gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Minecraft - herní velikán exkluzivně pro XBOX 360

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Vilgefortz
Jedna hra, jakakoliv, je malokdy duvodem si porizovat konzoli, ja si ps3 taky nekupoval kvuli killzone, ale kvuli vsem exkluzivkam v souctu, kdo si kupuje konzoli jen kvuli jedny hre je v mejch ocich blazen
stalwartstone
Člen
Odpovědět 
Až vyjde terrarie na xbox, tak vidim další hádku
stalwartstone
Člen
Odpovědět 
http://www.youtube.com/watch?v=UFKF5jjsqOY&feature=related
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
tak Minecraft je ok, celkem jsem si to zahrál na PC a zkusil si dost kravin...určitě plus pro Xko, o tom žádná, ale, že by to byl nějaký super hit? jestli něco X360 opravdu závidím, je to Witcher II, odladěná hra od CD projektu, žádný port...navíc Minecraft je na PC právě kvůli té otevřenosti a tak...ale na X360? na kterém MS nedovolí žádné pluginy, stahovatelné mapy, prostě nic? v tom má klučina pravdu...bude to po chvíli o ničem...hry jako Witcher pro Xko, tam je ta budoucnost...
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
need4beat
Souhlas.
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Vilgefortz
teď budu vyhlášen za fanboye a revolucionáře ne vážně...nechápu, že se tady věnuje celé vlákno minecraftu a přitom zanedlouho vyjde Witcher 2 a nikdo se na to netěší? já už ho odehrál na PC, ale i tak bych se na to pekelně těšil...tohle je podle mě hra, kterou by si neměl nechat ujít jediný majitel X360...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
need4beat
Neboj, nebudes vyhlasenej za nic, ja jsem celou dobu nad veci spis me prijde vtipne, jak si to PS3 tym bere osobne misto, aby to proste tem klukum xboxackejm usatejm od srdce pral

Jak rikam, ja to hrat nebudu, ale Microsoft vi co dela a mam z nich radost
akon
Člen
Odpovědět 
need4beat
Zaklínač je hodně velká bomba. Taky jsem to už odehrál na PC ,ale tohle si dám rád znovu.
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
need4beat
Asi tak
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
Robin
No ocividne ty to PS3 playerum z celyho srdce prejes vid?
xManitua
Člen
Odpovědět 
Líbí se mi jak některý jedincové hru označej za totální p*** Nebyl jsem jinej, když jsem to viděl u kámoše ve škole... pak nám to trošku osvětlil, zkusili jsme to a je to fakt návykovka (ještě že už nemám PC )

Podle mě to s prodejem Xboxů moc nepohne.. nemyslim si že to má takovej potenciál jako na PC (módy, online..) a hlavně ovládat joystickem by mě to asi nebavilo
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Robin
no zas pozor...Microsoft v podstatě od začátku prodejů Kinectu absolutně netušil co dělá...teprve teď mi přijde, že se vzpamatovali...konečně začali také investovat do exkluzivních her, což je podle mě nejdůležitější...teda u toho Witchera to není až tak exkluzivní...CD Projekt bohužel nemá dostatek financí a museli se rozhodnout udělat dvojku jen na jednu konzoli a vývoj pro X360 je stále levnější...až se jim vrátí peníze z prodejů, je dost možné, že vyjde i PS3 verze...třeba SONY se od začátku soustředí na exkluzivní tituly, což podle mě stále nejvíce táhne hráče...jsem rád, že se Kaz Hirai stal prezidentem SONY, protože to je člověk, který dovede dát celou firmu opravdu do latě...
<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |