acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 12
Členové - 4 [ Silwer, challenger, Marty, Batou ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

hry na Xbox 360

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
brit11
Člen
Odpovědět 
jakou peněžní hodnotu mají podle vás tyto hry?
Kung-fu panda, Lego Indiana Jones, Prey, CoD 5
David50G
Člen
Odpovědět 
brit11
800
brit11
Člen
Odpovědět 
To snad ne aspoň 1100
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
brit11
800 vcetne postovneho
oasis
Člen
Odpovědět 
brit11
to možná nový ale použitý určitě ne!!!
brit11
Člen
Odpovědět 
tak nic no jsem si asi moc fandil
brit11
Člen
Odpovědět 
potřebuju totiž novou hru a nemam prachy
Talrion
Člen
Odpovědět 
prodáváš COD5?
brit11
Člen
Odpovědět 
Talrion
možná kolik bys dal?
brit11
Člen
Odpovědět 
nebo bych to vše vyměnil za alana nebo RDR
brit11
Člen
Odpovědět 
doplatil bych ještě dvě kila
brit11
Člen
Odpovědět 
pls všechny potřebuju RDR!!!
David50G
Člen
Odpovědět 
cod na ps3 prodáš za 500 až 600 ale na xbox tak 400 možná méně kung-fu panda+- 100 až 150 a lego taky nějak tak docela na prd hry až na cod ale z toho cod můžeš udělat tak 500 stačí najít nejakýho blbce na netu jich je dost
brit11
Člen
Odpovědět 
David50G
zkoušim to na gamebazaru ale na druhou stranu čtyři hry plus dvě kila za jednu!!! to jde ne?
David50G
Člen
Odpovědět 
no tak do litru by jsi se vlezl snad držím palce
Talrion
Člen
Odpovědět 
za COD 5 bych ti dal 400 včetně pošty.
brit11
Člen
Odpovědět 
David50G
jj dík já doufám že to seženu ta hra mě totiž dostala na první pohled ale moje finanční situace je mizivá tak musim takhle
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Vsak ja prodavam na aukru COD6+Crackdown za 600 a nikdo to nechce
Jaka je pak nadeje na COD5,lego,panda a prey?
David50G
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
stejná jako když někdo vymění saw za socom
brit11
Člen
Odpovědět 
njn hold zoufalej pokus...
David50G
Člen
Odpovědět 
brit11
zkus to prodat po jednom nebo po dvou
brit11
Člen
Odpovědět 
David50G
ještě uvidim jak dopadne ten gamebazar a pak to asi rozprodám
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
brit11
Dal bych to na aukro.
COD od 300 a to ostatni od 100.

Kdyz budes mit stesti tak na to nekdo prihody,i kdyz asi tezko...
Dnes ma kazdy flash.
Byt tebou tak ty hry prodam za 500 a koupim si flash
brit11
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
to ne já jsem poctivec
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
.....ec
Ale jo chapu te
brit11
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
njn hold nevyužívám chyby microsoftu že to jde udělat takhle jednoduše no to pak neni ono když nemáš origoš
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
brit11
Ale aspon nemusis resit jestli ti nekdo koupi tve hry aby sis mohl koupit jinou.
Navic v dnesni dobe je to o hubu.

Vsude narazis na sameho krivaka ktery te bud to chce obrat nebo alespon neak jinak podelat.
Navic cena tech her neustale hrozne klesa...
Vem si to treba takovy GOD OF WAR 3 na PS3 vysel ke konci brezna 2010 za neakych 1800kc a dnes ho mas na alze za 900 novej.

A stejnak uz ho hrozne lidi melo takze v bazarovkach je velka konkurecne a kdyz by jsi ho dal cenou nad 700 tak prakticky nemas sanci jej prodat.

A kdyz mas flash?
Neresis nic...
Stahnes,dohrajes,zalozis a nechas to byt.
Nebudes na tom prodelavat a hrajes si jen to co te bavi a hlavne si nemusis lamat hlavu nad tim ze jsis koupil picovinu ktera navic byla zlevnena a nikdo ji od tebe nekoupi.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
brit11
Ale mít originálku z bazaru je stejný jako pálit. Ani v jednom případě ztoho nejdou vývojářům peníze . Je fajn se hláholit že si poctivej když kupuješ bazarovky. Ale hernímu průmyslu seš platnej jak mrtvýmu zimník (nebo piráti )
brit11
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
Batou
to všechno je bezpochyby pravda ale Batou já samozřejmě mám většinu her novejch takže jsem přece jen něco málo platnej...
a stejně je divný že ceny her jdou tak dolů a já furt na žádnou nemam nějaký podezřelí ne?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
brit11
Tak to potom jo . Je to divný no, asi nějaký spiknutí vůči tobě .
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |