gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

Majitelé Xbox 360 slim verze...

. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
napište, kdo z vás tady už má doma tohle černý žihadlo

nm

+ dojmy
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
já plánuju...letošní zimu mají být opravdu kruté mrazy
akon
Člen
Odpovědět 
need4beat
David50G
Člen
Odpovědět 
need4beat
ty jsi neřád
Robin
Moderátor
Odpovědět 
need4beat
To nemusis, na tohle je i ps3 fetka dostatecna spolehliva
Sonny
Člen
Odpovědět 
Robin

presne tak
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
Robin
No jo, jenže PS3 Fat ti topí několik let a ne jednu sezonu
bRuno
Člen
Odpovědět 
Vilgefortz
Dobre ty:D..
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Robin

Předobjednáno...a důvod? Mafie 2 v CZ.

X Dodat pouze kompletní objednávku.

Až se dostatečně vyřádím v Mafii, prolezu všechna zákoutí, pokecám s každou postavou, všechno splním, zařídím, zabiju, podřežu, podlezu...tak se xšrotu zase asi zbavím...ale kdy to bude? To je ve hvězdách
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Silent Hill
Super, tak pak poreferuj o teto krasne a tiche konzoli, ps3 fat preji jeste dlouha leta vyhrivani mistnosti
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Robin

Jen doufám, že se to při té Mafii 2 neuvaří
Nakonec mě to vyjde levněji než upgrade PC, na dabing jsem maximálně natěšenej
PC verze bude mít krvavý nároky a tak jsem v rámci finančího nevyrkvácení zvolil X-ko, dovolená bude o to chudší

Trochu mě mrzí jedna věc: Na PC verzi vznikne zase spousta modů...tak snad nebudu pcčkářům pak moc závidět
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
naroky nejsou vubec vyskoky pokud nechces fyziku na max. a to nebudes mit ani na xku

Minimální požadavky:

operační systém: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7

procesor: Pentium D 3Ghz, AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core)

RAM: 1.5 GB

grafická karta: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro

místo na HDD: 8 GB

Doporučené požadavky:

procesor: procesor 2.4 GHz Quad Core

RAM: 2 GB

grafická karta: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870

místo na HDD: 10 GB

Požadavky pro spuštění PhysX/Apex efektů:

operační systém: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7

procesor minimálně: 2.4 GHz Quad Core

doporučený procesor: 2.66 GHz Core i7-920

paměť: 2 GB

APEX medium:

minimální grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 260, NVIDIA 9800GTX pro PhysX

doporučená grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 470

APEX high settings:

minimální grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 470, NVIDIA 9800GTX pro PhysX

doporučená grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 480, dedikovaná karta NVIDIA GTX 285 pro PhysX
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
cEEErmy

Minimální a doporučená konfigurace

Ale jaká bude skutečně ta optimální? Tj. ta, u které vyženeš vše na max, hodíš tam rovných 1920x1200 a pojedeš v průměru 60fps a více

Netroufám si odhadovat....
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37301&r=se

rozdily v nastaveni, a i na minimum to vypada skvele
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
neska sem byl v El. Worldu a videl sem tam toto zihadlo...no kurva tak krasnej na obrazcich fakt nevypadal...uplne sem z neho chcal...fakt krasa...tlacitko na otevirani mechaniky taky luxusni skoda ze tam nemeli ovladac u toho cena me v EW celkem prekvapila 7000... tam sem cekal aspon 9... ale teda vzhledove fakt krasa a je mrdy mensi nez FATka uz ji teda nekdo ma ?? ja asi prodam fat s par hrama a koupim toto
Robin
Moderátor
Odpovědět 
FlyawayMonkey
Sakra, ty se mas, asi se vypravim nekam do elektroworld jestli to nemaj nekde vystaveny
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
delas jako kdyby to na konzolich melo jet ve high pc nastaveni
harmon3k
Člen
Odpovědět 
Mam ho .
Dojem:Mnohem hezci k tv a dalsim vecem se vice hodi dokonce kraluje.
Tichost mnohem vetsi.O neco mensi vcetne napajeciho adapteru.
Dotykove zapinani ,dotykove vysouvani mechaniky.Wifi
Ja sem spokojeny prodal sem starej neco pridal.Snad tu bude semnou az do noveho xboxu
Majkl105
Člen
Odpovědět 
No vypadá to pěkně. Ale pořád je to prostě Xbox360, kterej už doma mám
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
harmon3k
jj prave chci prodat s nakyma hrama a kupit ho...
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Robin a ostatní...

Tákže...dnes jsem tuto krásku měl možnost cca 2hodiny "osahat" u švagra a tak píšu slíbené první dojmy...

Upozorňuji, že mě konzole příjde až po vydání Mafie 2, XBOX zatím nemám, protože jsem ho z naštvání prodal kvůli RROD a už ho nechtěl

Hrál jsem Forzu 3 (30 min) a Alana Bejka...

1. Po vybalení z krabice konzole "zavoní" fabrikovaným smradem, netrpělivě roztháváte všechny pytlíky a zbytečnosti...

2. Šok pro mě bylo, že to nemá slot pro paměťové karty (moje Savy na paměťovce jsou mi holt k ničemu ) a to zabolí...

3. Po zapnutí je to tiché jako svině, po vhození dévédéčka to hlučelo jako staré xko, pokud nainstalujete hru na disk (jak jinak taky že) konzole byla prakticky neslyšitelná...

4. Pokud se Vám líbíl neopatlatelný bílý design, máte holt smůlu. Při mastnějších prstíkách to za chvíli bude hezky opatlané a než jsem si pohrál tak za chvilku se na černém lesklém povrchu objevili první bílé miniaturní tečky prachu...pokud Vám vadí omatlatelnost jako u PS3 a "only" černý design, pak máte problém...

5. Teda celkově mě ta konzole přišla šeredná, nechápu označení SLIM, na výšku je to menší, na šířku rozdíl zanedbatelný, těch pár cm co ušetříte je k ničemu. Celkově mě připadá konzole docela šeredná, starší design se mi prostě líbí víc.

6. Potěší 250GB HDD který lze vyndat. Což není žádná novinka proti PS3

Jinak hraní bez problému, připadá mi, že načítání her je o chlup rychlejší, ale možná je to zdání...

Závěr: Pokud vlastníte XBOX 360 v novější verzi Jasper a s příslušenstvím Elite, 250GB nebo 120GB HDD o nic nepřijdete a myslím si, že není důvod ke koupi tohoto skvostu.

Pokud máte starší Arcade model, třebas bez HDMI či staré Premium asi je to dobrá volba...

PS : Nevím jestli to bylo tou Forzou, ale konzole docela hřála, nepřipadalo mi jako že to je nějaké "chladnější" proti staré verzi...

Tak jsem napsal své dojmy...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Silent Hill
Dik za nazor, ty leskly povrchy jsou problem, ale to je holt dan za krasu
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Robin

Není zač, no záleží asi jak to pak budeme leštit, je to lesklý jak povrch většiny monitorů, tzn. kdo bude často leštit, tak to asi udělá "takové ty kruhy" které uvidíš proti světlu...

No docela se ale těším, myslím si až zapaříme Mafii 2 tak nám bude jedno na čem to jede

Horší je to s paměťovkou, schoval jsem si 256MB a mám na ní některé savy (Hlavně Fallout 3 a chtěl bych si pak zahrát datadisky a pokračovat se svojí postavou), které bych chtěl nahrát na nové xko až přijde. Kdybys věděl jak to tam dostat, každý nápad vítám...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Silent Hill
Problem muze bejt i wifina, znam to z ipadu, kdyz je neco zabudovany, tak to ma hned jinej signal, kdyz to natocis tak ci jinak, tohle je vyhoda soucasny wifiny, tu antenu si nasmerujes sam, kde mas router a hned plnej signal, tohle nepude, jak to bude, tak to bude
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
a ten hardisk asi neni stenej co? jako tvar a ten konektor jako, to je uz jako ma PS3 HDD co?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
Jed do electroworldu nebo do datartu tady v Plzni tam ho uz davno maj...

A stim hdd-stary ti tam nejde.A ani z noveho do stareho nepujde.
Maly edit:nejde flashnout zatim
Ma starou mechaniku s novym FW coz zase neake 2 mesice potrva...

A to ze hluci?
Co cekate?
Vsak xbox vyuziva vysokorychlostniho cteni dvd(az 12x rychlejsi jak u dvd) a tam je ta rychlost vykompenzovana hlukem no...
A duvod?
Datova propustnost

Ps3 to ma vyresene daleko lepe a diky bohu za BR
Ale to uz je jiny pribeh.
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
ja seru nejaky novy xbox ja jen chtel poradit silent hillovi ze by mohl k nekomu na xko z pam. karty do boxu a pak z neho na HDD ale kdyz je vsechno jinak tak nic no
FlyawayMonkey
Člen
Odpovědět 
z fatu do slima das savy z hadru ale z karty nevim...
lopino
Člen
Odpovědět 
taky ho mam a spokojenost tak jak psali predchozi. Chtel sem se jen tak zeptat, neni to nic co by mi vadilo, ale nezda se vam ovladac cerny u xka slim tezsi jak bilej starsi?
konina
Člen
Odpovědět 
lopino
To je optickej klam,když se podiváš na negra tak ti taky připadá těžší než nějakej gadžo
. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |