MASS EFFECT (2) | Xbox 360 forum
Apple iPad tablet

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika -
Diskuzní forum / HRY /

MASS EFFECT

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
kubi
Člen
Odpovědět 
Tady je taky česká recenze: http://xbox.hrej.cz/clanky/recenze/mass-effect-xbox360/
modryklucina
Člen
Odpovědět 
snad mi to v ten patek prijde.....
postman
Člen
Odpovědět 
Framerate? Zatim jsem nebyl ve scenach kde by bylo hodne postav a vsude svistely kulky(lasery). Proste stabilnich 60fps to neni. Framerate kolisa. Nemyslim ze by to muselo byt nutne vsude zavinenou grafikou..spis cukani kdy se neco loaduje apod....tezko popsat z tech par chvil co sem hral...(
Namakanec
Člen
Odpovědět 
jsi to koupil z ceskeho shopu? nebo nejaky dovoz ? ja jen jestli to nahodou neposlalo xzone a neprijde mi to taky brzo dikes za ty dojmy...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
nebo nejaky torrent_:D na xzone pry odesilaji ve stredu aby to meli v patek...tam uz to maji skladem od minulyho tydne:D
Radar14
Člen
Odpovědět 
Tady je ponekud pro me prijatelnejsi recenze nez na hrej... http://games.tiscali.cz/reviews/masseffect/index.asp
Radar14
Člen
Odpovědět 
a tady dalsi..... http://xlive.cz/news.php?extend.2429
FrupeR
Člen
Odpovědět 
hram ME asi 10hodin/cisty hraci cas/ mam nejaky ten lvl cca 35... a cosi som uz presiel...:D a i ked som sa obaval sci-fi rpg.. a na sci-fi moc nie som... ME ma dostal...zo zaciatku je grafika velmi dobra ale co je dalej to je uz huste planety, postavy no skratka vsetko..

system bojov je genialny... a cim vacsi lvl mam a cim viac skillov mam ja a moji spolubojovnici tym je to este viac super...

niekedy hre trocha poklesne framerate ale nie je to casto a nie je to ani na dlho/2-3 sekundy/ a loaduju sa dlhsie textury ..ale neprislo mi to nejaka hrozna chyba ...da sa povedat ze to moc ani nevnimam :D

co sa eng tyka:
no moja eng je BIEDNA ...FAKT BIEDNA:D ale s hrou som nemal vacsi proble da sa to slusne pochopit a system odpovedi je v poho " prva = TOTALNY KLADAS druha = ZLATY STRED tretia = ZAPORAK :D
po vyskilovani charm pribudaju nove ...DOLEZITE napr. je pasaz v ktorej hovorite s WREXOM a ak nemate skill nadupany su iba 3 odpovede a nasledne wrexa zastrelite ...ak mate nadupane presvecite ho a ide s vami :D:D
Radar14
Člen
Odpovědět 
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/masseffect/review.html?om_act=convert&om_clk=gssu mmary&tag=summary;review
FrupeR
Člen
Odpovědět 
DOKONANE mass efect prejdeny :D
modryklucina
Člen
Odpovědět 
na mass effect bude dobry ta rozloha a spousty vedlejsich ukolu.. to budu hrat zase spousty tydnu ne li mesicu nez otevru vsechny achievementy
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak mi dnes poslali sms asi v sest hodin ze mi to posilaji..tak to by to snad mohlo dojit i zitra ikdyz tomu moc neverim
talpa
Člen
Odpovědět 
MASS EFFECT JE NAPROSTÁ BOMBA. Pokud člověk věnuje několik minut nastavení obrazu tj. vypne Motion Blur, Film Grain a zvolí záložku Intermediate Setting uvidí FOTOREALISTICKOU grafiku. Opravdu nemám slov je to naprostá pumelenice. Nic lepšího jsem zatím neviděl!
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jaky intermediate setting vo cem to mluvis? tam se nastavuje grafika nebo co
Namakanec
Člen
Odpovědět 
od kdy si na konzolich nastavujem grafiku proboha?... od toho je pc ne? :D
modryklucina
Člen
Odpovědět 
nevim o cem to tu mluvi:Dmozna myslil ze si vypne takovy ten jakoby sum ktery je u rozhovoru..ale mne se to naopak libi...prave to dava pocit filmovosti cely hry...no zitra uz na vlastni kuzi...pokud mi to na poste nazadrbou
talpa
Člen
Odpovědět 
Dá se samozřejmě nastavit v options grafika.
Motion Blur - rozmazání při pohybu postav
Film Grain - filmový šum obrazu
Intermediate Setting - změkčení obrazu (soft) je to tětí záložka
Po tomhle nastavení + kontrast a jas na LCD jsem šel málem do kolen, prostě PARÁDA!. Základní nastavení obrazu je pěkné, ale tohle...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no ehm. vypnuti efektu ti grafiku nezlepsi. akorat ti tam budou chybet ty efekty.. jinak sem pekne nasrany pac ve stredu mi psali ze to posilaj a dnes mi nic nedoslo. pojebana posta. tak az v pondeli
talpa
Člen
Odpovědět 
Je vidět, že zatím čekáš a nehraješ.
Radar14
Člen
Odpovědět 
Ja koupil Mass effecta vcera.A muzu rict,ze je to spicka.Hlavne pro RPG maniaky.Ja si vypnul film grain a jsem tez spokojen.Textury se trochu dohravaji po nacteni hry nebo savu.ale to je obecny problem enginu U 3.0.Obcas je mirne kolisani framerate,ale nic tak casteho a zavazneho aby to jakoli vadilo pri samotnem hrani.Skvela hudba a atmosfera,trochu politicky a rasove zalozena hra (mezi jednotlivimi rasami ve vesmiru co se nemaji radi...) Earth Clan atd.... Uvidite az budete hrat.Moznost odpovedi a vubec komunikace v nekolika rovinach-neutralne,dobre a zle....Zvlastne reseny inventar (me vyhovuje) a system boje podobny Gears of War (trochu) s taktickymi prvky (ale nemusite) vyvojem postavy a vsim co k rpg patri...Mohu jen doporucit.
Robin
Člen
Odpovědět 
tak jsem to dnes koupil a testuju to asi 4 hodiny

asi takhle pribeh je lepsi nez akce, to je samozrejme slabsi odvar Ghost Reconu, stejnej pohled na postavu atd

jediny co me fakt toci je grafika, vse je fakt pekny vizualne, ale neni to moc doladeny ci vymysleny

první věc je framerate, ten je fakt slabší tak 25-30, šlo by kdyby byl stálej, on možná je, ovšem v praxi se to nepozná pač to dost trhá a kdo si toho nevšim, tak je asi slepej nejenom, že se furt dohrávaj textury, ale když člověk dokončí rozhovor a chce se rozhlídnout, tak to prostě lehce trhne

celej problém je v tom, že neni předloadovaný prostředí,prostě člověk furt jde dál a dál , ale to je právě kámen úrazu, tahle hra kdyby se instalovala na hardisk, tak by to bylo ideální, dvd rom prostě nezvládá, je to dost škoda, docela je to rušivý, některý sekce jsou vyloženě horší - jako to město Citadel, tam to trhá o dost víc než na první planetě

navíc bych to asi řešil tak, že by tam prostě byla oblast - naprosto plynulá a pak klidně 15 sekund pauza na dohrání další atd, tahle velikost prostředí je dost na úkor celkovýho výkonu enginu, škoda

jinak to vtahuje, ale tohle fakt ruší
need4beat
Člen
Odpovědět 
Robin
no s tím frame ratem máš pravdu, možná by to mohl poupravit patch, ale spíš bych řekl, že tady jde o DVD, hra se tady nemůže z média postupně dočítat a ta podpora HDD se na tom podle mě podepsala také...protože kdyby ta hra mohla cachovat a streamovat data z HDD, byl by na tom frame rate o mnoho lépe...hra má strašně moc high res textur a je to obtížné bez využití HDD nebo většího média a promyšlenějšího systému toku dat...jinak ta grafika je vážně skvělá, hra je úžasná, o tom frame ratu jsem tu nedávno někde psal, že se ho bojím a také je to podle mě jediné mínus na jinak úžasné hře...
Robin
Člen
Odpovědět 
need4beat

přesně, možná i větší ramka by pomohla, ale s tou si víceméně ostatní hry poradili bez problémů, takže tou to asi nebude

ale nechápu, proč microsoft nepodporuje xboxy s hardiskem - podle mě jich je stejně drtivá většina, prostě hra by nabízela volbu - bud ji hrat normalne ci instalovat na hardisk, aby si lidi mohli vybrat

fakt mi to štve, to trhání je furt, při rozlížení potom co se ujde dvacet kroků - a zřejmě se nahrává dalších 20 kroků atd, jinak ta hra je fakt super, super příběh i grafika, boje uvidíme, zatim mám jen základní schopnosti a je to slušný
need4beat
Člen
Odpovědět 
Robin
na ten thhaný frame rate má vyjít patch, takže to bude plus...RAM paměťi je u konzolí až až...
Robin
Člen
Odpovědět 
need4beat

celkem by mě zajímalo jak by Mass Effect běhal na PS3
jinak ted jsem "zkousel" hrat Crysis na PC - na stredni detaily (coz si sam stroj nastavuje a Mass Effect je proti tomu plynula jizda, takze cuknuti sem tam se da diky zahrani Crysis zas jednou vydrzet hehe

kdy ma vyjit ten patch, kde o tom pisou?, dik za info
Namakanec
Člen
Odpovědět 
souhlasím s needem... ramky je u tehle platformy a architektury az az ...
need4beat
Člen
Odpovědět 
Robin
myslím, že jsem o tom četl na gametrailers, vývojáři měli ke konci nějaké frame rate problémy a ty se bohužel promítly i do gold verze, takže teď pracují na patchi...jinak jak by Mass Effect vypadal na PS3, to je otázka, ale řekl bych, že by to vypadalo dobře, o PS3 nepochybuji, už jen kvůli hrám jako Uncharted, GT 5, KILLZONE 2...ale nesměl by to být jen špatný port, kdyby to byla exkluzivita pro PS3, bylo by to hned o něčem jiném...ale Bioware vyvýjí na PS3 jinou hru...
Robin
Člen
Odpovědět 
need4beat

ted jsem konecne dokoncil Citadelu, stal jsem se kapitanem lodi a vybiram si mezi planetama, to je uplne jiny kafe, ty mise v Citadele to brzdilo a tam se to obcasne zpomaleni ci zaskubani projevilo nejvice - zbytecne moc zdi

nyni prozkoumavam planety - po pristani s tim univerzalnim vehiklem - a jede to plynule, hlavne to pusobi ty svety fakt artisticky zajimave, clovek ma vazne pocit, ze je kosmonaut co objevuje galaxii

je to fakt paradni zalezitost, PS3 má Ratcheta, XKO Mass Effect na prozkoumávání světu Neni to taková hopsajdo - střílejda, ale zas to má díky té příběhové náplni opravdu velkou hloubku, všem majitelům PS3 doporučuji Xbox Premium nyní za 8000 Kč
admin
Administrátor
Odpovědět 
Robin
jj Mass Effect je vážně paráda jinak už hraju Uncharted
need4beat
Člen
Odpovědět 
Robin
to jsem psal já
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu. ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí | Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR
| Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz | Tvorba webových stránek | Apple iPad tablet