gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Gears of War 3

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
FarmerCzech
Člen
Odpovědět 
Zdravím,dnes jsem si koupil gears of war 3 limited edition a když jsem ho spustil a chtěl si zahrát s kámošem,kterej má z bety level 15,připojil jsem se a hráli jsme hordu.
Potom mu vypadl internet a když jsem se chtěl připojit na něj znovu,tak to nešlo,psalo to,že se nedá připojit.
Jsme z toho úplně zoufalí a nevíme co s tím je,ale každej zvlášť hrát můžeme

Pls help!!
Sonny
Člen
Odpovědět 
mate oba NAT open..? treba se mu to nejak vyjeblo pritom vypadku..
FarmerCzech
Člen
Odpovědět 
Mno mě to píše,že nemám,tak to bude asi tím a co s tím mám udělat??
Sonny
Člen
Odpovědět 
no takhle ti uz moc neporadim...zalezi co mas za modem, ja sem u sveho kdysi musel povolit UPNP nebo tak neco...mozna zkus treba jen resetnout modem...
FarmerCzech
Člen
Odpovědět 
Divný je,že jsme spolu jednou hráli a teď to nejde,ale na servery se připojit můžu
FarmerCzech
Člen
Odpovědět 
Problém,odpojil jsem internet a teď ho nemůžu zapojit :D
Bmargera
Člen
Odpovědět 
FarmerCzech
Tohle je velkej problém a je téměř nevyřešitelnej.
Můj kámoš může hrát se všema ale se mnou prostě ne.
A já zase můžu hrát se všema ale s nim ne.
Řeší se to na spoustě fórech ale všechny rady jsou vlastně na nic. Každej jsme si přenastavovali routry, volali na MS ale prostě nic.
Nevyřešitelnej problém tohle.
Jo a taky jsme spolu hráli. Asi 3X a pak to začalo dělat tohle.
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
ja mel ten samej problem s fifou nemohl jsem hrat hru 1 na 1 s kamosem z listu, a vyresil sem to tak ze sem v manualu nasel primo porty hry a ty sem rucne nacvakal v nastaveni modemu ze modem povolil primo tyhle porty pro hru
FarmerCzech
Člen
Odpovědět 
Tak už jsem to asi vyřešil,připojil jsem se přez jinej modem...
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
FarmerCzech
Tohle je asi jediné řešení. Koupit nový modem nebo mít jiného poskytovatele.
Anonymní
Odpovědět 
pri hrani me to dela taky,vyhodi me to ze site po 10 minutach nebo po hodine.mam neco nastavit na routru?poradte
Anonymní
Odpovědět 
hoši mě to dělá taky u GOW 3,skámošem sem kdysi normálně hrával GOW1 a tedka se nemužeme v trojce za boha připojit a nejde nám připojit se ani na čet,to je taky náky divný,takže co sem tady odkoukal tak by sme měli mít NAT open a to nastavim kde??
Rico30
Člen
Odpovědět 
nazdar....já jsem se chtěl zeptat...dá se hrát stejně jako ve dvojce mulťák a horda taky offline? Tedy sám proti počítači- botům?......ve dvojce to šlo dik
Twix
Člen
Odpovědět 
Rico30
horda jj... multak jsem nezkousel jeste ale myslim ze to taky jde
Rico30
Člen
Odpovědět 
Twix
ok dik
Talrion
Člen
Odpovědět 
no, všechno zatim vypadá na bombovou hru, všechny změny jsou k lepšímu. Nové efekty, kouř, oheň, výbuchy...nádhera. Jen to držení X pro sebrání nábojů mi vadí. Pro změnu zbraní jo, ale pro munici? WTF? kterej idiot to vykoumal.
Sonny
Člen
Odpovědět 
jediny co me zatim sere je ze kdyz jsem sebral jistou rucni zbran tak jakmile byl save a objevil jsem se hned za nejakou branou tak jsem ji uz nemel a takhle se me to stalo pokazdy kdyz jsem ji sebral takze jsem si ji vlastne jeste vubec nezkusil...divny
Twix
Člen
Odpovědět 
!!!NEPRIMY SPOILER ALERT!!!
....musim rict ze to co se stane cca v polovine hry je fakt smutny ale hezky udelany
The next best king
Člen
Odpovědět 
Ta hra je naprosto uchvatna.Nemam slov.Opravdu smekam.Tohle zaslouzi min. 95 % hodnoceni a zadnym hypem to neni.Dilo!!!!!!!!!!!!
Anonymní
Odpovědět 
jek by řekl jeden debílek odsad z fora,hraješ jenom kopii,tak nebud tak nadšenej si jeden ze stáda,kreten,du si radši zahrát assasina,kterej vubec neni od jedničky uplně to samý
jURaSs
Člen
Odpovědět 
ja bych dal klidně aj 100 % a ta zbraň retro lancer je super..
tom84cz
Člen
Odpovědět 
fak super hra ja davam 10/10
Talrion
Člen
Odpovědět 
teda ale co mě vážně naštvalo....ta sniperka je šíleně ANTIQuickScope. Tak jako tak se v týhle hře skoro nedá kempit....a oni ji udělaj ještě víc nepoužitelnou. V prvních dvou dílech byla tak akorát...muselo se to umět, je to jen jedna rána, ale headshot je headshot. No a teď je to naprd.
Twix
Člen
Odpovědět 
Talrion
jak to presne myslis ?
Talrion
Člen
Odpovědět 
Hele, v předchozích dvou dílech jsi měl snipu, zmáčkl jsi páčku a měl jsi najednou ZOOM, kterej měl uprostřed pevně daný mířidla na střelu (hodně malý mířidla, to mrňavý kolečko). Teď když zoomneš, tak máš to kolečko velký, musíš počkat než se zmenší a pak střelíš. Takže někoho vidíš, zoomneš, musíš čekat, pak teprve namířit na hlavu a můžeš střílet...debilní.
kalmen
Člen
Odpovědět 
úplně stejnej problém mám s kámošem, ale jenom u AC:B 2x jsme hráli a pak ,když jsme se chtěli připojit tak Season is uncheatable nebo nějak tak, jenom u týhle gamesky
Anonymní
Odpovědět 
Mam stejny problem u cod black ops
Twix
Člen
Odpovědět 
dohrano na nejvetsi obtiznost... je to bomba hlavne konec krasne zpracovane a hral jsem to krasne nenucene 3 dny

ted nejak ten multak ale v obou predchozich dilech jsem byl desna lama snad to ted pujde ;)
Anonymní
Odpovědět 
Twix

já to mam naopak já sem v jedničce sem si to užíval dvojku sem totálně zavrhnul a v trojce mě zatim berou ukrutný nervy,moc mi to nejde a občas se tam dějou takový věci že se to lehce vymiká chápání
jURaSs
Člen
Odpovědět 
mam takovou otázku ... myslíte že když mam rozehranou hru a pak chcu rozehrát v co/op novou hru tak se mi to nejak neposere ?
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |