acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 12
Členové - 5 [ xking, Robin, cEEErmy, Alluminium, challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

NHL 08

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
lordmike
Odpovědět 

ano ano dvdcrave od 18.9. rozesílá nhl08 :) uz ke me cestuje hurá :)

Lazuš
Odpovědět 

Taky jsem dneska objednal z dvdcrave, doufám že to do příštího pátku příjde

cincin
Odpovědět 

Co vlastne bude v tej NHL, bude tam len extraliga alebo aj preklad, ci sa na to oplati cakat lebo je to este dost daleko,

nonu
Odpovědět 

Fakt to je stále dokola. Xbox line je obchod kde rádi lžou!!! ještě dnes když si vspomenu na velké datum kolem Xbox 360. a prodej v evropě.Tak jen tam byla"zaručená info" co a jakDokonce se tam prodalo za 1. den skoro víc xboxu než bylo dodáno pro evropu :-):-) .Nevím co jim dává tu odvahu se tak chovat .Nebo jak tu psal Kaunaz :Ze porusují zakon a odmitaji prijmat reklamace Xboxu u nich koupenych? Dokonce to meli nejakou dobu napsane i na svych strankach. Ted uz to asi museli kvuli COI zmenit.JJ ale někdo jim to žere!! jen tak dál….….…

mike3
Odpovědět 

Koupím NHL 08, cenu navrhněte, už nevydržím čekat na českou verzi.

TomasElvis
Odpovědět 

[34] nonu :Podle me je xboxline(gameline)dobrej obchod….Zatim sem nemel zadny problem..A moc prijemna cernovlasa obsluha:))

Moff
Odpovědět 

[35] mike3 : 3000

Robin
Odpovědět 

no ono ty reklamace, to se prej řeší tak, že se to neřeší přes obchody koupení, od nich je jen účet, pak se volá rovnou na linku Microsoft a posílá se to tam

Moff
Odpovědět 

[38] Robin : Zrovna u Xka je lepší to reklamovat přímo u prodejce. Pokuď nestihnou opravu do 30dnů, nebo to bude 3 se stejnou závadou na opravě, vemu prachy a koupim jinde levnějš, nebo rovnou Elite :-)

Robin
Odpovědět 

[39] Moff : no asi tak, Elite mi šlape jak hodinky (ještě k tomu tichý :-)

navíc i rok starej premium mi jede

co se týká té reklamace, tak asi záleží jak kde, třebas v Playcentru na Andělu dávaj informace (jsem se na to schválně ptal, na reklamaci musí bejt člověk preventivně připravenej hehe :-), že to neřešej a že je třeba se obrátit přímo na Microsoft

niboR
Odpovědět 

[40] Robin : no ono je to elite trochu tišší, ale zase takovej zázrak a rozdíl to neni, že by jsi mohl říct že je to tichý

Moff
Odpovědět 

[40] Robin : Stačí říct, že to od nich chceš písemně a že se stím obrátíš na ČOI. Zákon mluví jasně.

mike3
Odpovědět 

[37] Moff : I ty vtipálku

Robin
Odpovědět 

[41] niboR : tak mě to starý premium hučí jak letadlo, tohle nový je tedy hodně znatelně tišší :-)

[42] Moff : no já si říkal, že od toho kluci v playcentru dávaj radši ruce pryč, aby to nemuseli řešit :-) ale jednou ty xka prodávaj, tak by se k těm reklamacím měli postavit čelem :-)

LuX
Odpovědět 

Pro borečky z Xbox line !!! v České republice zatím vyšla jen PC verze, všechny konzolové NHL 08 se objeví v obchodech až 12. října. Důvod? „Neočekávané technické potíže při výrobě“. Česká extraliga do hry zahrnuta nebude (přidání nové soutěže je podle vyjádření producenta hry opravdu hodně časově náročné, takže možná příští rok…). ale v XL jsou BEST oni jí tam nějak dostanou :-)

mike3
Odpovědět 

Další odklad NHL 08, to je snad sen, koupím NHL 08 PAL, nemá někdo třeba anglickou verzi nebo nemá možnost sehnat?

petr076
Odpovědět 

[46] mike3 : já si před 14 dny kupoval v xboxline anglickou verzi, zkus se tam zeptat jestli nemají

Robin
Odpovědět 

jo, mělo by se to prodávat 12.týho, čili v pátek…., snad už to neposunou

mike3
Odpovědět 

26.10. viz EA, xboxline atd….

petr076
Odpovědět 

cena sice nic moc, ale mají to http://www.best-e-shop.cz/index.php?…

need4beat
Odpovědět 

já už jí ode dneška hraju :-P

cincin
Odpovědět 

to nemyslia vazne ze zasa posunu NHL, na 26.10. sak to uz neni normalne. Je to vôbec pravda?

need4beat
Odpovědět 

no já teda už NHL 08 hraju na PS3…v playcentru by měli NHL 08 na X360 mít od 12.10…

cincin
Odpovědět 

ale ako je to možné, keď to stále posúvajú kôli nejakým technickým problémom a NHLka je už skladom v niektorích predajniach. Ja už tomu vôbec nechápem.

need4beat
Odpovědět 

[54] cincin :no také nechápu, já už hraju :-)

cincin
Odpovědět 

[55] need4beat : A hra ti ide v pohode? je tam všetko ako má byť?

petr076
Odpovědět 

[56] cincin : já to hraju už čtrnáct dní a je tam všechno jak má být, jenom nemám na obalu Jágra

need4beat
Odpovědět 

[56] cincin :jj, hra je skvělá, graficky se tomu nedá nic vytknout, hlavně když jsem zkusil český nároďák :-) obličeje lehce pozná každý :-) vypadá to vážně skvěle…český dabing vážně nepotřebuju, US dabing je lepší, lépe namluvená, ten český mi příjde moc na rychlo splácaný a repetivní, úplně o ničem…extraligu vůbec nesleduji, takže mě taky nemrzí…AHL liga velice potěšila :-)

cincin
Odpovědět 

[58] need4beat :to je super, zavydím ti, u nás na Slovensku to asi nezoženiem tak budem muset čaka´t až do 26. až to zasa neposunu, tak som sa tešil na 12, ako nikdy.

cincin
Odpovědět 

mna s tej NHLky fakt drbne ja sa jej asi nedockam, ja uz chcem hrat!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |