gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 2 [ OmgWrongNick, shoubbosistk ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Koupím Amped 3

Autor Zpráva
Bobosik
Člen
Odpovědět 
Koupím Amped 3, dejte vedet

diky
Lukaz
Člen
Odpovědět 
kup shaun white amped sm hral jen demo a uprimne ...desn
BigDaddy
Člen
Odpovědět 
Lukaz
a co shaun white dit je to stejna sracka
Psycho
Člen
Odpovědět 
BigDaddy
Shaun white je pecka
BigDaddy
Člen
Odpovědět 
Psycho
hmm to jo no :D
Lukaz
Člen
Odpovědět 
BigDaddy
Rozhodne je to kousek dal realnejsi nez amped. I grafika atd proste vse lepsi nerikam ze to je super, ale rozhodne lepsi pocit z jizdy a hrani snb
BigDaddy
Člen
Odpovědět 
Lukaz
jo to jo ale pokud napise Psycho ze je to pecka tak fakt nevim
Psycho
Člen
Odpovědět 
BigDaddy
tak to jsi to asi nehrál
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Shaun white je dobrej kdyz chcete jezdit po prazdnych horach a nudit se. realnejsi to trebas je ale co z toho. amped3 by mel okusit kazdy kdo ma rad ssx.. bohuzel kral snowboardu v nextgen verzi nevysel takze zbyva jen amped
Lukaz
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Me to bavi ten open svet ale je pravda bavi te to tak do10 hodin dyl sem to nehral a dal na policku k dalsim hram co asi nikdy nedohraju
BigDaddy
Člen
Odpovědět 
Psycho
prave ze hral je to sracka tebe to treba bavi ale me ne ale tak kazdyho neco ze
Psycho
Člen
Odpovědět 
BigDaddy
njn v tomdle stylu mám rád tu volnost
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Bobosik

Já hraju momentálně Amped 3 - abych pravdu řekl, graficky je to na dnešní dobu mimo, ale hratelnost je výborná...

Ti co tvrdí že je to sračka, bohužel hrají i úplné kraviny, jen aby to byly grafické orgie a nic jiného je nezajímá...

Shaun White jsem hrál na PC a hodnocení v LEVELu 6/10 mi přijde adekvátní...graficky výborná hra, ale hratelnost je na PC s xboxovým ovladačem mimo mísu...
Bobosik
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
no ja uz to asi pred rokem mel, prislo mi to vyborny, grafika zadna bomba, ale dalo se tam vyradit, ted to shanim pro brachu, za ty penize co se to prodava mi to prijde v poho,
shaun white me moc nezaujal, videl jsem videorecenzi na gametrailers a neprislo mi to nic extra, demoverze asi nevysla, co?
Lukaz
jestli to mas na policce a prasi se ti na to, tak mi to pust
Bobosik
Člen
Odpovědět 
Lukaz
koukam, ze jsem se prekouk a mas shauna, ne amped, takze nic ale kdyby se to doma nekomu valelo, dejte vedet, michal.cejnar@volny.cz

diky
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
Jasně že Amped má hnusnou grafiku vždyť je to launchový titul ale řekl bych že to na zábavnosti nijak neubírá.
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Bobosik

Demo nevyšlo, není...dokonce ani na PCčko...kdyby si to nesehnal jukni po netu...seženeš to za 300 - 400 Kč nové...
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Demo vyšlo ale už ho smazali.
Bobosik
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
Acro Czech
ok, diky za info

jinak jestli nekdo hrajete fifu 08, top spin 2, cod 4, GoW 2, R6 Vegas, Halo 3... pres live, tak se nabizim do friendlistu, pred tydnem jsem si poridil gold a moc lidi zatim neznam, nahodnej vyber se mi moc neosvedcil neb dost casto, kdyz nekdo prohrava, tak proste utece ze hry (ne ze bych porad vyhraval )

diky
bobosik007
Odpovědět 
update

hmm, tak mi to nedalo, kouknul jsem jeste jednou na recenze a videa a ten Shaun nevypada zase uplne spatne, jak jsem si puvodne myslel hral nekdo oboje a muze to porovnat?

predem diky za postrehy...
Bobosik
Člen
Odpovědět 
?

update

hmm, tak mi to nedalo, kouknul jsem jeste jednou na recenze a videa a ten Shaun nevypada zase uplne spatne, jak jsem si puvodne myslel hral nekdo oboje a muze to porovnat?

predem diky za postrehy...
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |