gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 1
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Majin and The Forsaken Kingdom

Autor Zpráva
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Hrál toněkdo?Hra mě vždy lákala a ted se dá pořídit nová za 400,- kč.Vypadá to super a neotřele.Za veškeré info díky.
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Už jsem si to objednal, tady znalci vědí, že existuje cod a BF..to je celý rozptyl.Dal jsem na intuici..dobrou hru poznám.
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Už jsem si to objednal, tady znalci vědí, že existuje cod a BF..to je celý rozptyl.Dal jsem na intuici..dobrou hru poznám.
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
bombardak cz
já to třeba neznam vůbec.. mam to teda jako tapetu na ps3,a le nevim co je to za hru... pak hoď pocity, kdyžtak seženu
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
koukam na video, to je jak ico a ten guardian co má vyjít... nevypadá to zle
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jediny kdo to tu snad hral byl Batou
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Cru4l
jj přesně..četl jsem, že chtějí klást důraz na umělecké ztvárnění a ty postavy.Jsem sám zvědav, ale vesměs jsem četl samé klady...uvidíme..pak sem napíšu..
modryklucina
to se nedivím..s batouem a robinem máme tak trochu podobný vkus na tyhle zkrytý perly..o ICO taky nikdo nic nevěděl a jaké je to umělecké dílo..samozřejmě to jeho kvalit nebude dosahovat, ale za ty prachy konečně něco jiného zase po dlouhé době...
oak
Člen
Odpovědět 
Ahoj,
hrál jsem to a je to skvělá pohádková adventura. Těch moc neni. Fakt se mi to líbilo.
oak
Člen
Odpovědět 
Ahoj,
hrál jsem to a je to skvělá pohádková adventura. Těch moc neni. Fakt se mi to líbilo.
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
oak
Ted to jedu..super..člověk si oddychne..je to hra, kterých za rok moc nehraješ.Mix kamea, ica, tomb raudera a já nevím čeho..pěkně namíchaná pohádka.
Sonny
Člen
Odpovědět 
ja hral kdysi demo a spatny me to neprislo
modryklucina
Člen
Odpovědět 
spatny nespatny..problem byl v tom ze to bylo jak z ps2ky
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Grafika je pěkná, nechápu kde jsi tohle vzal, když jsi to ani nehrál.Koukám stále stejný odborník.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
bombardak cz
Hrál demo
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
ahá, tak to potom jo, ono to demo je ze začátku hry a to mi taky nepřišlo nějak graficky závratný, potom jsou lokace venku a vypadá to krásně, pohádkově..já jsem s koupí spokojenej.
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Tak pánové tohle je vážně bomba, nemůžu se od té hry odtrhnout, tak promakanou hru už jsem dlouho nehrál...od dob KAMEA tu nic takového nebylo..až ted.Jsem ve dvou třetinách na nějakých 15ti hodinách.Nejlepší na tom je, že ta hra je každým kolem lepší a lepší má to vzrůstající tendenci.Tohle pohádkové dobrodružství kde se vám bude kouřit ze závitů nesmí minout žádného herního gurmána, protože taková hra se tu zse dlouho neobjeví.Vy z vás kdo znáte jen MW a BF toto zdělení ignorujte, stejně jste ztracení
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |