gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

help

Autor Zpráva
SK8Mancj
Člen
Odpovědět 
Potřebuji pomoc.Jde mi o to jestli si mám na xbox koupit Dance Centra2,Kinect Sports2,BF3 nebo BF: Bad Company 2 Ultimate s BF1943.
Twix
Člen
Odpovědět 
jestli mas DC1 tak DC2 je o trochu lepsi a vic pisnicek
Kinect sports 2 je docela nuda... spatny sporty (hazet sipky atd... blbost)
BF3 je parada a hraje ji hoodne lidi
BF BC2 ultimatka je hezka ale uz ji moc lidi nehraje.. me to najde tak 3vs4...

dle meho vitezi BF3 nebo DC2
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
BF 3
challenger
Člen
Odpovědět 
SK8Mancj
U DC 2 budeš vypadat jak píča a u BF3 jako chlap ...takže jasno doufám ...ještě ti to upřesnim...DC 2 jsem teď koupil svojí 11ti letý dceři
SK8Mancj
Člen
Odpovědět 
challenger
Si přesvědčil!
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
vypadat jak píča
To říká ten, co se snaží hrát BF 3
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
šadap prdeláči...včera si se přesvědčil, že nejsi jedinej král v tanku ale stejně sem z tebe měl hypernervy
btw: už si zkusil tu reaktivní zbroj? A nevíš jak se používá ta třetí pozice v tanku s CITV vylepšenim? včera sme nad tim s Raperem koumali a nic.
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Ty vole, Reaper me tim opravovanim sral.

Hele je to asi zamerovac pozemnich vozidel, ale vic taky nevim.

V Bazaaru jsi mel z prdele kliku. Bezis tou bocni ulickou a ja za tebou, akorat jsi byl moc daleko, tak jsem ti ji dal ze zadu
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
Já vim vole...mě to bylo hned jasný přesně sem si řikal, že kdybys měl víc času, tak mi jí dáš a už by ti cinkali na krku
A k tomu zaměřovači: to sem se taky dočet...můžu všelijak hejbat tou optikou ale tlačítka žádný nereagujou...jako by mi něco chybělo...tvl nevim.
A s Raperem sme byli v tanku fakt výbornej tým...von je dobrej v tom, že vidí i to co neni vidět ...to bylo furt "zleva, zprava ...záda"
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
A stejnak Vam to bylo prd platny Akorat jsi me nasral tema minama Jo a vrtulnik Vam brutalne pomahal

To vis, ze by cinkaly Priste je musim mit
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
no jo kurva "cinkaly" ja sem tatar zafackovat me zpatky na zakladku
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
challenger
V pohodě. Já jsem zvyklý, že většina lidí je nižší inteligence než já
Marty
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
Az na par vyjimek Jako treba svaty muz
MaO
Člen
Odpovědět 
challenger
už vím k čemu je CITV, je to v podstatě SOFLAM co má sniper akorát to máš v tanku. Takže označuješ cíle na který pak můžou ostatní pálit JAVELIN a myslím že takovou tu raketu co má u sebe tank.
BlackHawkCZ
prej prd platný musel ses vymlouvat na blbej team jak tě naše tank duo drtilo hahah
MaO
Člen
Odpovědět 
http://www.youtube.com/watch?v=FfvpuEKcOac
challenger
Člen
Odpovědět 
MaO
jasne, to sem si taky precet...ale neslo nic delat...proste zadny tlacitko nereagovalo a kdyz jsem drzel kriz zamerenej na cil, tak taky nic...ani zadnej signal nebo tak neco. Nevim no, mozna sem jen sulin
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
MaO

Tak ja koncil prvni, takze chyba byla nekde jinde
MaO
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
takže sme měli špatnej tým teda my
challenger
ty jako zaměřovač nemůžeš dělat nic, je to stejný jak u snipera. Ale střelec v tanku když si přepne na tu raketu Guided missile tak muže mířit na to co označíš a pak po tom tu raketu vypálit ( i na letada ) Jinak šulín seš to je přece ale dáno jasný
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
no zatim co vy ste meli ve vzduchu jen postovni holuby vrtulniky po nas sly hned dva a k tomu jeste F-18ka ktera byla dost presna
proste se nevymlouvej, stoupni si na hajzlu pred zrcadlo a rekni si "styd se seredo...nejsi tak dobrej jak sis puvodne myslel a hlavne si davej bacha na Otu s Ondrou, pac tam je to taky jinak nez sis puvodne myslel" tak zhruba tohle si na tom hajzlu rekni ale musis se sam sobe pri tom divat z prima do oci. Fakt se ti ulevi, ver mi
MaO
Člen
Odpovědět 
challenger
aby neskončil na terapii, on je taková tichá duše. V BF ubec nemluví, bojí se chodit venku pěšky protože není zrovna idol. Myslím že mu chybí jen kruček k sebevraždě
challenger
Člen
Odpovědět 
MaO
sulin teda sem...dvojitej a este k tomu s premetem, pac jediny tlacitko ktery sem nevyzkousel, bylo to ktery ve hre slouzi k oznacovani cilu
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
MaO: ty vycakana stetko, nemluvim, protoze kdyz hraju a jsem nasranej, tak rvu. Kdyz rvu, je to slyset pres dvoje zavreny dvere a budim kluka

A hlavne jsem naladovej, ironickej a povrchne materialisticky jedinacek, takze ne vzdy mam naladu se s nekym bavit. Proto radeji nechodim do Party, protoze bych tam akorat urazil obcas nekoho
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
Nervaku
MaO
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
vím vím, seš cholerickej nervák trpící samovolným unikem stolice a moči když mu nejde BF. Znám se s tvou terapeutkou prý jsi tam už měsíc nebyl A vím že nemužeš mluvit, protože budíš celej barák sem tě schválně chtěl nasrat a povedlo se
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
MaO Ce Kund
Chally:

Vy si delate prdel, ale je to pravda.
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
u Black ops si se nenervoval....jo ja uz vim proc...pac BlackOpsy ti jakz takz sly kdezto BF3.....no nebudu to dal rozebirat
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Chally: U BO jsem mel nervy jen z assistu
MaO
Člen
Odpovědět 
challenger
challenger
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
jo tak to je pravda, na to si vzpominam 10/15/29 priblizne
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
challenger
To mě vždy mrdalo
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |