gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Hry na X360 po vydání 720ky

Autor Zpráva
h00ki
Člen
Odpovědět 
Jak dlouho myslíte, že se budou vydávat hry po novém xboxu?
Celkem se bojim, protože jsem novopečený majitel a nechci kupovat zase za rok novou konzolu.
akon
Člen
Odpovědět 
Osobně bych tipoval tak rok možná dva ,ale dýl rozhodně ne.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
h00ki
Stara konzole bude upgrade tyhle s procakama i od stejnejch vyrobcu tj. ATI atd, tudiz ty hry budou dle meho nazoru na 100 % kompatabilni tj. prehratelne i na novym xboxu
h00ki
Člen
Odpovědět 
Stara konzole bude upgrade tyhle s procakama i od stejnejch vyrobcu tj. ATI atd, tudiz ty hry budou dle meho nazoru na 100 % kompatabilni tj. prehratelne i na novym xboxu

Nějak moc nechápu
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
h00ki
strejda robin te pochopil spatne a odpovidal na otazku funkcnosti stavajicich her na novem xboxu 720. Jinak tvorba novych her, po vydani 720, bude pozvolna opadat. Videl bych to jako Akon, tzn. cca rok a pul, nozna dva.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
h00ki
Proste her mas cca 1000 dneska, z toho si budes mit co vybirat jeste dlouhy leta, ok? a az te to omrzi, koupis novej a stara kolekce ti zustane

Nechapu ceho se bojis, ten katalog her je obrovskej
h00ki
Člen
Odpovědět 
no jo, jenže já jsem zaměřený na určitý druh her, takže nehraju SCI-FI, nehraju žádné arkádovky, hraju max. forzu a battlefield 3 a možná začnu s Fifou. Takže 1000 her to určitě nebude. Ještě uvidim jak mně chytne HALO 3.
akon
Člen
Odpovědět 
Nejde h00kimu spíše o to že když vyjde na novej xbox dejme tomu forza 5 ,ale on si nebude moci zahrát , protože to nebude spustitelné na starém xboxu. Takhle jsem tu otázku pochopil já. On se neptá jestli mu pudou hry s 360 na na novou generaci konzolí ,ale jestli budou stále vycházet hry na 360.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
akon
Tak on hraje zrejme okolo 5 ti her, reknu ti to takhle, to je pak kazda konzole na picu, pokud te z 1000 her bere jen takhle par titulu

A spolihat, ze bude furt vychazet jen pokracovani battla a forzy, to si stejne dycky pocka rok nez to vyjde

A nebo proste hrat furt multaky tech par her dokola a je to, jeste ze me bavi hrani obecne vsechny mozny zanry ...
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Robin
To je na tom stejně jako já s PS3 Už šel z domu krám jeden
erasercz
Člen
Odpovědět 
ps3 je hroznej shit
Rico30
Člen
Odpovědět 
Robin
1000 her??? Jsi se zbláznil, ne? Xbox 360 není PS2...tam bych si tipnul že těch her bylo pár stovek.........na těch novejch konzolích zas tak tolik her není.....no rozhodně to nejsou stovky her.

Ale jinak na PS2 se vydávalo ještě několik let i po vydání Xboxu 360 a PS3. Snad i teď se ještě nějaký hry vydávaj......třebas to na těch novech konzolích bude podobný
h00ki
Člen
Odpovědět 
koukal jsem a i FIFA 12 je na PS2
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Rico30
Ok, tak pro tebe presne

883

Spokojenej?
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |