gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 4
Členové - 3 [ amanot, Krutan CZ, SK8Mancj ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / OSTATNÍ KONZOLE /

Nový PSP E-1000

Autor Zpráva
ChiLLi_Master
Člen
Odpovědět 
http://www.gamepark.cz/konkretni_technicka_specifikace_noveho_levneho_modelu_pspe1000 _609875.htm

Bez wifi, 1 reproduktor, cca 34 gramů těžší než model 3000. Jediné plus je prej levná cena (kolem 2500kč)

Vaše názory?
akon
Člen
Odpovědět 
ChiLLi_Master
Kdy to má vycházet ?
Mě se to líbí je levný sice bez WIFI ,ale co jsem měl PSP tak jsem WIFI využil cca 5 ? Na internet to moc nebylo , protože ten browser stál za hovno a hrát přes internet bylo taky na hovno jelikož hodně her nikdo nehrál.
ChiLLi_Master
Člen
Odpovědět 
akon

Prý od letošního podzimu. V ČR to bude asi až dýl. Wifi na slimku taky nepoužívám vůbec. Je to strašně pomalé. Jen jsem používal skype, ale volal jsem asi jednou, když jsem to zkoušel
Robin
Moderátor
Odpovědět 
ja myslim, že v době, kdy má vyjít handheld PS VITA nebo PSP už moc smysl
ChiLLi_Master
Člen
Odpovědět 
PS Vitu si nemůže dovolit každý. Tohle se bude prodávat na nízkou cenu, bude to dobré pro nenáročné hráče či příjemný dárek pro mladší generaci
konina
Člen
Odpovědět 
Dyt vitu maj prodávat za 5000,to bych si radši našetřil než koupil tuhle paštiku
Bmargera
Člen
Odpovědět 
Totální zbytečnost. Nechápu co SONY blbne. Kolik je těch revizí PSP 5? 6?
Jeden bez mechaniky, jeden s dobrym displejem který nestíhal a dělal duchy u jednoho modelu revoluce a pouze online obsah a u dalšího modelu není WiFi a jde pouze UMD . WTF???

Chtěl jsem si koupit Vitu ale co koukám tak to nebude žádná revoluce v porovnání s tím co dokážou nové tablety a telefony. A myslím že to bude ještě větší propadák jak 3DS.
akon
Člen
Odpovědět 
Tak jestli VITA bude propadák tak nevím nevím
Tohle napiš na konzolistu a dají ti BAN
No co se týče výkonu tak ani žádný Tablet ani žádný telefon nezvládne to co umí VITA plus skvělý displey + podpora velkých her.

Jako za nějakých 5000 - 6000 dostaneš opravdu namakanej kus konzole
Dnešní TOP tablety nebo mobily s dvoujádrem stojí od 8000 navrch
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |