gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ Krutan CZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

led 102 cm full hd nebo plazma 127 hd ready

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
calibros
Člen
Odpovědět 
panove co by jste vzali vetsi tv nebo mensi. jsem ztoho hotovej.. zase co se tyce velikostiho rozdilu je to hodne. 102 a 127.jsem spise na vetsi tv ale aby si nenasral do bot ... vas nazor
akon
Člen
Odpovědět 
No pokud je ta 127cm v HD Ready tak bych raději bral tu ledku s FULL HD rozlišením.
calibros
Člen
Odpovědět 
bohuzel jse to hd ready. ta 127 je to nahovno rozliseni??? hnusne nebotak mel jsi stim zkusenost? potrebuju vedet vse
akon
Člen
Odpovědět 
No v dnešní době už HD Ready rozhodně ne. Pokud se budeš koukat na DVD formát nebo sledovat standartní TV programy tak to nepoznáš jelikož ty ve Full Hd neběží. Ale předpokládám , že máš xbox nebo ps3 takže tam už to trochu znát je. Zejména pokud vlastníš blu-ray přehávač tak by to byl hřích zapojit na HD Ready Televizi. V dnešní době rozhodně už jen Full Hd i jako investice do budoucnosti jelikož předpokládám , že TV nekupuješ každý rok novou.
The next best king
Člen
Odpovědět 
calibros
HD ready na 50 " plazme je humus
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
jak pises king, na takhle velky televize HD redy a full HD je rozdil videt, ale me se treba i na oko libi vic obraz u Ledky
The next best king
Člen
Odpovědět 
Zvlast kdyz ty levny plazmy 50 " stoji kolem 10 000 .Ma to rozliseni 1024x768 coz neni ani hd ready.Ten obraz je strasnej.Ze zhruba 1 metru jsou videt radky jako prase
calibros
Člen
Odpovědět 
koupil jsem tu 102full hd no snad to bude zretelne znat nez 82cm.. ze to bude velky rozdil co se tyce velikosti
calibros
Člen
Odpovědět 
jinac mam xbox 360 kdyz jsem psal sem. na xbox forum to bybyl hrich se bavit o ps3 zde..
argonan
Člen
Odpovědět 
calibros
tady se můžeš bavit o čemkoli...takže i o PS3
..jinak sem nedávno přešel z HD ready 80 cm na fullHD 107 a je to obrovskej rozdíl..Jediný co mě štve,,přijde mi že při hraní FPS online je delší odezva a nemůžu si na to zvyknout.Nevim jestli se to dá nějak nastavit..mám PS3
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
argonan
myslim ze tohle se nastavit neda, ja mam teda fullHD jen 82cm, ale zadnej problem s odezvou nemam
argonan
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
Bodejt bys měl s tim tvym monitorem
Ne ale fakt už sem to čet i jinde protože sem se po tomhle problému pídil a sou lidi který maj "kupodivu stejnej problém jako já..prostě po tom co přešly na větší úhlopříčku pozorujou delší odezvu ovladače.A to je vážnej problém kurna
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
argonan

co mas za televizi? neni to nejaky samsung?? 5 series nebo starsi??
tom84cz
Člen
Odpovědět 
tak tak to neni uhloprickou ja mam sharp 117 a je to presny.spatne na tom je lcd Lg a Samsung.
argonan
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
tom84cz
Aha...právě že mám LG...Tu novou led 3D Cinema..A nejde si s tim nějak pohrát v nastavení PS3?
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
argonan
ty vole :-d tak tomu neverim ze to muze byt televizi neco ti bere signal, skus dat MP COD a pritom mej gamepad na kabelu, jako ze ho nabijis a hraj protoze to neni mozny aby to bylo zrovna takovou televizi

PS: az bude cas mrknu se do menu ps3ky
argonan
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
2 roky sem hrál na 6 let starý televizi LCD Philips HD ready s úhl. 80 (přelož monitor),,sorry ale dneska mi ta velikost tak připadá a bylo to přesný.Ted kurna s novou technologií přišel problém a mám asi 0,5 sekundový zpoždění.
Někde na nějakým foru kdosi někomu radil že u xboxu to jde v nastavení vyřešit.Když na to kámo u PS3 přijdeš,budu ti vděčnej..pošlu ti zadara růžový 3D brejle
akon
Člen
Odpovědět 
V PS3 menu nic takovýho není. Tohle nějak nevyřešíš jedině koupit další TV Nejlépe plazmu ,ale to se ti asi nechce co ?
akon
Člen
Odpovědět 
Hele taková blbá otázka ty si tu odezvu zkoušel při hraní ve 3D nebo standart 2D ? V tomhe by možná mohl být problém. ( Pokud už jsi to někde psal tak se omlouvám nečetl jsem to celý )
argonan
Člen
Odpovědět 
akon
Sakra mám novou nádhernou štíhlou bednu.Zamiloval sem si jí,nechci žádnou jinou.A navíc mladá by mě zabila.Už ted sem kličkoval jak se dalo
Ne problém je pouze při standartu 2D při online FPs jako COD4 nebo Bad Company2
akon
Člen
Odpovědět 
Vůbec se ti nedivím. Bohužel některé LCD tohle prostě dělají ( Divím že ,ale ta Cinema taky protože to je celkem nový model ) Zkus se poptat uživatele Martoch myslím , že má taky tu Cinemu.
Michalk
Člen
Odpovědět 
chlapi,slyšel jsem,že tu odezvu může dělat ne větší telce levnej hdmi kabel-známej měl lcd 82 a neměl žádnej problém a když koupil 117 ,tak už měl zpoždění-vyřešil to lepším hdmi kabelem..
akon
Člen
Odpovědět 
Hele ta odezva se pozná u levných HDMI kabelů až na větší vzdálenost. Možná , ale když máš kabel s Kauflandu Tak je to možná poznat i tak. Já jsem hrál taky na LCD měl to propojený kabelem za 90kč a bylo vše ok.
argonan
Člen
Odpovědět 
akon
Já vím..i Silwer,,už sem hodil dotaz vedle
Michalk
to je dobrej poznatek,díky zkusim,,mám připojenej speciální hdmi na 3D efekt ( aspon to trvděj výrobci na obalu)..koupeno v Tescu
argonan
Člen
Odpovědět 
Michalk
Kdybys náhodou od toho kámoše zjistil přesně jakej kabel bylo by to super.Ale i tak dík ..
argonan
Člen
Odpovědět 
akon
Tim to asi fakt nebude
tom84cz
Člen
Odpovědět 
tak je to urcite vysokej input lag na hrani multaku je led lg skoro nemozne .pisou to vsude v testech .jakej mas model?
argonan
Člen
Odpovědět 
tom84cz
LW 4500
tom84cz
Člen
Odpovědět 
argonan
tak input lag ma 100ms a to je dost hodne normal je 30ms.prej pomuze prepnout na pc mod nedavat game mod.
argonan
Člen
Odpovědět 
tom84cz
ted sem koukal na různý fora.Zkusim vypnout true motion,třeba to pomůže,,PC mode jsem nanašel
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |