acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 4 [ Silwer, MaO, eddyxxxxx, Twix ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

hry na Xbox 360

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
brit11
Člen
Odpovědět 
Batou
njn prachy jdou ke mě míň a míň tak klesaj i ceny her aby mě ještě víc sralo že je nemůžu mít asi fakt je to na mě ušitý
brit11
Člen
Odpovědět 
Talrion
kde bydlíš? (adresa)
Talrion
Člen
Odpovědět 
Praha
brit11
Člen
Odpovědět 
a chceš to teda?
brit11
Člen
Odpovědět 
napiš my na maila brit11@seznam.cz
konina
Člen
Odpovědět 
David50G
Hm já jednou vymněnil nějakýmu týpkovi perfect dark zero za army of two+gears of war 2,to bylo loni v květnu to ještě nebylo tak starý
konina
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
Za kolik střelíš samotný COD?
brit11
Člen
Odpovědět 
konina
to byl hodně dobrej obchod
konina
Člen
Odpovědět 
brit11
Jojo,řikal že ho to nebaví aže zkusil demo PFD a to ho bavilo,řikám tak proč ne?
Talrion
Člen
Odpovědět 
brit11
v jakym je to stavu a odkud ses ty?
brit11
Člen
Odpovědět 
já bydlim poblíž kralup a co se týče stavu nebudu ti nic nalhávat je to poškrábaný ale!!! instalace a chod hry je zcela bez problémů žádný sekání atd. a krabička jen vytisknutá
brit11
Člen
Odpovědět 
Talrion
tak co teda bereš nebo ne?
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
brit11
mu k tomu posli 50,- at si to necha nekde prebrousit
brit11
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
a nebo mu to slevim na 350,- ale nějak se neozývá což mě teda dost štve protože pak nevim jestli teda jo nebo ne

Talrion
prosimtě tak chceš to nebo ne?
Majkl105
Člen
Odpovědět 
konina
Ty chceš CoD Mw2? Jestli jo, tak uděláš dobře, ta hra je pro mě tak kvalitní, že bych za ni dal klidně i 5k kdyby tolik stála a prdel si nedělám...
brit11
Člen
Odpovědět 
Majkl105
jj CoD MW2 to je prostě HRA s velkým H taky bych jí za nic nevyměnil
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |