gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ Alluminium ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Fable 2

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
RedsnakeCZ
Člen
Odpovědět 
Batou Molineux vymyslel jak vymýtit prostituci ? protože kromě tý vlevo jsou to dokonalý čarodějnice
Batou
Moderátor
Odpovědět 
RedsnakeCZ
třeba jsou všechny jedna a ta samá a jenom jak postupem času stárne aneb na začátku hry by sis užíval s tou kočkou nalevo a ke konci hry bys sis to mohl rozdat max stou poslední
Silwer
Člen
Odpovědět 
no jé...Jestli je to podle financí....Tak se opravdu vyplatí našetřit
Michy
Člen
Odpovědět 
Batou
Taky sem to nejdřív myslel že se tak mění ale to by musela bejt mistr převleků ptže takhle měnit podoby?...Všichni se schodneme že mistr převleků je "maska"
Konviss
Člen
Odpovědět 
FABLE 2 RLZ
BOandGO
Člen
Odpovědět 
zkouseli ste uz nekdo ty pub games? je to celkem zabava, i kdyz zadny revolucni hry. jedno pripomina ruletu a druhy hraci automaty..nejvic me berou ty karty.
navic ty pub games sou cely v cestine. nemohlo by to naznacovat, ze bude i hra aspon s titulkama v cj?
BOandGO
Člen
Odpovědět 
hral nekdo tu 1? kamos ji ma na pc a ty moznosti, co tam delat me tak uchvatili, ze bych si to zahral..nebo mam pockat az na druhej dil?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
BOandGO
Určitě si jí zahraj, ta hra je opravdu úžasná, vedle Zaklínače moje nejoblíbenější rpg
BOandGO
Člen
Odpovědět 
Batou
ja az do vcerejska poradne nevedel o cem ten fable je a ty moznosti co sem cetl, co tam jdou delat me naprosto uchvatili.. pujcim si to a zahraju. dvojka to je pro me jasna volba uz ted ale
Batou
Moderátor
Odpovědět 
BOandGO
a i ta grafika je pořád slušná
BOandGO
Člen
Odpovědět 
jak to funguje s tim starnutim.. to pak po urcite dobe umre a je konec hry?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
BOandGO
jj začneš šedivět a potom umřeš ale neboj se, nebude to žádný boj o čas, takže nemusíš spěchat
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Začínáš jako malej kluk, potom trochu vyrosteš a začneš trénovat a když odcházíš tak je ti tak 20...možná i míň no a potom už stárneš postupně
BOandGO
Člen
Odpovědět 
tak Fable 2 bude v CESTINE !!! pocitam, ze tahle zprava nepotesi jenom me
Silwer
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Paráda
Moff
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Starý ... budou jen ale titulky.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Moff
nj ale já mám pocit že se jeden čas mluvilo že to bude bez CZ titulků
sly
Člen
Odpovědět 
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29815&r=top

se těším jak malej kluk vypadá to naprosto luxusně už aby bylo 24.
Silwer
Člen
Odpovědět 
24 ode mne očekávejte žhavé info
kontras
Člen
Odpovědět 
titulky to ma ceske a slovenske koukal jsem na to u kamose vcera
BOandGO
Člen
Odpovědět 
URL hrej

URL tiscali

je tu nejak mrtvo, jak kdyby se na to nikdo netesil. prihazuju recenze, ktery si vetsina uz urcite cetla, ale treba nekomu usnadnim hledani

jinak resim dilema Fable 2 v. Far Cry 2 momentalne ale vede fable
honzanun
Odpovědět 
JJ, taky řeším dilema jestli Fable 2 nebo FarCry 2....
BOandGO
Člen
Odpovědět 
vychazi ten fable zitra nebo az v patek?

honzanun
honzanun
Odpovědět 
24.10 tuším...
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
Nevite kdy ma vyjit Gothic IV?
Brake
Člen
Odpovědět 
ach jo, nevím jestli na to seženu prachy na tuhle hru se ale těším úplně nejvíc ze všech, fakt že jo nechce mi to někdo koupit? budu mít narozeniny - 18 tak by mě to potěšilo
RedsnakeCZ
Člen
Odpovědět 
Brake počkej si do kulatin pak bude za babku
BOandGO
Člen
Odpovědět 
na xzone, kde to mam predobjenany pisou datum 23. takze asi zitra to bude . jinak sem se zbezne dival na gamertagy a jak u nas, tak ve svete uz se to ve velkym hraje. nekteri uz maji komplet 1000G.. nechapu
toms16
Člen
Odpovědět 
Tak píšou tam že to dnes začali rozesílat tak zítra počítám že to budu mít doma
Robin
Moderátor
Odpovědět 
tak je to super, akorát ta postava se mi zdá moc asi toho neumí, jen běhá (+mečík atd), ale skákat zřejmě neumí??

celkem nechápu, když se ta hra vyvíjí roky, proč nedodělaj jednoduchou animaci skoku , no nic i tak je to dobrý
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |