acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 13
Členové - 4 [ Jack Henkel, varan117, challenger, stalwartstone ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

nintendo ds (hry download)

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Batou
Moderátor
Odpovědět 
The Choosen One
jojo už docela dávno a to jak na DS tak na Wii
Bubak
Člen
Odpovědět 
a hele jak je to s flmy?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
No určitě to jde ale budeš si to muset nějak zjistit já Acecard 2 nemám já mám EZ Flash.
Bubak
Člen
Odpovědět 
a ty to s tou EZ kartou umíš dát filmy
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
Ne nikdy mě to ani nepadlo . Ale určitě to jde.
Gree
Člen
Odpovědět 
Batou
Hele jaky je to chinatown wars?Přemejslim ze bych si ho koupil na psp..
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Gree
Pecka, bavilo mě to mnohem víc jak Stories na PSP. Hrál jsem to jak na DS tak na PSP a bavilo mě to tam i tam ten dotykáč tam trochu chybí no ale nic velkýho.
Gree
Člen
Odpovědět 
Batou
Jasny no stories je osekany vice city,a u chinatown wars me taky natchlo to skladaní zbraní kradení aut atd...myslím že kdiby to nevyšlo na DS ze by to tam vubec nebylo..
Twix
Člen
Odpovědět 
Gree
ty jo chinatown wars na psp je uplne genialni hra hral jsem ji asi tak 3 dny v kuse a strasne me bavilo prodavat drogy kdyz byla poptavka
Bubak
Člen
Odpovědět 
Gree
Twix

hele a nevíte jak je tos těma filmama na ds
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Bubak
http://dl.qj.net/DSMPlay-v0.8-Nintendo-DS/pg/12/fid/14572/catid/220 Tady to stáhneš, tu složku hodíš někam na plochu třeba je to jedno. Otevřeš jí potom otevřeš dsmtools12 a tam dsmenc.exe bude to japonsky ale na to je fuk, normálně přetáhni to video který chceš v DS přehrát do toho programu a ono ho to začne convertovat no a až to doběhne tak se na ploše objeví .dsm soubor, ten dáš na kartu a jedeš, tam by si to už měl nějak najít.

Toto je jediný co jsem našel. Ale mám pocit že to jde i přes nějakej jinej prográmek ale netušim.
Bubak
Člen
Odpovědět 
jj dík moc....
fat.G-David
Odpovědět 
Prosím vás, neznáte nějakou jinou stránku na stahování her do Nintenda DS než http://romulation.net/, jelikož tak zrušili a zakázali stahovaní her na NDS. Prosím o radu. Děkuji
tom84cz
Člen
Odpovědět 
jo jo poradte dik
Batou
Moderátor
Odpovědět 
http://www.rom-freaks.net/
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
www.thepiratebay.org
Anonymní
Odpovědět 
lidi je to docela na hovno na te strance kde jste rikaly ze se daji stahovat hry na nintendo ds uz se tam stahnout nic neda
louli
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Jj je to na hovno no
fat.G-David
Odpovědět 
JJ, moc vám děkuji za radu
Anonymní
Odpovědět 
Jezismarja staci do googlu napsat treba Puzzle Quest 2 NDS ROM a najde ti to vsude mozne, tech odkazu jsou stovky!
Anonymní
Odpovědět 
Ahoj já se tam zaregistroval a klknu třeba na nějakou hru a dám download a hned File is not available
zabak
Člen
Odpovědět 
caute jak si mam dat pisnicky na nintend DS????? mam to od vcerejska
zabak
Člen
Odpovědět 
???
Anonymní
Odpovědět 
Hele a kdyz chci najit tu ctecku tech karet co mam napsat???
bobi zochi
Odpovědět 
na cool rom
krbec66
Člen
Odpovědět 
kdo by chtěl stahovat hry tak mám pro vás odkaz kde můžete stahovat nekonečné množství čehokoliv,kdo má zájem tak mi napište soukromě a já vám odkaz pošlu
krbec66
Člen
Odpovědět 
kdo by chtěl stahovat hry
Samozřejmě na nintendo
Anonymní
Odpovědět 
na to stači čtečka karet ta se připojí k PC a do toho napoj tu kartu a je to
answerCZ
Odpovědět 
A nevíte, jak stahovat na 3DS? Nemusí to být 3D hry, ale klidně z DS. Vím, že byc si musel koupit kartu, nahrát na ní aktualní update a pak? Nevíte jakou kartu přesně a update?
TiBi
Odpovědět 
Ja mam nintendo dsi ak chcem hru mozem ju skopirovat do SD card ??
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |