Fable 2

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
modryklucina
Člen
Odpovědět 
hodne zajimavy clanek o fable 2.... rozhodne jedna z mych nejocekavanejsich her na vanoce spolu s gow2 http://games.tiscali.cz/previews/fable2/index.asp
Silwer
Člen
Odpovědět 
modryklucina
No aby zase Moulinoux nepřeháněl...A nakonec z toho nebylo jen průměrné RPG..Navíc u jedničky mi dost vadilo to pohádkové zpracování a lineárnost....
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Silwer
no vypada to uzasne...tesim se na to hodne..slibne zni i kooperace az 4 hracu...stejne jako ze penize nebudou za kvesty ale za praci.proste budes delat hospodskyho nebo se starat o pole atd..za kvesty mas jen slavu...ta pohadkovost se mi hodne libila a je dobre ze dvojka jde ve stejnych kolejich..
Silwer
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Hele mulťák bude asi jenom online co?Splitscreen asi ne... co?
rewand
Člen
Odpovědět 
A bude to fakt česky?
Silwer
Člen
Odpovědět 
rewand
Tipuju že Xbox verze ne
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jak fakt cesky?? o cestine se snad nikde nemluvilo....a o pc verzi momentalne taky ne..ale pokud bude tak asi tak za rok..mozna dyl...
Silwer
Člen
Odpovědět 
modryklucina
No a co ten Splitscreen???
anabol
Člen
Odpovědět 
Poslední důvod k nakupování Xbox her padl. lokalizaci ukončili a tak mi zbývá jen GoW2,Mass effect a .....?? Internet za peníze, extrémní kravál, malé medium , katastrofální poruchovost(já nemám po roce a půl problém),za chvíli budou chtít peníze i za dema. A to jsem byl ortodoxní odpůrce PS3. Za 10táců mám skutečně kus nextgen techniky .....bohužel nebo snad bohudík. Ale užil jsem si to nádherně. Xbox360 je má slabost,kterou si musím odpustit
Michy
Člen
Odpovědět 
taky sem se díval na ty videa z games.tiscali a molyneux ma k tomu hustý řeči všichni se tlemili...jo 1 se mi na PC hodně líbila...ale ta 2 vypadá užasně
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jestli byl duvood k nakupovani xbox her cestina tak si blazen:D.....penize za dema nikdo chtit nebude..kraval neslysim ..uprimne receno i zvuk z televize to prehlusi...dostacujici medium a poruchovost neresim..vymeni ti kus za kus tak co.....ale pokud cekas od ps3
cestinu do her tak to asi nema cenu komentovat...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Silwer
splitscreen neprichazi v uvahu..to snad nemyslis vazne:D jak by se to jako hralo..tohle bude fungovat tak ze te hrac muze pozvat do svyho sveta na pomoc s kvestama nebo se treba jen pochlubit synem:D ....kazdy bude hrat svoji vlastni hru ve vlastnim svete a bude moci vstoupit do sveta toho druhyho pres live....diky rozvijejicimu se hernimu svetu by jsi tak moh ve skutecnosti mit ten svet jinak nez maji jini..nechapu jak bys to chtel hrat na splitu:D
Nyu
Člen
Odpovědět 
snad se fable 2 povede rad bych si to zahral
anabole co tady meles tohle je topic o fable ne o tym ze mas/chces ps3
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Fable 2 je must have
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Nyu
no jo vlastne to tak s tim souvisi..vadi mu ze nebude v cestine a tudiz to asi nebude dobra hra:D
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
hra bude super, na češtiny zapomeňte...hry typu PGR4 nebo Forza 2 možná...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
osobne nic proti anglictine nemam....vono clovek se u toho skvele uci a doplnuje co jeste nezna....cestina beztak vetsinoou myva nejaky neduhy v prekladu...no a crackdown tam mne ten cesky dabing doslova pije krev
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
no právě, jelikož umím anglicky lépe než česky, tak mám prostě radši angličtinu
anabol
Člen
Odpovědět 
To není o tom , že bych chtěl hry v češtině, ale ztratil jsem důvod na nákup xbox her. Nehodlám za net nikomu připlácet , když mi leží vedle konzole s netem zadarmo. A blueray filmy už mají ve všech normálních půjčovnách. Nic nevyzvedávám do nebes, jen si vybírám. Mass effect jsem taky prolouskal anglicky a uteklo mi tak 30%, což je slušné. Jako doplněk si Xko nechám..ten Mass effect je asi nejlepší hra kterou jsem hrál. Nemusíte se hned vztekat, protože Fable 2 si na 100% koupím
modryklucina
Člen
Odpovědět 
anabol
tak k cemu ten zbytecny prispevek predtim...a jaky byl smysl kupovani her drive?
anabol
Člen
Odpovědět 
modryklucina
byla jen jedna kvalitní konzole
modryklucina
Člen
Odpovědět 
anabol
to ze budou dve si preci musel vedet:D
Michy
Člen
Odpovědět 
Fable 2 zřejmě 30.května....Ale poddle mě to stejně ještě zruší hmm tak na listopad..
modryklucina
Člen
Odpovědět 
v kvetnu jo?? to myslim ze ne....dyt nekdy v rijnu maji vychazet ty minihry na xbox live arcade kde si muzes vydelat penize driv nez hra vyjde..kveten je zrejme blbost....jinak jak sem vsude cet ty clanky atd..tak sem zase zacal chut hrat fable..no a skocil sem si koupit..z xbox 1classic..za tri stovky..a i dnes je to brutalni..pecka..nemoh sem se od toho asi pet hodin odtrhnout:D
Michy
Člen
Odpovědět 
modryklucina
je to pařba mě hlavně lákala ta atmosféra a že si tam mohl dělat taky různý blbůstky kdyby to nebylo tak lineární myslim že by to byla opravdu super pařba...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
vono tehda moulynexe hodne limitovali moznosti konzole takze v zajmu zachovani pusobivosti albionu to tak muselo byt..nedovedu si predstavit ze by to byly nejaky plane ala oblivion uplne by to ztratilo svy kouzlo...ale ted ma moulynex pred s sebou novej hardware...a kdovi treba uz takhle nejak mel puvodni fable vypadat akorat na to nebyly prostredky to plne zrealizovat....pro mne osobne se jedna o jedno z nej akcnich rpg vubec.....vlastne se mi to libilo totalne v mnohem vice i nez oblivion....ted kdyz vzpominam tak sem kdysi hral na ps1 hru monkey hero..coz bylo taky rpg..s velkym svetem..zajimavymy bossaky a hlavne rozmanitymy lokacemi...jednou si byl nekde v oblacich jindy v knihovne potom zase v temnym lese..pak v labyrintu...na zamcich a v tropech.,..vono hra ma v prumeru o 50%procentech ale myslim ze byla hodne nedocenena...bylo to hodne rozmanity co se tyce hratelnosti a taky dlouhy..koolem 15-20hodin...jasne fable je jina kava ale nekdy bych si to docela rad zahral..jinak pokud bych mel udelat svuj personal zebricek rpg...tak
1.Mass Effect
2:Oblivion
3:Fable
4:Vagrant story
5:Final fantasy7
Michy
Člen
Odpovědět 
modryklucina
já asi takto:World of warcraft,Oblivion,Fable,Sacred,Vampire the Masquarade-Bloodlines(to byla hodně dobrá pařba také nedoceněná ačkoliv měla vyšší průměrný hodnocení než hlaf life 2)..Jinak z toho vyplívá že jsem Opravdu ještě převážně pcčkář xbox mam kolem 3-4měsíců...Ale tak nějak cítím rpg já
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Michy
tak mmorpg do toho nepocitam:D jako mne se libil hodne vagrant story..da se hrat i na pc pres emulator.....akorat mne stvalo ze sem to nikdy nedohral...:D vzdy jsem se zasek v jednom miste kde byl potreba nejaky klic ke dverim a nikdy sem ho nenasel..jinak to byla fakt pecka....souboje byly v realnym case..a navazoval si komba..vzdy podle toho co jsi mel za uder...se ti v urcity moment ukazal vykricnik a musel si navazat jiny uder..tak jsi to moh hromadit do nekonecna..jenze to bylo tezky...nejvic sem mel si pamatuju 123uderu:D to mi utkvelo v hlave pac to bylo tak krasne za sebou....a tyy udery vlastne nebyly jen na zabiti..ale nastavil sis napr.ze jeden bude hlavni utok druhy bude pridavat hp dalsi treba ochromuje atd...bylo to hodne akcni....se skvelym vypravenim pribehu kdy postavy jen otvirali pusy ale nic nerikali pouze bubliny jako z komixu z toho vyjeli...no a ti bossaci..vzdy nekolikrat vetsi nez ty..napr minotaurus...drak....kamenny boss...atd...fakt lahudka..sis tam pomoci ruznych run atd vylepsoval zbrane..nebo sis vytvoril zcela vlastni..bylo to fak hodne promakany
Michy
Člen
Odpovědět 
modryklucina
jo to vypadá zajímavě vypadá to na promakaný.....A to mam an rpg rád když jsou tam věci promakaný nemusí jich tam bejt stranšně moc(ale u oblivionu se mi to dost líbilo těch blbostí kolem atd..)ale prostě musí bejt dost dobře pormáklý skoro až k dokonalosti...A u RPG sem našel takovejch věcí dosti ale něco mi tak i scházelo a tak doufam že ten fable 2 dotáhne fabla 1 do dokonalosti ptže to byla bomba..
Batou
Moderátor
Odpovědět 
tak konečně posun artwork jak budou vypadat ve Fable 2 prostitutky http://games.tiscali.cz/images/news/fable2prost.jpg
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |