gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

MW2

Autor Zpráva
duji
Odpovědět 
Hele jak vyjde ten DLC o mesic driv nez na PC jak se to da stahnout do xboxu? To jako za ty MS body? kde je koupim? Kolik to stoji?
Majkl105
Člen
Odpovědět 
duji
??? JA ani nevim, ze mam vyjit nejakej dlc, no ty kravo, tak to bude krasny oziveni, a kolik tam bude novych map?
duji
Odpovědět 
hodne, hodne moc koukni na mw2.CZ
Alluminium
Člen
Odpovědět 
remake map z CoD4 – Crash a Overgrown + nové mapy Complex, Compact a Storm.

Overgrown byla perfektni mapa
Majkl105
Člen
Odpovědět 
NO TY KRVAVO JO !! Neco takovyho by potrebovalo i bf, nevim proc, ale zacinaji me nejak rychle omrzavat ty vole to je divny slovo Tak na tohle sem cekal a xbox exclusiv kurva jo ! Ty vole už se těšim až to vyzkouším, aspoň to zase pořádně zapnu nechapu, ze to vim az ted ale je to narez. Jinac ted mi tatka od stryce privezl na pujceni cod5 a pak naky atx offroad harry potter a bfbc1 on mi tam neco hodil at to testnu a ja mu za to pujcil pes6 nfc carbon v italstine, cod3 v nemcine a nba08 za 2-3 mesice zas udelame novou vymenu ale na to cod se tesim, to sem si chtel vzdycky zkusit
Anonymní
Odpovědět 
Majkl105
já se taky těšim ale když sme čet tu cenu za kolik to ty nenasytný hajzlové budou prodávat tak sem nevěřícně kroutil hlavou,jak se řiká s jídlem roste chut,ale tešim se na to fest
Jo tak mě vůastně napadá nemáte někdo na prodej MS body 2100 EU?
Anonymní
Odpovědět 
už se těšim jako malej pejsek,hlavně crash sem uplně miloval to je nejlepší ma pička ze čtyřky,overground je taky dost dobrá,bude másáž
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Za kolik to bude??
Majkl105
Člen
Odpovědět 
???
BiSta
Člen
Odpovědět 
Majkl105
1200Mspoints
Anonymní
Odpovědět 
Majkl105
zatim to má bejt za 15 $ což odpovídá 1200 MS bodům a to se rovná 1/4 ceny hry MW2 a to je hodně přehodně,doufam že se v infinity chytí za rypáky a stáhnou tu cenu na 800 MS bodů,jinak si budu rozmejšlet jestli do toho fakt pudu,protže za 1200 MS bodů si můžeš pořídit BF 1943 parádní to hru!tak uvidíme jak to dopadne!
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Anonymní
No to jako prehnaly, tipoval jsem tak 400, 800 uz by bylo maximum, ale tohle... Hruza, ale i tak do toho asi pujdu...
Twix
Člen
Odpovědět 
The map pack is set to be released for the Xbox 360 for 1200 Microsoft Points, or $14.99US

zlatej battle tam to je zdarma... a tady jde navic jen o predelavky.. takze prace skoro nulova ale zisk milionovej.. heh.. takhle se to dela..
http://callofduty.wikia.com/wiki/Stimulus_Package
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Twix
Jo, ale ty předělávky jsou 2 a k tomu 3 zbrusu nový. Je to strašný, ale já do toho půjdu. Abych tím dal najevo, jak si vážím hry, u který jsem strávil největší čas svýho pobytu u xboxu
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Majkl105
Da se to dat najevo i jinak nez tim ze vrazis 1200 bodu do map.....dej 1000G
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Da se to dat najevo i jinak nez tim ze vrazis 1200 bodu do map.....dej 1000G
Přesně tak
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Vsak už mám všechno, jenom dohrát na veteroše. To dohraju a mám litříček. Ale ty mapy fakt vypadaj luxózně.
xking
Člen
Odpovědět 
já už za chvíly budu objednávat body ale jinak jestli to vyjde v dubnu tak to bych i moh mít našetřeno
duji
Odpovědět 
heeeeeeeeej kluci a poradi mi nekdo jak koupit ty body???
Majkl105
Člen
Odpovědět 
http://www.aukro.cz/item957583418_xbox360_live_2100_microsoft_points_uk_eu_goldy.html - Dávám příklad
Anonymní
Odpovědět 
Majkl105
já půjdu přes ebay
xking
Člen
Odpovědět 
jo to sem psal já
Michalk
Člen
Odpovědět 
Dohral nekdo spec. Ops na tri hvezdicky sam bez partaka?ja se ted o to pokousim a nejaky kola jsou fakt narez..
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Michalk
Na 69 jedine s partakem EEhm, myslim hvezd ve spec-ops!!!
Michalk
Člen
Odpovědět 
Tak udelat 69 sam-to bude sakra tezky,taky myslim hvezdy
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |