gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ Krutan CZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

led 102 cm full hd nebo plazma 127 hd ready

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
tom84cz
Člen
Odpovědět 
pisou ze se ma vystup prejmenovat na pc a zlepsi se to o dost ale to moc nechapu.
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
ja to mam u svyho samsungu, jako ze treba na HDMI jedna si muzu nastavit, pc, video, rekorder, dvd, hra a podobne, nekde to taky urcite mas na tej LG a proste tam prdni to pc
tom84cz
Člen
Odpovědět 
tak tohle maj vsechny tv ale tam psali prejmenovat jinak game mod ja zaklad .nekdy pomuze i vystridat vstupy hdmi.
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
zkus si taky nastavit na televizi, nevim jak se to jmenuje ale takovyho to letterbox a podobne, tak jestli tam mas pan scan, tak nejak
argonan
Člen
Odpovědět 
Ani hovno,,nic sem nenašel..mám tam jen herní mod,classik,uživatelský,inteligentní čidlo a tak podobně..ten game mode mi stejně nevyhovuje,je to na mě moc tmavý,tak si to na hry upravuju podle sebe...Ale zkusil sem všechno možný a je to pořád stejný..PC mode nemám
tom84cz
Člen
Odpovědět 
argonan
prave proto pisou ze mas vstup pejmenovat na pc ne prepnout
argonan
Člen
Odpovědět 
tom84cz
tak sem si pohrál s TV a podařilo se mi kupodivu pojmenovat moje připojení na PC..tak sem zvědavej na ten zázrak,moc tomu nevěřim (že by ty 2 písmena měly takovou moc)..dám vědět
Michalk
Člen
Odpovědět 
argonan
Když to nepůjde -tak zkus ten hdmi kabel-se známým jsem nemluvil-jen vím,že za něj dal 1200kč..
A v tom xboxu je prý kabel šmejd!
Jinak jsem to slyšel už víckrát-že u lcd 82cm -to ten kabel pobere,ale u větší už to bývá horší!!
Vím,že v seriozným obchodě si ho můžeš koupit a kdyžtak ho můžeš druhý den vrátit a vrátí ti prachy!
Myslím,že by stačil nějakej kolem 500-600(vím,je to další investice)
Robin
Moderátor
Odpovědět 
tak dnes určitě full HD, i když 50 ka nebývá 1024 x 768, ale 1366 x 768, tak furt je to dnes málo...
akon
Člen
Odpovědět 
Tak dnes už je opravdu FULL HD samozřejmost. Zvláště za ty peníze za co se to dá sehnat za 20 000 je už hodně dobrej model. Za ty prachy dříve byl takovej střed Co si pamatuji tak jsem dal za 55cm TV/Monitor skoro 9000 a to ani nebylo FULL HD
argonan
Člen
Odpovědět 
Michalk
ty krávo..1200 za hdmi..já mám special 3D za 300 stovky
no uvidíme..přinejhoršim si budu muset zvyknout..aspon budu víc hrát kampaně a ne pořád dokola COD,,to se fakt nedá,,sem jak lovná zvěř..všechno zlý je k něčemu dobrý
Michalk
Člen
Odpovědět 
Ty vole,to musí jít nějak vyřešit....hmm,ale jak....
argonan
Člen
Odpovědět 
Michalk
Babo rad..jo nová telka,3D obraz,next technologie,ale hold Korejci no...delší odezva,,..jinak všechno ostatní je na ní super
argonan
Člen
Odpovědět 
tom84cz
Takže díky za rady,,..problém vyřešen,,s menším kompromisem.Jak si říkal,,po přejmenování vstupu na PC se odezva vytratila,,při online ted vše běhá v reálu,,je to rychlý ale malinko se zhoršila grafika.Je to trochu mázlejší,,prostě televize musela zřejmě trochu někde ubrat aby vyrovnala odezvu u multáku.Zkusim ještě pohrát s obrazem jestli to půjde malinko pořešit,,jestli ne tak neva.Takhle mi to vyhovuje víc než předtim.
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |