acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 15
Členové - 5 [ Silwer, Twix, Nifty, OmgWrongNick, challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Metro 2033 - 550 Kč

Autor Zpráva
Prototype88
Člen
Odpovědět 
www.hrylevne.tk, Akce dne...

Xbox360 - Metro 2033 - 550 Kč
Michal
Člen
Odpovědět 
jak se prez to nakupuje? ja jsem zvykli na dat do kosiku vyplni adresu a hotovo
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Jukni Jak nakupovat... a uvidíš .)
Michal
Člen
Odpovědět 
uz jsem si to precetl, objednaval uz odtud nekdo neco?
Prototype88
Člen
Odpovědět 
http://console-forum.net/showthread.php?t=85115

Já myslím, že si stačí přečíst vlákno )
http://forum.xbox-360-shop.info/akce-na-hry-dostupne-opravdu-vsem
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Michal
Naprosto 100% doporučuju!
Za to se zaručím.
louli
Člen
Odpovědět 
Prototype88
Take drahe Ne mas to strasne levny myslim možna si tež vemu jedno metro
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Tak popřemýšlejte, páč to dali dnes, abych mohl ještě přiobjednat ))

A jukněte, ve finále vás ty dvě hry najednou vyjdou levněji )) Hry jsou to dobrý ) Netuším, kdy se budou opakovat nebo kdy padnou na tuhle cenu znovu
Michal
Člen
Odpovědět 
Prototype88
jakou dobu po vydani hry ji muzes sehnat treba za tech 700?
akon
Člen
Odpovědět 
něco na ps3 by nebylo ?
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Michal vše záleží na prodejnosti na anglickém trhu, pokud jdou prodeje dobře, nemají proč zlevňovat /viz MW2, RDR, Starcraft 2/. Pokud prodeje nejdou, je možný, že tu cenu a možná i níž má i po 14 dnech od vydání, viz Nier, po týdnu prodeje měl třetinovou cenu.

Akon viz Akce na stránkách a Hry skladem, ale lidi teď vybírají dost, takže neváhejte, věřte mi, sám jsem si vzal z té akce 6 her ) Ta cena už za to stojí ) Pokud máš specifický zájem, napiš mi
akon
Člen
Odpovědět 
jenom jsem se chtěl zeptat z jaký stránky kupuješ ? Jestli to teda není tajný ...
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Tajný to není, ale nenapíšu ti je. Seženeš je zde na fóru, stačí zapátrat
Michal
Člen
Odpovědět 
Prototype88
a jsou to teda fungl nove hry jeste v celofanovem obalu? A zasilas i na dobirku?
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Na dobírku ne, šak si to na těch stránkách přečti ... tam to máš napsané.

Odpověď na celofán je v druhém topicu
Michal
Člen
Odpovědět 
takze to zasilas jako doporuceny balik?
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Jasně, doporučeně 37 Kč v bublinkové obálce Pokud je her víc, pojištěný balík, 63 Kč
Michal
Člen
Odpovědět 
Prototype88
ja nemam totiz moc zkusenosti se zasilanim, protoze vse jsem zatim objednaval na dobirku, takze kdyz me to posles doporucene, tak zaplatim predem na bankovni ucet, nebo az kdyz si to vyzvednu u prepazky tak jim tam necham tu danou castku, kterou ti oni obratem poslou?
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Co takhle mrknout na bod 5, v sekci Jak nakoupit ) Já myslím, že tam je to docela pochopitelné )
Prototype88
Člen
Odpovědět 
Nastuduj si tam vše, páč zavírám noťas a chystám se zpět z ČB domů ) Takže pište už na maila ) Kdo něco chce .)
CzXeron
Člen
Odpovědět 
já to sice psal už v tom druhém topicu...ale mohu jen doporučit
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |