gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Hry v roce 2012 ????

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Rico30
Člen
Odpovědět 
Hele jaký zajímavý tituly se chystaj na novej rok???
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
BioShock: Infinite! Nic jiného mě snad ani zatím nezajímá....
Cutlerr
Člen
Odpovědět 
Já se docela těším na I Am Alive, i když to bude je arcade game, grafika z posledního traileru taky nevypadá až tak skvěle, jako v prvních videích, ale nápad hry se mi docela líbí, tajže uvidíme. Jinak se těším na možné ohlášení nového Xboxu
Martoch
Člen
Odpovědět 
Mass Effect3, DMC HD collection, DMC5, Hitman Absolution, Binary domain, Darksiders2, SSX, novej Alan a Transformeři..
Anonymní
Odpovědět 
Tomb Raider , Final Fantasy XIII-2 , Final Fantasy Versus XIII zatim PS3 only , ale v roce 2012 ma byt new info a myslim ze uz to bude jen casova exlusivka pro PS3
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Halo 4!
challenger
Člen
Odpovědět 
Hitman Absolution ...na to se teda docela těšim já...někdo tu postoval gameplay trailery a fakt sem nechápal.
The next best king
Člen
Odpovědět 
The Last of us..I když nemá to bát až 2013???
Jack Henkel
Člen
Odpovědět 
Halo 4, Mass Effect 3, Spec Ops The Line, Aliens
sir
Odpovědět 
Hitman Absolution, Mass Effect3, DMC HD collection, Silent hill HD collection, Silent hill downpour, Aliens, Tomb Raider, BioShock, Last Guardian...bude toho hodně.

The next best king
The Last of us podle mě až rok 2013, možná konec roku 2012.
jURaSs
Člen
Odpovědět 
nejvíc se těším na Hitmana to bude nářez
CzXeron
Člen
Odpovědět 
Ghost recon: future soldier, I am alive, tomb raider, alan ,...
Michal
Člen
Odpovědět 
Hitman, Max Payne 3, BioShock,
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Silent hill a moná Resident evil6
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Mass Effect 3, nic jinyho snad nema ani cenu zminovat, kral her a jeho zaver, proste herni udalost, veskery Dark Souls a podobny musej sklonit, ME je best
akon
Člen
Odpovědět 
Robin
No teda Dark Souls je úplně jiná liga než Mass
Talrion
Člen
Odpovědět 
Mass effect 3, Diablo 3, Call of Duty: Piece of shit nevim název, Ghost Recon Future Soldier, novej Resident Evil, Ninja Gaiden 3

toť hry, které stojí za zmínku.

jo a asi novej DMC
ChiLLi_Master
Člen
Odpovědět 
GTA V, Max Payne 3, The Last of Us, BioShock: Infinite, Borderlands 2, Counter-Strike: Global Offensive, Far Cry 3, a možná NFS: Underground East
Anonymní
Odpovědět 
bioshock
Robin
Moderátor
Odpovědět 
akon
To mas pravdu, mnohem horsi liga
ENDY PENDY
Člen
Odpovědět 
GTA V,nový call of duty (nejspis black ops 2),mass effect 3, zaklínač, counter strike
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Jak jsem již říkal, BioShock. Kevinu Levinovi se musí všichni klanět.
Xkryton
Člen
Odpovědět 
100 procent bioshock,genialni to hra

mel bych si zas dat Bioshock 1 i 2
ENDY PENDY
Člen
Odpovědět 
a ještě metro 2034
ENDY PENDY
Člen
Odpovědět 
líbí se mi tahle písnička z metro 2034 http://www.youtube.com/watch?v=D3QiBstk69w
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Robin
to ze nemas koule na to aby jsi tu hru hral jeste neznamena ze je to horsi liga
Robin
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
Hehehe, ja vedel, ze te to vytahne z nory
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
no jestli nevyjde hearts of swarm, tak asi nic jo i když ten ME3 si dam s chutí (i když to bude už akčňárna)
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Zrovna dvojku pari need4beat, konecne na me dal a s timhle klenotem se seznamuje Mass Effect je EPIC
Jack Henkel
Člen
Odpovědět 
Robin
pro mě sou scifi klenoty Massoň a Halo, protože pokaždy nemám náladu na tuny keců a shánění nějakejch pendejos do teamu, Halo si myslim,že je taky epický dost a jde se přímo na věc
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |