gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 3 [ Silwer, varan117, Sonny ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / OSTATNÍ /

Nejde mi xbox 360, jak ho zapojit?

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Ladick7
Člen
Odpovědět 
Ahoj, dneska jsem si koupil xbox 360 arcade vsechno sem zapojil ale na tv se mi nezobrazi, na xboxu mi sviti jenom prostredek ale ne to kolecko okolo. co mam delat? prosim poradte nekdo diky
Psycho
Člen
Odpovědět 
na xboxu má svítit jenom ten prostředek a pokud připojíš joystick tak ti hned musí v tom kolečku naskočit jedna zelená čárka
Ladick7
Člen
Odpovědět 
a mam to zapnout na xboxu nebo na ovladaci?
jo a mam normalni crt tv.
Psycho
Člen
Odpovědět 
no dívej zapojíš xbox normál to trafo do elektřiny av kabel nebo hdmi zapojíš do televize pokud máš crt tak přes av kabel ty hlavičky napojíš do scartu dáš to do televize.Na trafu by ti měla svítit oranžová dioda po zapnutí zelená jakmile zapneš konzoli rozsvítí se ti to kolečko uprostřed a ty na joysticku zmáčkneš to velké X ale musíš ho cvhíli držet dokud si ho xbox nenajde
Ladick7
Člen
Odpovědět 
to sem vsechno udelal a ted to jenom sviti a huci a nic se nedeje. sem zoufalej
Psycho
Člen
Odpovědět 
zkus si zapnout televizi
Ladick7
Člen
Odpovědět 
hahaha, po chvili necinosti se sam vypne. nevis co mam delat?
prosim
Psycho
Člen
Odpovědět 
nebo už fakt nevím máš to na programu av?
Psycho
Člen
Odpovědět 
Ladick7
máš zapnutý joystick?
Ladick7
Člen
Odpovědět 
mam to na av.. joystick jsem zapnul tim x
Psycho
Člen
Odpovědět 
no tak to fakt nevím no nic jdu zítra se ti pokusím pomoct
Ladick7
Člen
Odpovědět 
tak jo dik cau
The next best king
Člen
Odpovědět 
Mas ten SCART dobre zapojeny??Jak stara je ta TV??Nektere strasi tv maji pekne shitske Scarty kde to sotva drzi a tudis vypadava obraz
Ladick7
Člen
Odpovědět 
no zapojeny to mam dobre. spis ten xbox je nak rozbitej
Ladick7
Člen
Odpovědět 
nevim co mam delat
The next best king
Člen
Odpovědět 
No to je zvlastni,ze by byl spatnej kabel,to je mala pravdepodobnost..Takze rikaz ,ze na ovladaci id Tv mackas na AV a nic?Cerno?
Ladick7
Člen
Odpovědět 
jo cerno, teda mam tv thomson takze spis modro . na tom xboxu ani nesviti zelene to kolecko. ma prece svitit jedna ctvrtina, ne?
KuratkoCZE
Člen
Odpovědět 
Ladick7

jeste se podivej na ten kabel na konci kablu co strkas do xka je takove prepinac mezi hdtv a normalni tv tak to nastav na normal tv pokud to tak nemas
CzXeron
Člen
Odpovědět 
Ladick7
staci na joysticku (gamepad) podrzet to velke X a zapne se i konzole...jenze ty jsi zapnul xbox normalne na nem a na ovladaci si podrzel xko tak proto se vypl....
Ladick7
Člen
Odpovědět 
ja tam zadnej prepinac nemam....
KuratkoCZE
Člen
Odpovědět 
podivej se http://photos02.allegro.pl/photos/400x300/538/28/65/538286521
KuratkoCZE
Člen
Odpovědět 
nevim teda co mas za kabel ale ten zakladni co tam byva tam ma prepinac mezi hdtv/tv
http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/538/28/65/538286521_1

edit : lepsi foto
snek
Odpovědět 
bože takto to zapni

http://tinypic.com/player.php?v=whz4zl&s=5
Ladick7
Člen
Odpovědět 
tak to na kabelu nemam.
KuratkoCZE
Člen
Odpovědět 
Ladick7

a zapojijes do televize rovnou ty cinche nebo to strkas do redukce na scart
Bajber
Člen
Odpovědět 
jestli máš možnost zkusit spustit Xbox na jiný TV, tak to zkus pak bude jasný, čím to bude
Psycho
Člen
Odpovědět 
KuratkoCZE
asi nejspíš jenom ty činče to byl měl ten samej problém co já taky jsem tam strkal jenom ty činče a nejel mi obraz pak jsem to tam hodil normál přes tu skártovou krabičku a jede na v poho takže asi bude mít ten samej porblém
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Ahoj! No já nevím, ale když máš novou konzoli, tak ten ovladač musíš s tou konzolí spojit a to tím malým čudlíkem zezadu na ovladači mezi RB a LB, ten musíš držet současně s podobným čudlem kterej je na předním faceplatu xka, musíš je chvilku současně držet než ti tam najede ta zelená čárka, ale problém s obrazem to asi určitě nevyřeší.....
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Jak říká rhianna....při zaplým xku drž chvíli ty dva čudle, aby se vyhledali....jak je stará ta TV?Jestli nefunguje přes AV...zkus naladit kanál.
Ladick7
Člen
Odpovědět 
tak muj xbox 360 je vadnej. byl u me technik a rikal ze ho mam reklamovat. v patek nebo v pondeli bych me mit novej.
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |