acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 14
Členové - 2 [ xking, Robin ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

MASS EFFECT

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
need4beat

jojo, taky to hraju mimochodem kam zmizely ty sluníčka? byla tu docela dobrá plejáda smajlíků....
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Robin
ty smajlíci nevim, napíšu to admninovi, bude to nějaký výpadek...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
stejně si při hraní Mass Effect říkám, že ta čeština by bodla

škoda, že jsme tak malý trh (ať žije Masaryk , tam se opravdu kecá tolik - že se to nevyplatí (a ještě kdyby to bylo v českym dabingu, tak by to muselo mít asi rozpočet pekně nabobtnalej
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Robin
no při dnešních hrách je znalost AJ opravdu nutnost...ale celkem jsem koukal v kolika jazycích je Unchrted namluvený
Jaster
Člen
Odpovědět 
No bezel jsem si to koupit hned v pátek a od tý doby sem se od toho neodtrh..ta hra (krome frameratu) je fakt uzasna....uz jenom jak musi treba colvek vyresit v citadele problem jestli ma nejaka zenska jit na vysetreni s ditetem kvuli srdecni poruse nebo ne apod....fakt je to super a kazdymu to vrele doporucuju.....
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no snad mi to zitra dojde..ikdyz toho moc nestihnu to zase pujdu na odpoledni:D leda ze by si pohnuli ale ti to zase privezou kolem dvanacty:D flakaci...pokud vubec..doted nechapu proc mi to v ten patek neprivezli
lordmike
Člen
Odpovědět 
mi to taky dovezli až v sobotu naštěstí jsem si zašel na poštu a bylo to tam
modryklucina
Člen
Odpovědět 
a to ti to vydali ze si rek jmeno nebo si vedel cislo baliku
lordmike
Člen
Odpovědět 
normalne s občankou a řekl že bych tam měl mít balík a byl tam.
modryklucina
Člen
Odpovědět 
zajimalo by mne kdyz mam treba v tymu technika ktery podle svych dovednosti dokaze otevirat takovy ty zamky..nebo opravovat vozidlo tak to je jen takovy kec jakoo nebo to jde nejak skutecne vyuzit..
modryklucina
Člen
Odpovědět 
no ja na film grain nedam dopustit dotvari to skvely pocit ze hraji nejaky interaktivny film..bez toho to vypada jako vesmirna strilecka..ale kdyz mi ten film grane bezi tak to vazne pripomina film..nevim proc ale je to bomba
anabol
Člen
Odpovědět 
Malá otázka....psalo se, že to bude trilogie. Nevíte kdy vyjde pokračování? Nemyslím tím data ke stažení ,ale plnohodnotnou dvojku. Já totiž nic lepšího ještě nehrál...každý máme své
modryklucina
Člen
Odpovědět 
rikalo se ze zhruba dvoulety cyklus..takze momentalne se ocekava nejaky dalsi pridavek..
Anonymní
Odpovědět 
je to v háji!!!!! kamoš mi půjčil mass effect a nejdřív to bylo v klidu. TAk měsíc jsem v pohodě hrál, pak jsem si dal měsíc pauzu a když to teď chci hrát ani mi to nenačte mou pozici a už to chce vyčistit. Jak je to možný???? přitom na to m nejsou žádný škrábance a čočka čte jiný hry úplně v pohodě. SAKRA nevíte c to má znamenat???,
KuratkoCZE
Člen
Odpovědět 
Anonymní

tak to mi udelal ted crackdown chtel jsem si ho po dlouhe dobe zahrat ...napsaloto chyba pozice a konec hra se sekne .....(uz by mi mel xbox konecne odejit ma ho uz skoro 2 roky a furt se mu nechce chcipnout mam ja to ale smulu poruchovej xbox drzi a neporuchovej playstation uz byl na reklamaci )
Anonymní
Odpovědět 
Je to good hra. Jsem taky na začátku. Bohužel mám problém:
Na své lodi jak jdete ke galaxy mapě, kliknu na ni a černá obrazovka a cca 3 sekundy se mi objeví např. mléčná dráha atd. ale nemohu nic označit a tak to vyjede znovu na pohled Sheperda.
PLEASE,HELP ME.
Rhianna
Člen
Odpovědět 
AnonymníPokud jsi jenom na začátku, tak musíš udělat nějakou tu první misi, vrátit se na citadelu tam ti stávající kapitán přenechá loď a velitelem se staneš ty-tudíž budeš mít přístup k cestování po galaktické mapě
Anonymní
Odpovědět 
Loď už je moje, ale prostě to nejde. Nemohu si vybírat kam chci letět. Prostě kliknu na mapu a objeví se mi: vdova-vlevo nahoře, jinak černá obrazovka, kliknu pravým tlačítkem myši, poposuneseto, např. hadí mlhovina, ale černá obrazovka. Tak nevím.
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Anonymní Tak to ti asi moc neporadím, je to přeci jen dlouho co jsem to dohrála, ale ještě mě napadlo že tam máš jenom citadellu, na výběr, tak z toho musíš vyskákat a mít tam na výběr všechny galaxie, do těch když pak najedeš tak se ti myslím ukáže souhvězdí a do toho když najedeš tak jsou na výběr planety(jestli to kopu tak sorry) ale jestli to hraješ na compu tak nevím jestli to není jinak. Jinak mě nic nenapadá, po tom co byla loď moje jsem neměla problém....
hanzhou
Odpovědět 
Mam stejny problem s mapou galaxie. Byl jsem do te hry zazranej (hral jsem non-stop a najednou bum. Ta mapa galaxie mne fakt se.re, protoze mi zablokovala celou hru. Vetsinou si hru stahnu vizkousim a pak koupim. Ale diky tomuhle jsem byl odrazen od koupe, pac kdo mi da jistotu, ze bude ta origoska fungovat?
Anonymní
Odpovědět 
hanzhou
Proč by neměla origoška fungovat?Ta chyba bude nejspíš v tom že máš pirátskou kopii,protože já mám originál a žádný problémy sem s tím neměl
Anonymní
Odpovědět 
Jo hoši taky jsem došel až na mapu galaxie tam nemužu vybírat kam mám letět
Fakt mě to štve, docela mě to bavilo a teď to nejede dál... Až to někdo vyřeší, pisněte sem, čim to bylo.. Já jdu taky špekulovat
Cru4l
Člen
Odpovědět 
a zkusil ses odzoomovat od citadely pomocí Xtlačítka?
<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |