| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
23 Říj 2010 16:30
Nevíte někdo jak dlouho by mohli ještě vycházet nové tituli her na xbox 360?
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 16:32
dlouho ted máš rozjez natalu takže +- 3roky
|
FenixCze
|
23 Říj 2010 16:54
Tak asi rok do roku 2012 pak už nebude vycházet nic na nic :D :D :D
|
CzXeron
Člen
|
23 Říj 2010 16:58
FenixCzety tomu konci světa veříš?
|
FenixCze
|
23 Říj 2010 17:08
CzXeronNe já věřím na Ragnoraka který tvrdí že konec světa příde po 6ti tuhých zimách ... Severská mytologie :D :D :D
|
FenixCze
|
23 Říj 2010 17:10
|
CzXeron
Člen
|
23 Říj 2010 17:16 - Změnil/a: CzXeron
FenixCzeno tak tahle předpověď mě uplně minula  to radši budu věřit egypťanům, kteří po svých vědách zahladili stopy, než seveřanům kterým aby nebyla zima potili pí**viny  ne sranda, já moc těm severským bohům nevěřím
|
Talrion
Člen
|
23 Říj 2010 17:24
seveřani byli uplně vymatlaný, jak asi přišli na ten Raganrok, věděli, kdo koho zabije, kdo se zabije navzájem a koho kdo sežere...to se někdo z nich zhulil sněhem a tohle ze sebe vypláznul...takový kecy
|
CzXeron
Člen
|
23 Říj 2010 17:31 - Změnil/a: CzXeron
|
FenixCze
|
23 Říj 2010 17:32
Talrion Tak tohle je zkrácena verze pro wikipedii ... podle mě je to někde detailně popsaný kdo koho a proč ... stačilo by najít výklad kde se tímhle nějaký blogista zabívá detailnějš a hned by si byl v obraze ... Podle mě to bude vycházet s podobné knihy jako maj křetsani bibly ... Tam je taky buh a dábel a nebo Řekové a Římané jak oni přišli na jména svách bohů , jak oni mohly zrovna vědět že třeba Zeus řídí všechny bohy kolem sebe a je ten nejvyšší ... prostě se to odvijí z mytologie bají a pověstí a je to s toho odvouzeno :D
|
xking
Člen
|
23 Říj 2010 17:33
Talrionpeknej avatar hele jedni kecaj ze bude 2012 ale ma to bejt velka zmena a ne konec sveta druzi maji madam babu vangu ktera keca ze za 8 dni zacne 3. svetova  ale ani slovo o konci sveta a tech predpovedi bude hodne
|
FenixCze
|
23 Říj 2010 17:34
|
Majkl105
Člen
|
23 Říj 2010 17:46
2012 prostě všichni chcípnem no  Ne jako, myslím, že podle nějakých předpovědí už sme přežili několik konců světa
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 17:49
Talrionto jsem rád že jsem tak zajímavý že mě máš místo avatara ale tu tvou mámu můžeš dát od mého jména pryč já nerad bobry
|
CzXeron
Člen
|
23 Říj 2010 17:53 - Změnil/a: CzXeron
TR3e3to bylo docela ubohé  je tady TR3e3 zas, a sním přichází loserů čas
|
Talrion
Člen
|
23 Říj 2010 17:57 - Změnil/a: Talrion
TR3e3ty seš chudinka...začít se navážet do něčí rodiny, to je ubohost. Předně bych se naučil česky, pak si z rozkroku a koz vytahal filcky, zbavil se růžovejch vlasů (ikdyž pro gaye je to jistě velmi přitažlivé)...a pak teprv něco kecal. Takovou vesnickou gumu bych jen těžko někde jinde hledal...hele víš, že jsi možná ohroženej druh?  jsi výjimečný jedinec, bejku ;)
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 18:12
Talriontak v tom případě ty jsi ten největší chudák nenosim brejle...ale Dantes má solidní grafiku, o tom žádná. Běž si radši podrbat kozy a nandat ségru i s tím jejím švarceNegrem vole
|
Talrion
Člen
|
23 Říj 2010 18:16
TR3e3 ale frajere, já tady mluvim primárně o rodině, rodičích...já si rodičů vážim a respektuju je, zatímco ty se navážíš do cizích rodičů. A taky je docela rozdíl: "běž nandat ségru" a "tvoje sestra je blbá děvka"...to je zatraceně rozdíl. 1) nijak jsem tím tvoji sestru neurazil 2) na tvoje rodiče jsem nehodil jedinou poznámku...
a teď se koukni, cos napsal ty...fuck off
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 18:18 - Změnil/a: TR3e3
Talrionnáhle je to rozdíl jaký je rozdíl mezi sestrou to snad není rodina ty seš chudinka...začít se navážet do něčí rodiny nevymlouvej se stejně ti podpálím barák  ze své hlouposti se blbě pak vymotává  že jo??
|
Talrion
Člen
|
23 Říj 2010 18:22 - Změnil/a: Talrion
TR3e3tak hele, řekni mi, co jsem teda napsal, něco, co by poškozovalo tvoji sestru a stavělo ji do negativního světla?...no?! hele, víš, že by ses měl jít vlastně zabít? ty přece zabíjíš invalidy...ale sám máš nejspíš těžkou mozkovou disfunkci (strejda google ti řekne, co to je...já vim, že to totiž nevíš  )....tk si fofrem sežeň pistoli a dej si ji do huby. a nebudu s pitomcem tvýho kalibru ztrácet čas a dělat tu offtopic. btw, za chvíli máš večerníček, tk to neprošvihni. Jestli ale víš, jak se zapíná televize
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 18:24
Talrionnevím poradíš mi ale co mě udivuje pořád mi píšeš jak jsem hloupý ale kdo je více hloupý??Hlupák nebo ten co se s hlupákem hádá uvažuj nad tím  jinak jdu se koukat na večerník
|
Talrion
Člen
|
23 Říj 2010 18:30
TR3e3taky jsem ti teď napsal, že už s tebou nebudu ztrácet čas (trochu uvažuj...já vim, asi chci po tobě moc, ale snaž se alespoň)...sice se náramně bavím, ale přeci jenom mám lepší činnosti na práci. tohle je můj poslední příspěvek v tomto topicu směřovaný na tebe, už se s tebou bavit nehodlám....takže si piš co chceš, ale odpovídat ti už nebudu. užij si pohádky
|
TR3e3
Člen
|
23 Říj 2010 18:39
|
CzXeron
Člen
|
23 Říj 2010 18:40 - Změnil/a: CzXeron
TR3e3tak teď jses ukázal v pravým světle  jako věděl jsem že jseš dement, ale až takovýho kalibru? Talrionhele tím se netrap, on už svoji sestře a matce to dávno nandal  a taky zapálil svůj barák, tak jen chce aby jsi byl na tom stejně  se chce přece hádat rovnoceně
|
Jack Henkel
Člen
|
23 Říj 2010 20:10
až přijde konec světa,jen JÁ vyberu 10 000 spravedlivých,kteří se mnou nastoupí na meteorit a odcestujeme do nového domova
|
Anonymní
|
31 Led 2012 16:06
myslíte že bude x box 720
|
Cru4l
Moderátor
|
31 Led 2012 16:30
Anonymní ne
|
MaO
Člen
|
31 Led 2012 16:41
Anonymníty ses dal nějak na vytahování starých témat  Jednou určitě bude, ale tento rok to nevypadá a řekl bych že ten další taky ne
|