gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 4
Členové - 1 [ brit11 ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

KOUPÍM NĚJAKOU HRU ZA CENU KOLEM 300 KČ !! NABÍZEJTE

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Rytmus
Člen
Odpovědět 
KOUPÍM NĚJAKOU HRU ZA CENU KOLEM 300 KČ !! NABÍZEJTE
Psycho
Člen
Odpovědět 
GOW1 250,-
Rytmus
Člen
Odpovědět 
sorry v utery jsem si koupil novou DALŠÍ NABÍDKY
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Mam volne NBA 2K7(vse komplet jako nova) Mass efect(bez obalu a manualu) Bioshock(bez obalu a manualu) a Mortal kombat na xbox 1(komplet jako nova) cena za vsechny 550,- kc plus posta
Rytmus
Člen
Odpovědět 
kolik za mass efect a bioshock? , Máš ICQ?
Rytmus
Člen
Odpovědět 
obě hry bych chtěl
Xkryton
Člen
Odpovědět 
550,- plus zdarma nba a mortal
Rytmus
Člen
Odpovědět 
ja vic nemám a už se doma nudím dej mi ICQ prosím
Xkryton
Člen
Odpovědět 
ICQ bouhzel nemam,dam vsechny 4 za 550,-kc,kdyztak si necham Mortala v tom pripade to bude za 550,-kc i s postou. Jsem z Brna.
Rytmus
Člen
Odpovědět 
to už bych si jinak asi koupil GTA 4 nebo Assassins Creed
Rytmus
Člen
Odpovědět 
já víc penez nemám tak že asi nic
Rytmus
Člen
Odpovědět 
maximal tak 400
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Tak nic
Rytmus
Člen
Odpovědět 
DALŠÍ NABÍDKY PROSÍM
Anonymní
Odpovědět 
SOCOBAN... lidovka 1950Kč,- xD
Rytmus
Člen
Odpovědět 
jakej SOCOBAN , Jako ban pro socky si myslel?
PAKO
Člen
Odpovědět 
Rytmus- jenom nakej anonym -)) ten nema hlasovaci pravo
Rytmus
Člen
Odpovědět 
no at si de pičovat nekam jinam, zaregistrovat se ten mrzáckej idiot kterej má IQ 15 ani neumí
apollo444
Člen
Odpovědět 
No božínku, aby se nám nevybouch :-* Napsal sem to já, jen sem se zapoměl přihlásit, ovšem nepočítal sem s tim, že když napíšu jméno klasický pecky na PC, jedny z prvních jedoucích v DOSu, tak z toho uděláš takový drama, hold jsi asi ještě nebyl na světě když se to hrálo, za to se omlouvám, že sem nebral v potaz :]
Rytmus
Člen
Odpovědět 
SOCOBAN... lidovka 1950Kč,- xD

no tak nic no
EXTRA
Člen
Odpovědět 
Rytmus
Just Cause/komplet/100%/250Kč
Rytmus
Člen
Odpovědět 
něco dalšího nemáš?
Rytmus
Člen
Odpovědět 
kdyžtak si mě dejto do ICQ moje - 494219291
EXTRA
Člen
Odpovědět 
Mam toho dost, ale ne vse prodavam NA prodej uz jen N3 za 200
apollo444
Člen
Odpovědět 
Koukám, že pobíráš docela pomalu, tak já to zopakuju ještě jednou... anonym jsem byl já, jen sem se zpoměl přihlásit.... pro jistotu ještě naposled, mám pochopení ohledně tvýho handicapu =) ANONYM JSEM BYL JÁ, JEN JSEM SE ZAPOM2L PŘIHLÁSIT, kdyby si furt nepobíral, v pohodě napiš, vysvětlim ještě párkrát

edit: odpovídal jsem na

RYTMUS: Leží doma na posteli přivázanej , ruce a nohy a celé tělo zdegenrované , žrát neumí,rukama nehejbe , posrává a pochcává se a Maminka ho přebaluje ( jestli také nemá částěčnou degeneraci) Že Anonyme?

Ale jeho mozek to pobral asi až po deseti minutách, tak si to editnul =)
Rytmus
Člen
Odpovědět 
ja jsem to pochopil nevím podle čeho soudíš že ne ?

Mam toho dost, ale ne vse prodavam NA prodej uz jen N3 za 200
Co je to N3 ??
Rytmus
Člen
Odpovědět 
Koukám, že pobíráš docela pomalu, tak já to zopakuju ještě jednou... anonym jsem byl já, jen sem se zpoměl přihlásit.... pro jistotu ještě naposled, mám pochopení ohledně tvýho handicapu =) ANONYM JSEM BYL JÁ, JEN JSEM SE ZAPOM2L PŘIHLÁSIT, kdyby si furt nepobíral, v pohodě napiš, vysvětlim ještě párkrát

edit: odpovídal jsem na

RYTMUS: Leží doma na posteli přivázanej , ruce a nohy a celé tělo zdegenrované , žrát neumí,rukama nehejbe , posrává a pochcává se a Maminka ho přebaluje ( jestli také nemá částěčnou degeneraci) Že Anonyme?

Ale jeho mozek to pobral asi až po deseti minutách, tak si to editnul =)

Hele už to nebudeme řešít SOCOBAN neznám nikdy sem to neslysel tak sorry za konflikt
EXTRA
Člen
Odpovědět 
Ninety Nine Nights - rasička http://xbox.hrej.cz/hry/akce/ninety-nine-nights-xbox360/
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Ninety-Nine Nights taková rubačka .
Rytmus
Člen
Odpovědět 
hm tak to ne
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |