gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ Alluminium ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Fable 2

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak fable to je tutovka a ctvrta nejlepsi hra roku:D kdyz nepocitam psa
Silwer
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Fable je nelepší RPG tohoto roku
A ty bonusový věci jsou tam jako bonus můžeš je a nemusíš dělat
Jinak příběhovou linii sem ani nezmiňoval protože to asi každej ví že netřeba představovat....je vynikající...
BOandGO
Člen
Odpovědět 
jojo. pribeh je uzasnej. Ohniva arena a tedka jsem byl v te vezi toho Luciuse nebo co to bylo. jak tam stravis 10 let zivota (prisel sem o obe manzelky potom :D) opravdu bomba to je.

Silwer
prisel si na to, co se ma udelat, dkyz je mesic v tom zenitu? ted to mam taky
Silwer
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Nene nepřišel a teďka sem se taky vrátil po těch 10 letech..Naštestí manželka žije...hele nemůžu se pořád dostat k tomu zjednat to dítě...Žádnej sex..Nejde mi to..Asi mě pozvi do hry až se ti narodí potomek....
Jo jinak hele našel si nějakej ten chrlič?na každý mapě jich je kolem 5 a já žádnej neviděl nevim jak to vypadá..Četl sem něco o tom že když je zničíš všechny tak dostaneš něco extra.....
Jinak ten návrat po těch 10 letech byl super....A co v tý věži?Já se nenechal zlomit a dával sem jídl oi otrokům a on mě pořád za to mučil
Mi zmizelo asi 40000 zkušenostních bodů
Silwer
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Teď sem koukal pozorně a ten pes je taky o 10 let starší
Už je takovej rezavej..No je to dokonalý...ty dfetaily a všechno kolem....Pro mne hra za 10 bodů...............................
BOandGO
Člen
Odpovědět 
Silwer
no ja uz mel asi 4 ty decka. 2 manzelky sem zabil a decka sli nekam do decaku. ty dalsi dve se na me vysraly, ze sem je zanedbaval.. chrlic.. to je ten ksicht vytesanej do skaly, jak s tebou mluvi? to uz sem nasel dva, ale vykaslal sem se na to.. jidlo sem dal akorat jednomu otrokovi ( prece si nebudu plitvat zkusenostma )

za chvilku se prihlasim, tak esi tam budes, tak se muzes pripojit
Silwer
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Nene právě Taky sem si myslel že chrlič je tamto..Ale to sou démonický dveře...Chrlič je něco jinýho ale co nevim....
Ty vole mě to dítě prostě nejde...nevim čim to je
warwolfCZ
Člen
Odpovědět 
Kdy ve hre nastane mysticka pulnoc ma se pri ni obetovat obet abych docilil vetsiho zla ale nevim kdy je ta spravna doba uz to nekdo z vas resil? nebo hrajete vsichni za dobraky a nikoho jste jeste neobetovali stinum?
Silwer
Člen
Odpovědět 
warwolfCZ
Pána stínů sem sejmul asi před hoďkou
Ne hele to bude stejný jako s questem pro cech slunce ale ten taky moc nechápu..Ale myslim že to je máte c cechu stínů nahoře kopuly která je průhledná?Tak asi až měsíc bude svítit skrz ní přesně do středu místnosti..Tak by to mělo jít...
PS:Nevíš co jsou ty chrliče???
Silwer
Člen
Odpovědět 
Už mám psa hledač pokladů Lvl 5 a boj Lvl 4
Nevíte kde se dá koupit kniha na Lvl 5???
modryklucina
Člen
Odpovědět 
proste je musis strilet do hlavy ;) takova soska. nehral jsi Primal?? tam se hralo za chrlice
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
chrlic je takova mala hlava vypada jako cert a sviti mu oci. Jsou poschovavany podobne jako holubi v GTA
Silwer
Člen
Odpovědět 
Hele stalo se vám někomu už taky že přišel typ,dal vám dopis ve kterym bylo že pokud nedonesete na náměstí 2000 tak řekne vaší manželce že jí podvádíte?
Asi ho budu muset zabít
toms16
Člen
Odpovědět 
udělal jsem oběv když jite celer a tyhle zdravý věci tak hubnete mělo by to být u toho napsaný
BOandGO
Člen
Odpovědět 
toms16
fakt? super. hned prubnu.
Silwer
:D to se mi nestalo a to mam manzelky 3 momentalne
Silwer
Člen
Odpovědět 
V Albionu je 6 unikátních dětských rhaček panenek..>Problém je že v každý hře je pouze jedna takže aby si získla celou kolekci tak musíš obchodovat s lidma jinýma...Máte někdo figutku na výměnu?Dám vám zlato nebo předměty....
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tak jsem to dohrál...Jak se kdo rozhod na konci?Já pro rodinu....Ale Mlátička mne neměla moc ráda..Řekla že sem sobeckej a obětoval tisíce životů
Parádní konec...Začínam znova za zlýho....
BOandGO
Člen
Odpovědět 
ja to taky dojel..ja, jelikoz sem hral za hajzla, tak sem bral prachy ( 1M) . taky to rozjedu znovu, tentokrat za robina hooda
Silwer
Člen
Odpovědět 
BOandGO
Já teďka za se za zlýho
Prachy jedna Mega?to de...Tak to vemu teďka....
warwolfCZ
Člen
Odpovědět 
Ja jsem se obetoval ale kdybych nemel rodinu s tou ozivlou zenskou na hrbitove a s prostitutkou tak bych asi vybral lasku i kdyz mi tam ted hodne chybi ten pes takze taky zacnu hrat od znovu
Silwer
Člen
Odpovědět 
Kolik už máte ve Fable ajchů???
A je tu někdo kdo by mi dal svoje panenky?Vyměním je za předměty..V každé hře se dá najít pouze jedna a potřebuj udalší....
klokan
Člen
Odpovědět 
Když to tady tak čtu,tak se mi úplně sbíhají sliny.Už mám Fable doma pár dní,ale počkám až dohraju Dead Space.
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Silwer
no na nejlepsi rpg roku je tu jeste jeden kandidat:¨)
anabol
Člen
Odpovědět 
Teď budu vypadat jako debil,ale u té zasrané archeoložky mi to pořád háže abych si přečetl její zprávu. Já na to mrknul a pořád mi to bliká.....už jsem vytočený....nemáte radu
Silwer
Člen
Odpovědět 
anabol
No to je jenom rada kde máš hledat
co tam máš napsáno poradim ti kde to je dyžtak.....
anabol
Člen
Odpovědět 
Silwer
je tam napsáno , že ve staré části....trochu tápu...chodím kovat meče a sekat dřevo...už mám asi 15 nenovitostí, ale mapu téměř neznám
Silwer
Člen
Odpovědět 
Jj di do starého kamenného újezdu..A tam běž tam kam běží pes..a vykpeš to...
anabol
Člen
Odpovědět 
Silwer
Dík....pomohlo..jdu vydělávat na další domy
BOandGO
Člen
Odpovědět 
nevite, kde vam holicka udela dredy? chteji to po me demonicky dvere ve svetlem haji, jenze v ujezdskym trhu je holicka nema, tak jestli se daji sehnat nekde jinde.... jo a nekde sem cetl, ze ve sklepe na gilesove farme (svetly haj) je ukryta nejlepsi pistole ve hre. jenze v tom sklepe je brana, k ni potrebuju klic a ten nemuzu najit

vi si nekdo rady s necim?
diky
anabol
Člen
Odpovědět 
No někdy je i veselo....dostal jsem za úkol zabít cikánku. Nechtěl jsem moc provokovat před tuzexem, tak jsem ji zbalil a vytáhl do lesa....když jsem na ní vystřelil, řekla, že si mne chce vzít....deset minut poté jsem omylem nabalil tu nejhnusnější tlustou štětku a kupodivu mi dala
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |