| Autor |
Zpráva |
modryklucina
Člen
|
24 Říj 2008 22:48
tak fable to je tutovka a ctvrta nejlepsi hra roku:D kdyz nepocitam psa
|
Silwer
Člen
|
24 Říj 2008 22:54
modryklucinaFable je nelepší RPG tohoto roku  A ty bonusový věci jsou tam jako bonus můžeš je a nemusíš dělat  Jinak příběhovou linii sem ani nezmiňoval protože to asi každej ví že netřeba představovat....je vynikající...
|
BOandGO
Člen
|
24 Říj 2008 23:22
jojo. pribeh je uzasnej. Ohniva arena a tedka jsem byl v te vezi toho Luciuse nebo co to bylo. jak tam stravis 10 let zivota (prisel sem o obe manzelky potom :D) opravdu bomba to je.
Silwer prisel si na to, co se ma udelat, dkyz je mesic v tom zenitu? ted to mam taky
|
Silwer
Člen
|
24 Říj 2008 23:30
BOandGONene nepřišel a teďka sem se taky vrátil po těch 10 letech..Naštestí manželka žije...hele nemůžu se pořád dostat k tomu zjednat to dítě...Žádnej sex..Nejde mi to..Asi mě pozvi do hry až se ti narodí potomek.... Jo jinak hele našel si nějakej ten chrlič?na každý mapě jich je kolem 5 a já žádnej neviděl nevim jak to vypadá..Četl sem něco o tom že když je zničíš všechny tak dostaneš něco extra..... Jinak ten návrat po těch 10 letech byl super....A co v tý věži?Já se nenechal zlomit a dával sem jídl oi otrokům a on mě pořád za to mučil  Mi zmizelo asi 40000 zkušenostních bodů
|
Silwer
Člen
|
24 Říj 2008 23:33
BOandGOTeď sem koukal pozorně a ten pes je taky o 10 let starší  Už je takovej rezavej..No je to dokonalý...ty dfetaily a všechno kolem....Pro mne hra za 10 bodů...............................
|
BOandGO
Člen
|
24 Říj 2008 23:41 - Změnil/a: BOandGO
Silwerno ja uz mel asi 4 ty decka. 2 manzelky sem zabil a decka sli nekam do decaku. ty dalsi dve se na me vysraly, ze sem je zanedbaval.. chrlic.. to je ten ksicht vytesanej do skaly, jak s tebou mluvi? to uz sem nasel dva, ale vykaslal sem se na to.. jidlo sem dal akorat jednomu otrokovi ( prece si nebudu plitvat zkusenostma  ) za chvilku se prihlasim, tak esi tam budes, tak se muzes pripojit
|
Silwer
Člen
|
24 Říj 2008 23:46
BOandGO Nene právě Taky sem si myslel že chrlič je tamto..Ale to sou démonický dveře...Chrlič je něco jinýho ale co nevim.... Ty vole mě to dítě prostě nejde...nevim čim to je
|
warwolfCZ
Člen
|
24 Říj 2008 23:52
Kdy ve hre nastane mysticka pulnoc ma se pri ni obetovat obet abych docilil vetsiho zla ale nevim kdy je ta spravna doba uz to nekdo z vas resil? nebo hrajete vsichni za dobraky  a nikoho jste jeste neobetovali stinum?
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 00:13
warwolfCZPána stínů sem sejmul asi před hoďkou  Ne hele to bude stejný jako s questem pro cech slunce ale ten taky moc nechápu..Ale myslim že to je máte c cechu stínů nahoře kopuly která je průhledná?Tak asi až měsíc bude svítit skrz ní přesně do středu místnosti..Tak by to mělo jít... PS:Nevíš co jsou ty chrliče???
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 00:20
Už mám psa hledač pokladů Lvl 5 a boj Lvl 4 Nevíte kde se dá koupit kniha na Lvl 5???
|
modryklucina
Člen
|
25 Říj 2008 01:13 - Změnil/a: modryklucina
proste je musis strilet do hlavy ;) takova soska. nehral jsi Primal?? tam se hralo za chrlice
|
The Choosen One
Člen
|
25 Říj 2008 11:04
chrlic je takova mala hlava vypada jako cert a sviti mu oci. Jsou poschovavany podobne jako holubi v GTA
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 12:07
Hele stalo se vám někomu už taky že přišel typ,dal vám dopis ve kterym bylo že pokud nedonesete na náměstí 2000 tak řekne vaší manželce že jí podvádíte?  Asi ho budu muset zabít
|
toms16
Člen
|
25 Říj 2008 12:53
udělal jsem oběv když jite celer a tyhle zdravý věci tak hubnete mělo by to být u toho napsaný
|
BOandGO
Člen
|
25 Říj 2008 13:09
toms16 fakt? super. hned prubnu. Silwer :D to se mi nestalo a to mam manzelky 3 momentalne
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 15:26
V Albionu je 6 unikátních dětských rhaček panenek..>Problém je že v každý hře je pouze jedna takže aby si získla celou kolekci tak musíš obchodovat s lidma jinýma...Máte někdo figutku na výměnu?Dám vám zlato nebo předměty....
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 15:36
Tak jsem to dohrál...Jak se kdo rozhod na konci?Já pro rodinu....Ale Mlátička mne neměla moc ráda..Řekla že sem sobeckej a obětoval tisíce životů  Parádní konec...Začínam znova za zlýho....
|
BOandGO
Člen
|
25 Říj 2008 18:25
ja to taky dojel..ja, jelikoz sem hral za hajzla, tak sem bral prachy ( 1M)  . taky to rozjedu znovu, tentokrat za robina hooda
|
Silwer
Člen
|
25 Říj 2008 18:30
BOandGOJá teďka za se za zlýho  Prachy jedna Mega?to de...Tak to vemu teďka....
|
warwolfCZ
Člen
|
25 Říj 2008 19:10
Ja jsem se obetoval ale kdybych nemel rodinu s tou ozivlou zenskou na hrbitove a s prostitutkou  tak bych asi vybral lasku i kdyz mi tam ted hodne chybi ten pes takze taky zacnu hrat od znovu
|
Silwer
Člen
|
26 Říj 2008 17:01
Kolik už máte ve Fable ajchů??? A je tu někdo kdo by mi dal svoje panenky?Vyměním je za předměty..V každé hře se dá najít pouze jedna a potřebuj udalší....
|
klokan
Člen
|
26 Říj 2008 18:02
Když to tady tak čtu,tak se mi úplně sbíhají sliny.Už mám Fable doma pár dní,ale počkám až dohraju Dead Space.
|
modryklucina
Člen
|
26 Říj 2008 18:34
Silwer no na nejlepsi rpg roku je tu jeste jeden kandidat:¨)
|
anabol
Člen
|
29 Říj 2008 14:34
Teď budu vypadat jako debil,ale u té zasrané archeoložky mi to pořád háže abych si přečetl její zprávu. Já na to mrknul a pořád mi to bliká.....už jsem vytočený....nemáte radu
|
Silwer
Člen
|
29 Říj 2008 14:41
anabol No to je jenom rada kde máš hledat co tam máš napsáno poradim ti kde to je dyžtak.....
|
anabol
Člen
|
29 Říj 2008 14:45
Silwer je tam napsáno , že ve staré části....trochu tápu...chodím kovat meče a sekat dřevo...už mám asi 15 nenovitostí, ale mapu téměř neznám
|
Silwer
Člen
|
29 Říj 2008 15:10
Jj di do starého kamenného újezdu..A tam běž tam kam běží pes..a vykpeš to...
|
anabol
Člen
|
29 Říj 2008 15:45
Silwer Dík....pomohlo..jdu vydělávat na další domy
|
BOandGO
Člen
|
29 Říj 2008 15:50
nevite, kde vam holicka udela dredy? chteji to po me demonicky dvere ve svetlem haji, jenze v ujezdskym trhu je holicka nema, tak jestli se daji sehnat nekde jinde.... jo a nekde sem cetl, ze ve sklepe na gilesove farme (svetly haj) je ukryta nejlepsi pistole ve hre. jenze v tom sklepe je brana, k ni potrebuju klic a ten nemuzu najit
vi si nekdo rady s necim? diky
|
anabol
Člen
|
29 Říj 2008 20:37
No někdy je i veselo....dostal jsem za úkol zabít cikánku. Nechtěl jsem moc provokovat před tuzexem, tak jsem ji zbalil a vytáhl do lesa....když jsem na ní vystřelil, řekla, že si mne chce vzít....deset minut poté jsem omylem nabalil tu nejhnusnější tlustou štětku a kupodivu mi dala
|