gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 1
Členové - 1 [ challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

GTA 4

Autor Zpráva
Kasha
Člen
Dobrý den, prave jsem si koupil pouzitou hru GTA 4 + tam bylo DVD Episody z Liberty City za 499Kč. Chtěl jsem pouze hru GTA 4 bez datadisku, dotyčný mi dal k tomu i DVD Ep. z LC, které je poškozené a xbox ho nechce po načítání hry přečíst. Je nějaká možnost DVD opět zprovoznit, Ten dotyčný říkal, že by to mělo jít, ale ten způsob mi nebyl moc jasný a vůbec si ho nepamatuji
bombardak cz
Člen
Záleží na tom odkud jsi...pokud máš v dosahu nějaký velký obchodák nebo víš kde je JRC(dnes GAME), tak ti ho tam za 50 kč vyleští, že bude jak nové...pokud ne, dá se tam poslat poštou..pokud není moc hluboko porejpané, vezmi zubní pastu nanes asi na pět bodu, vezmi hadřík a lešti a lešti...pak ho opláchni a mělo by jít....leštičku na DVD mají taky ve většině DVD půjčoven..zkus i tuhle možnost.
BlackHawkCZ
Člen
www.playcentrum.cz (osobní zkušenost OK)
Kasha
Člen
Tak super, mám možnost skočit do JRC (Game) obchodu, shodou okolností bydlím kousek od něj Ani nevím, že to jde, moc díky za radu
amanot
Člen
použitý GTA 4 za 499,-???
BlackHawkCZ
Člen
GTA 4 je ta největší mrdka ze všech GTA, které jsem kdy hrál. Nudná, nezáživná, lineární, suchá. Paštika jedna...
Kasha
Člen
Mě osobně nebavilo ani jedno GTA :D tohle jsem si pořídil, abych se trochu odreagoval a zahrál si něco na uvolnění předtim, než si zajdu na mega nákup pro ACR, Battlefield 3, GOW 3, Rage a v neposlední řadě Battman Arkham City...jo a Skyrim nesmím zapomenout
Kasha
Člen
For Blackhawk[u][/u]

Až se tě budu ptát, co je podle tebe největší mrdka, tak se obrátim na tebe jasný? Myslim, že moje otázka zněla uplně jiným tónem a její obsah se netázal na to, co si mi zde napsal ty. Odpověď jsem dostal ve druhém příspěvku, tak nevím, proč se tu vyprázdňuješ. To co je suchá mrdka pro tebe může nadchnout někoho jiného a naopak. Tak se laskavě takle vyšťavuj jinde, nebo aspoň ne u mých komentů, díky moc!
BlackHawkCZ
Člen
Kasha
Tak když si dostal odpověď, tak si to tu lockni Popřípadě ještě může pomoci Prozac, Vallium nebo obyčejný mokrý hadr na hlavu
Kasha
Člen
Nejsem správce fóra, abych to tu lockoval. Ptal jsem se, odpověď mám, tak to tu klidně lockněte.
BlackHawkCZ
Člen
Kasha
Jako zaregistrovaný člen máš právo locknutí svého topicu (pod polem POSLAT ZPRÁVU)
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |