gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

Majitelé Xbox 360 slim verze...

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
The next best king

to se právě netočí
Anonymní
Odpovědět 
hadate se tu o naprostejch blbostech... boze co je tizsi.. jako by jste nevedeli ze tu jsou jak xbox tak ps3 TRUEfanboys a tyhle diskuze nemaj vubec cenu.. nikdo tu nic nepripusti...

twix
The next best king
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Kubo me je to uplne u prdele ja jenom zasnu vis jak to myslim
Jack Henkel
Člen
Odpovědět 
já nevim co máte furt s tim kraválem,já to jedu z hadru a nic neslyšim
to je jak u kokotou tady,furt dokola
Anonymní
Odpovědět 
Nejde prosim pouzit hard disk ze stare konzole do noveho slimka?

Nekde jsem cetl,ze staci stary hard disk zbavit obalu a zastrcit do slimka?

Jde to? Nez to rozkucham Diky
xking
Člen
Odpovědět 
Anonymní
taky by me to zajimalo pro mou potrebu nema 250gb cenu..
Anonymní
Odpovědět 
xking

http://aukro.cz/xbox-360-slim-novy-org-hard-drive-disk-20gb-i1957412792.html

Nasel jsem toto,to je klasickej 20gb do stare konzole,borec to vytahl a prodava to slimka,nekde bych si to potreboval potvrdit mam 250 gb do stare kdybych koupil slim bez hdd tak bych to tam nacpal

Diky
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Tak to je dobry http://www.youtube.com/watch?v=wu8ZIHjmHB8&feature=related jsem nevedel ze to tak jde
xking
Člen
Odpovědět 
tak uz to mam a jdu zkusit jak to funguje..
xking
Člen
Odpovědět 
vse funguje
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Mam dotaz zakoupil jsem slim verzi oproti stare verzi je konzole tissi,ale to trafo to je hlucnejsi nez u stareho a na prave strane dole se xbox dost zahriva,jsou tyto veci normal????????????

Diky
Xkryton
Člen
Odpovědět 
xking
jj fakci to bez problemu,ja dal do slimka starek disk
xking
Člen
Odpovědět 
Xkryton
hele mam adapter a trafo do staryho xka takze nic nepocituju

ja tam mam taky 20gb, staci mi to
Xkryton
Člen
Odpovědět 
To trafo je fakt hlucnejsi nez u stare konzole,jsem si rikal jestli to neni skrz kinect

Konzole je o dost tissi,trafo hlucnejsi,cekal jsem to lepsi

A to zahrivani na prave strane dole je normal?
xManitua
Člen
Odpovědět 
Starou konzoli jsem neměl, tak jsem se to bál někde napsat... To trafo je děsně hlučný, vlastně jediný co je slyšet krom dvd Pure který semtam taky dost zahučí :D

Zahřívání taky nevim všude jsem četl, že se starý xka přehřejvali a slimko je v pohodě, tak že tu teplotu zatim beru za normální

Ale to trafo mě s***
Xkryton
Člen
Odpovědět 
xManitua

To trafo je fakt hruza,jsem si rikal ze bych to sel reklamovat ale konzole kdyz ma nainstalovano na hdd tak nejde slyset vubec,mozna skrz to trafo

To zahrivani vpravo dole me taky vyplasilo,takhle horkou jsem starou konzoli nikdy nemel

Starou konzoli jsem mel 3,5 roku bez zavady,ted jsem ji vymenil za slim protoze mi zacal blbnul ovladac a headset, novej ovladac 1000,-kc tak jsem si koupil celou konzoli

Slimem jsem zklaman
Natálka
Odpovědět 
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli je na ukladání her nějaký speciální chyták :D ve hře mortal kombat mi to nikde nenabízí SAVE a když už jsem se dostala tak daleko, nechci aby to bylo k ničemu, nebo jestli je to ukládání automatika?Mám 4Gb xbox. Díky
Natálka
Odpovědět 
tak automatika to není, když jsem vypla hru, všechny data byly zracené a nenábídlo mi to žádnou možnost uložení..
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
mortalistů je tu dost..zkoušela jsi zmáčknout start nebo back, jestli ti nevyjede nabídka save?Nebo pozorně na začátku hry..pozorně čti co odboucháváš, jestli jsis neodbouchla nějakou ptákovinu.
J4cobCZ
Člen
Odpovědět 
Natálka
a nebo 4GB je možná málo místa
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Natálka
pokud hraješ arcade mode, tak se ti hra neuloží - je to simulace arkády - hry z automatu, tzn. to prostě dojedeš až do konce sloupu nebo ne.

story mode se ukládá automaticky po každém boji
<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |