acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 18
Členové - 3 [ ENDY PENDY, challenger, amanot ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

nintendo ds (hry download)

. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Bubak
Člen
Odpovědět 
ahoj kde se dají stáhnout hry do nintenda ds?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
http://www.romulation.net/NDS/
Bubak
Člen
Odpovědět 
Batou

jj dík moc je to zadarmo....?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
jo, ale zaregistruj se (je to zadarmo ) protože potom máš rychlejší stahování a když nejsem registrovanej tak můžeš tušim jenom 3 hry denně ale s registrací kolik chceš
Bubak
Člen
Odpovědět 
a jak se to do toho dává ? jsem nezkušený
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Ten nevim co se kam dává? Jako kde je ta registrace? Nebo co?
Gree
Člen
Odpovědět 
Myslí asi jak se ty hry daj do DS..
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Gree
No to mě napadlo taky ted .

Bubak
No jestli myslíš tohle tak to neni tak lehký potřebuješ nějakou flash kartu jako třeba Acecard 2i a ty se v čr neprodávají, musíš objednat ze zahraničí. Určitě nejde že by sis na SD kartu hodil hry a jel. Musíš mít tu flash kartu.
Bubak
Člen
Odpovědět 
jj já má acekard ale nějak mě zlobí furt mi to tam píše loading a nic už jsem tam hodil fifu 10 a jen mi to tam píše loading...co s tím?
Bubak
Člen
Odpovědět 
co s tím?
Bubak
Člen
Odpovědět 
já prostě kliknu na tu kartu na hoře na displayi a ono mi to tam modře píše loading
Gree
Člen
Odpovědět 
Kazdou hru musis nejprve prevest do spravneho formatu pomoci programu SUPER CARD Covert Software (pravdepodobne jsi ke karte dostak mini CD na kterem tento program je). Firmware se prehrava jednoduse - staci jej nakopirovat primo na mini SD kartu a instalace bude provedena automaticky. Soubor s firmware najdes take na mini CD..Moc DSku nerozumim..ale mozna to bude takhle..
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Co máš za DS? Lite nebo DSi?

Gree
Tak to nerozumíš protože hry převádět je hlouspost .

Ale pravda že na CD nebo na oficiální stránce si musíš stáhnout ten firmware který dáš na tu kartu.
Bubak
Člen
Odpovědět 
já mám ds lite
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Aha, no tak to by neměl být problém. Máš na té kartě kromě her něco? Přímo v kořenu té karty (to co vidíš když jí otevřeš v PC) by si měl mít daný obsah tohohle raru http://www.acekard.com/download/akaio/AKAIO.1.6RC1.rar
Bubak
Člen
Odpovědět 
takže tohle co je v tom raru mám dát na kartu
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Přesně tak, a potom prostě vedle toho tam dej tu hru ve formátu .nds a mělo by to šlapat.
Bubak
Člen
Odpovědět 
jj mmnt...
Bubak
Člen
Odpovědět 
no...hele ted už mi to nepíše loading ale je tam černo....
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Hmm tak to už jediný co mě napadá je jít do té složky ztoho raru, všechno vevnitř vyjmout a nakopírovat to do kořene té karty.
Bubak
Člen
Odpovědět 
ale ono to je možná tím že já ty hry a tn fimware jsem vložil do karty přes mobil poněvadž nemám adapter a nevím jak najít otevřít kartu když napojím DSko přes usb (samo mi to nenaskočí)
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
No možný to je, já mám k PC takovou USB redukci do které tu micro-sd strčim.
Bubak
Člen
Odpovědět 
jj to má i strejc ale nevís jak to mám v PC najít když to tam je napojené( ono to normálně nabíjí ale nenajede mi to v pc)
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Upřímně nemám ponětí jak propojit DSko s PC . Žádnej kabel DS-USB nemám.
Bubak
Člen
Odpovědět 
hm...tak to jsem v riti....
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
A jestli nějakej takovej máš tak bude sloužit čistě jenom na nabíjení, určitě nedokáže přečíst data z cartridge. Musíš si vzít že DSko to bere prostě jako normální hru tu flash kartu.
Bubak
Člen
Odpovědět 
hele tak už to jde dík moc za pomoc (zkopíroval jsem tam vše z toho raru)
Bubak
Člen
Odpovědět 
hele jaký hry by jste mě doporučili?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Tady je můj ultimátní seznam který sem už psal sem na forum

GTA : Chinatow Wars
Mario Kart DS
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
The World Ends With You
Elite Beat Agents
Legend of Zelda: Spirit Tracks
Pokemon Pearl
Professor Layton (oba díly)
Castlevania: Order of Ecclesia
Rhythm Heaven
WarioWare: Touched!
Trauma Center: Under the Knife 1,2
Phoenix Wright (všechny 3 díly)
Scribblenauts
Broken Sword
Hotel Dusk: Room 215
Apollo Justice
Big Bang Mini
Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth
Sonic Rush Adventure
Mega Man ZX
Kingdom Hearts 358/2 Days
Viewtiful Joe: Double Trouble
Summon Night: Twin Age
Drawn to Life 1,2
Brothers In Arms
Dementium
Jake Hunter Detective Story
Resident Evil: Deadly Silence
Another Code (Trace Memory)
Cooking Mama (všechny díly)
Touch Detective 1,2
Time Hollow
Exit
N+
LifeSigns: Surgical Unit
Wario: Master of Disguise
C.O.P. The Recruit (ale zase žádnej zázrak)
Fullmetal Alchemist : Dual Sympathy
Mario 64 DS
Legend of Zelda: Spirit Tracks
Pokemon Heart Gold

Ale stejně jsem tam určitě některé vynechal a navíc spousta žánrů mě nebaví takže to určitě neni kompletní seznam . Ale zase některé ty hry nejsou zrovna perly podle recenzí ale mě prostě bavili .
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
Batou
Ono už vyšlo Drawn to Life 2?
. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |