gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 2 [ OmgWrongNick, shoubbosistk ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

koupim

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Jack
Člen
Odpovědět 
Koupim kabel od xbox360 do televyze zlomilsemi cinč od videa
Ladick7
Člen
Odpovědět 
mám dva, kolik za něj dáš? je to ten klasickej, dvakrát zvuk, jednou video..
Jack
Člen
Odpovědět 
supr kolik tak stoji nahod nakou cenu urcytě se dohodnem odkud sy abych vedel kam zatebou dik zes napsal
Ladick7
Člen
Odpovědět 
no ja nevim, tak stovku za kabel? a lepší by to bylo poslat poštou.. to by tě stálo kolem 150,- dohoromady.. buď na dobírku nebo mi pošleš peníze na účet a pak ti to pošlu.
Jack
Člen
Odpovědět 
bomba hele tak tou postou by to bylo nejednodusi.nevadi kdys to poslu na mladou ja bych to blbje stihal vyzvednout.a diki moc sme zachranil
Ladick7
Člen
Odpovědět 
dobře, nevim ještě přesně cenu pošty... dobírka je dražší než kdybys mi poslal peníze na účet, ale pro tebe asi bude lepší dobírka.. Odeslal bych to asi v pátek, teď nejsem doma. Ale víc ja 200,- to určitě nebude. tak napiš jestli ti to vyhovuje, max. 200,- podle ceny pošty.
Anonymní
Odpovědět 
Balada parde este zjistim přesnou adresu ženy at to nedojde nekomu jinymu.A jeto na xBox 360,jen se ujištuju
Ladick7
Člen
Odpovědět 
jj je to na xbox 360, jestli chceš pošlu ti fotku na mail
Anonymní
Odpovědět 
Adresa je|:Deverová Lenka,Vítězná 419/15,Praha 5,150 00.Uš se těšim a napadlomě ze bysmesi mohli pucyt navzajem naki hry ja totiš neznam nikoho kdo ma XboX odkud sy ja z ujezda to je kousek od andela mam třeba fable 1,2,3,halo3,midnight club los angejes complete edition,gitar hiro 2,(s kitarou)kdybys bydlel negde poblys mohlibisme dat spycha a treba sy naki hry pucyt ,fsichni kamosi maj pleisa 3.
Anonymní
Odpovědět 
kurna proc to pise anonym
Jacj
Odpovědět 
co to blbne kurnik
Ladick7
Člen
Odpovědět 
no ja jsem z daleka, z Mariánských Lázní v západních Čechách.. v pondělí nebo v úterý ti to pošlu.
Anonymní
Odpovědět 
fajne diky
Ladick7
Člen
Odpovědět 
ahoj, promiň vůbec nestíhám, pošlu to ve čtvrtek nebo v pátek..
Anonymní
Odpovědět 
hele tone ja v sobotu odjizdim na tyden na dovolenou kurna
Anonymní
Odpovědět 
muzes mi ho prosim schovat prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ladick7
Člen
Odpovědět 
jo jasně, určitě ti ho schovám... a chceš to i s tou redukcí na scart? nebo stačí samotnej kabel se třema cinchema?
Anonymní
Odpovědět 
supr dik staci kabel zbytek mam hned jak prijedu z dovoleny tak ti pisnu dik zatim
Anonymní
Odpovědět 
ahoj tak sem z dovcy doma kdy mislis ze bys to moh poslat
Anonymní
Odpovědět 
haloooo nezapomels namě
Anonymní
Odpovědět 
je dalsi slybotechna chjo
Ladick7
Člen
Odpovědět 
hale klídek šéfe, nechodim sem každej den.. mám hodně práce. ještě mě napadlo nejsi ňákej ftipálek? nechce se mi něco posílat a pak si to nepřevezmeš a já to budu platit... nechceš mi poslat peníze na účet?
jesterka
Člen
Odpovědět 
ftipalek rozhodopadne nejsem navyc myto nechtělo přyhlasyt tak sem musel psat anonymě a minukle sem se musel znova zaregystrovat a toje pravje že paradox stema prachama kdyš ja ti je hodim naučet tak jeto taky prome vystřel dotmy naty poště je to z ruky doruky a jako fakt mam onej zajem nejsem ftipalek klidne sy tam dej pade nahoru fakt ho chcy
Ladick7
Člen
Odpovědět 
fajn, tak zitra posílám za 250,- na adresu jakou si mi napsal, jo?
Anonymní
Odpovědět 
supro cekam a tesim se dekujiti sem rad ze sme se konecne dobraly ke zdarnemu koncy
Ladick7
Člen
Odpovědět 
ale napsal si mi až v pátek večer, tak jsem nevěděl jistě jestli s tim souhlasíš.. takže v pondělí jde do pošty )
jesterka
Člen
Odpovědět 
juchu supro dikes
Ladick7
Člen
Odpovědět 
posláno dnes kolem třetí hodiny
jesterka
Člen
Odpovědět 
balada
Ladick7
Člen
Odpovědět 
už ti to přišlo?
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |