| Autor |
Zpráva |
Robin
Moderátor
|
24 Lis 2007 12:08 - Změnil/a: Robin
need4beatjojo, taky to hraju  mimochodem kam zmizely ty sluníčka? byla tu docela dobrá plejáda smajlíků....
|
need4beat
Moderátor
|
24 Lis 2007 12:14
Robin ty smajlíci nevim, napíšu to admninovi, bude to nějaký výpadek...
|
Robin
Moderátor
|
24 Lis 2007 13:39 - Změnil/a: Robin
stejně si při hraní Mass Effect říkám, že ta čeština by bodla škoda, že jsme tak malý trh (ať žije Masaryk  , tam se opravdu kecá tolik - že se to nevyplatí (a ještě kdyby to bylo v českym dabingu, tak by to muselo mít asi rozpočet pekně nabobtnalej
|
need4beat
Moderátor
|
24 Lis 2007 13:50
Robinno při dnešních hrách je znalost AJ opravdu nutnost...ale celkem jsem koukal v kolika jazycích je Unchrted namluvený
|
Jaster
Člen
|
24 Lis 2007 23:54 - Změnil/a: Jaster
No bezel jsem si to koupit hned v pátek a od tý doby sem se od toho neodtrh..ta hra (krome frameratu) je fakt uzasna....uz jenom jak musi treba colvek vyresit v citadele problem jestli ma nejaka zenska jit na vysetreni s ditetem kvuli srdecni poruse nebo ne apod....fakt je to super a kazdymu to vrele doporucuju.....
|
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 15:31
no snad mi to zitra dojde..ikdyz toho moc nestihnu to zase pujdu na odpoledni:D leda ze by si pohnuli ale ti to zase privezou kolem dvanacty:D flakaci...pokud vubec..doted nechapu proc mi to v ten patek neprivezli
|
lordmike
Člen
|
25 Lis 2007 16:07
mi to taky dovezli až v sobotu  naštěstí jsem si zašel na poštu a bylo to tam
|
modryklucina
Člen
|
25 Lis 2007 17:24
a to ti to vydali ze si rek jmeno nebo si vedel cislo baliku
|
lordmike
Člen
|
25 Lis 2007 20:31
normalne s občankou a řekl že bych tam měl mít balík a byl tam.
|
modryklucina
Člen
|
27 Lis 2007 19:21
zajimalo by mne kdyz mam treba v tymu technika ktery podle svych dovednosti dokaze otevirat takovy ty zamky..nebo opravovat vozidlo tak to je jen takovy kec jakoo nebo to jde nejak skutecne vyuzit..
|
modryklucina
Člen
|
27 Lis 2007 19:46
no ja na film grain nedam dopustit dotvari to skvely pocit ze hraji nejaky interaktivny film..bez toho to vypada jako vesmirna strilecka..ale kdyz mi ten film grane bezi tak to vazne pripomina film..nevim proc ale je to bomba
|
anabol
Člen
|
10 Čen 2008 13:39
Malá otázka....psalo se, že to bude trilogie. Nevíte kdy vyjde pokračování? Nemyslím tím data ke stažení ,ale plnohodnotnou dvojku. Já totiž nic lepšího ještě nehrál...každý máme své
|
modryklucina
Člen
|
10 Čen 2008 14:00
rikalo se ze zhruba dvoulety cyklus..takze momentalne se ocekava nejaky dalsi pridavek..
|
Anonymní
|
30 Čen 2008 14:02
je to v háji!!!!! kamoš mi půjčil mass effect a nejdřív to bylo v klidu. TAk měsíc jsem v pohodě hrál, pak jsem si dal měsíc pauzu a když to teď chci hrát ani mi to nenačte mou pozici a už to chce vyčistit. Jak je to možný???? přitom na to m nejsou žádný škrábance a čočka čte jiný hry úplně v pohodě. SAKRA nevíte c to má znamenat???,
|
KuratkoCZE
Člen
|
1 Čec 2008 03:38
Anonymnítak to mi udelal ted crackdown chtel jsem si ho po dlouhe dobe zahrat ...napsaloto chyba pozice a konec hra se sekne .....(uz by mi mel xbox konecne odejit ma ho uz skoro 2 roky a furt se mu nechce chcipnout mam ja to ale smulu poruchovej xbox drzi a neporuchovej playstation uz byl na reklamaci  )
|
Anonymní
|
21 Čec 2008 21:10
Je to good hra. Jsem taky na začátku. Bohužel mám problém: Na své lodi jak jdete ke galaxy mapě, kliknu na ni a černá obrazovka a cca 3 sekundy se mi objeví např. mléčná dráha atd. ale nemohu nic označit a tak to vyjede znovu na pohled Sheperda. PLEASE,HELP ME.
|
Rhianna
Člen
|
22 Čec 2008 11:38
AnonymníPokud jsi jenom na začátku, tak musíš udělat nějakou tu první misi, vrátit se na citadelu tam ti stávající kapitán přenechá loď a velitelem se staneš ty-tudíž budeš mít přístup k cestování po galaktické mapě
|
Anonymní
|
22 Čec 2008 13:49
Loď už je moje, ale prostě to nejde. Nemohu si vybírat kam chci letět. Prostě kliknu na mapu a objeví se mi: vdova-vlevo nahoře, jinak černá obrazovka, kliknu pravým tlačítkem myši, poposuneseto, např. hadí mlhovina, ale černá obrazovka. Tak nevím.
|
Rhianna
Člen
|
22 Čec 2008 14:55
Anonymní Tak to ti asi moc neporadím, je to přeci jen dlouho co jsem to dohrála, ale ještě mě napadlo že tam máš jenom citadellu, na výběr, tak z toho musíš vyskákat a mít tam na výběr všechny galaxie, do těch když pak najedeš tak se ti myslím ukáže souhvězdí a do toho když najedeš tak jsou na výběr planety(jestli to kopu tak sorry) ale jestli to hraješ na compu tak nevím jestli to není jinak. Jinak mě nic nenapadá, po tom co byla loď moje jsem neměla problém....
|
hanzhou
|
25 Čec 2008 21:59
Mam stejny problem s mapou galaxie. Byl jsem do te hry zazranej (hral jsem non-stop a najednou bum. Ta mapa galaxie mne fakt se.re, protoze mi zablokovala celou hru. Vetsinou si hru stahnu vizkousim a pak koupim. Ale diky tomuhle jsem byl odrazen od koupe, pac kdo mi da jistotu, ze bude ta origoska fungovat?
|
Anonymní
|
25 Čec 2008 22:11
hanzhou Proč by neměla origoška fungovat?Ta chyba bude nejspíš v tom že máš pirátskou kopii,protože já mám originál a žádný problémy sem s tím neměl
|
Anonymní
|
28 Zář 2008 10:25
Jo hoši taky jsem došel až na mapu galaxie tam nemužu vybírat kam mám letět Fakt mě to štve, docela mě to bavilo a teď to nejede dál... Až to někdo vyřeší, pisněte sem, čim to bylo.. Já jdu taky špekulovat
|
Cru4l
Člen
|
28 Zář 2008 18:22
a zkusil ses odzoomovat od citadely pomocí Xtlačítka?
|