gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 3 [ OmgWrongNick, jURaSs, steersiliern ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

Jak dlouho budou vyxházet nové hry na xko 360?

Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
Nevíte někdo jak dlouho by mohli ještě vycházet nové tituli her na xbox 360?
TR3e3
Člen
Odpovědět 
dlouho ted máš rozjez natalu takže +- 3roky
FenixCze
Odpovědět 
Tak asi rok do roku 2012 pak už nebude vycházet nic na nic :D :D :D
CzXeron
Člen
Odpovědět 
FenixCze
ty tomu konci světa veříš?
FenixCze
Odpovědět 
CzXeron
Ne já věřím na Ragnoraka který tvrdí že konec světa příde po 6ti tuhých zimách ... Severská mytologie :D :D :D
FenixCze
Odpovědět 
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ragnar%C3%B6k tak ne 6 ale tři tuhé zimy bez léta ... někdo mě to asi blbě vyložil :D
CzXeron
Člen
Odpovědět 
FenixCze
no tak tahle předpověď mě uplně minula to radši budu věřit egypťanům, kteří po svých vědách zahladili stopy, než seveřanům kterým aby nebyla zima potili pí**viny ne sranda, já moc těm severským bohům nevěřím
Talrion
Člen
Odpovědět 
seveřani byli uplně vymatlaný, jak asi přišli na ten Raganrok, věděli, kdo koho zabije, kdo se zabije navzájem a koho kdo sežere...to se někdo z nich zhulil sněhem a tohle ze sebe vypláznul...takový kecy
CzXeron
Člen
Odpovědět 
Talrion
druhá verze
FenixCze
Odpovědět 
Talrion
Tak tohle je zkrácena verze pro wikipedii ... podle mě je to někde detailně popsaný kdo koho a proč ... stačilo by najít výklad kde se tímhle nějaký blogista zabívá detailnějš a hned by si byl v obraze ... Podle mě to bude vycházet s podobné knihy jako maj křetsani bibly ... Tam je taky buh a dábel a nebo Řekové a Římané jak oni přišli na jména svách bohů , jak oni mohly zrovna vědět že třeba Zeus řídí všechny bohy kolem sebe a je ten nejvyšší ... prostě se to odvijí z mytologie bají a pověstí a je to s toho odvouzeno :D
xking
Člen
Odpovědět 
Talrion
peknej avatar

hele jedni kecaj ze bude 2012 ale ma to bejt velka zmena a ne konec sveta
druzi maji madam babu vangu ktera keca ze za 8 dni zacne 3. svetova ale ani slovo o konci sveta
a tech predpovedi bude hodne
FenixCze
Odpovědět 
A koho by to opravdu zajímalo tak tady je to detailnějš popsané kdo byl kdo a proč http://mytologie.mysteria.cz/ a tady http://www.google.cz/search?q=seversk%C3%A1+mytologie+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org .mozilla:csfficial&client=firefox-a
Majkl105
Člen
Odpovědět 
2012 prostě všichni chcípnem no

Ne jako, myslím, že podle nějakých předpovědí už sme přežili několik konců světa
TR3e3
Člen
Odpovědět 
Talrion
to jsem rád že jsem tak zajímavý že mě máš místo avatara ale tu tvou mámu můžeš dát od mého jména pryč já nerad bobry
CzXeron
Člen
Odpovědět 
TR3e3
to bylo docela ubohé je tady TR3e3 zas, a sním přichází loserů čas
Talrion
Člen
Odpovědět 
TR3e3
ty seš chudinka...začít se navážet do něčí rodiny, to je ubohost. Předně bych se naučil česky, pak si z rozkroku a koz vytahal filcky, zbavil se růžovejch vlasů (ikdyž pro gaye je to jistě velmi přitažlivé)...a pak teprv něco kecal. Takovou vesnickou gumu bych jen těžko někde jinde hledal...hele víš, že jsi možná ohroženej druh? jsi výjimečný jedinec, bejku ;)
TR3e3
Člen
Odpovědět 
Talrion
tak v tom případě ty jsi ten největší chudák nenosim brejle...ale Dantes má solidní grafiku, o tom žádná. Běž si radši podrbat kozy a nandat ségru i s tím jejím švarceNegrem vole
Talrion
Člen
Odpovědět 
TR3e3
ale frajere, já tady mluvim primárně o rodině, rodičích...já si rodičů vážim a respektuju je, zatímco ty se navážíš do cizích rodičů. A taky je docela rozdíl: "běž nandat ségru" a "tvoje sestra je blbá děvka"...to je zatraceně rozdíl. 1) nijak jsem tím tvoji sestru neurazil 2) na tvoje rodiče jsem nehodil jedinou poznámku...

a teď se koukni, cos napsal ty...fuck off
TR3e3
Člen
Odpovědět 
Talrion
náhle je to rozdíl jaký je rozdíl mezi sestrou to snad není rodina ty seš chudinka...začít se navážet do něčí rodiny nevymlouvej se stejně ti podpálím barák ze své hlouposti se blbě pak vymotává že jo??
Talrion
Člen
Odpovědět 
TR3e3
tak hele, řekni mi, co jsem teda napsal, něco, co by poškozovalo tvoji sestru a stavělo ji do negativního světla?...no?!

hele, víš, že by ses měl jít vlastně zabít? ty přece zabíjíš invalidy...ale sám máš nejspíš těžkou mozkovou disfunkci (strejda google ti řekne, co to je...já vim, že to totiž nevíš )....tk si fofrem sežeň pistoli a dej si ji do huby.

a nebudu s pitomcem tvýho kalibru ztrácet čas a dělat tu offtopic. btw, za chvíli máš večerníček, tk to neprošvihni. Jestli ale víš, jak se zapíná televize
TR3e3
Člen
Odpovědět 
Talrion
nevím poradíš mi ale co mě udivuje pořád mi píšeš jak jsem hloupý ale kdo je více hloupý??Hlupák nebo ten co se s hlupákem hádá uvažuj nad tím jinak jdu se koukat na večerník
Talrion
Člen
Odpovědět 
TR3e3
taky jsem ti teď napsal, že už s tebou nebudu ztrácet čas (trochu uvažuj...já vim, asi chci po tobě moc, ale snaž se alespoň)...sice se náramně bavím, ale přeci jenom mám lepší činnosti na práci. tohle je můj poslední příspěvek v tomto topicu směřovaný na tebe, už se s tebou bavit nehodlám....takže si piš co chceš, ale odpovídat ti už nebudu. užij si pohádky
TR3e3
Člen
Odpovědět 
to mi stačí
CzXeron
Člen
Odpovědět 
TR3e3
tak teď jses ukázal v pravým světle jako věděl jsem že jseš dement, ale až takovýho kalibru?
Talrion
hele tím se netrap, on už svoji sestře a matce to dávno nandal a taky zapálil svůj barák, tak jen chce aby jsi byl na tom stejně se chce přece hádat rovnoceně
Jack Henkel
Člen
Odpovědět 
až přijde konec světa,jen JÁ vyberu 10 000 spravedlivých,kteří se mnou nastoupí na meteorit a odcestujeme do nového domova
Anonymní
Odpovědět 
myslíte že bude x box 720
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Anonymní
ne
MaO
Člen
Odpovědět 
Anonymní
ty ses dal nějak na vytahování starých témat Jednou určitě bude, ale tento rok to nevypadá a řekl bych že ten další taky ne
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |