gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 3 [ amanot, Krutan CZ, SK8Mancj ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Ode dnes XBOX 360 BETA MOH

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
http://www.eurogamer.net/articles/medal-of-honor-360-beta-begins

Tak tahejte at tu hru muzem spolecne pomlouvat
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Kam dostanu ten kod?Na mail?Hovno mi přišlo
Alluminium
Člen
Odpovědět 
To je jenom pro předobědnávky ne?No co stejně sem to chtěl kupovat
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Kde muzu tahat? kod mam
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Xkryton
kde si ho sehnal?ja to predobednal na xzone a nic! jinak tady http://www.medalofhonor.com/beta
kalmen
Člen
Odpovědět 
Bylo to tak že sem si předobjednal, dostal kody, nešlo to, zrušil předobjednávku, ale kody my už nikdo vzít nemůže vuhahaha, kody úspěšně zadány a co bylo dál ......
kalmen
Člen
Odpovědět 
Alluminium
já sem psal že mam problém a oni poslaly kódy, pak to stejně nešlo tak sem to zrušil, ale ty kóóódy
petiiik
Člen
Odpovědět 
A jak si mám ten medal of honor stahnout na xbox ??
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Mě každopádně nechtěj porád poslat ten kod
konina
Člen
Odpovědět 
Hrál sem to a nesouhlasim s Krutanem,mě se to líbilo jak svině,jeto mix codka a battlu,lepší než battlefield to asi neni,ale bavilo mě to dost,stačí vyhulit jen pár ran,přesně jako v bad company,je to prostě toprý
Alluminium
Člen
Odpovědět 
konina
Ty ses parchant Ja už to chci taky
Xkryton
Člen
Odpovědět 
Alluminium

Diky,to ti neporadim me ho dal kamik,prej preobjednaval v anglii a dostal dva kody
konina
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Ne mě to přijde fakr dobrý,spíš cod než bc
Johnny78
Člen
Odpovědět 
http://apps.facebook.com/moh-betaklic/?_fb_fromhash=5be5b3f9203bde678aa228a355bea655
BiSta
Člen
Odpovědět 
Už stahuju kod sem ziskal z FCB!
Johnny78
Člen
Odpovědět 
BiSta
a kde to stahujes
BiSta
Člen
Odpovědět 
Johnny78
Musis zadat ten kod pres Reedem codekterej si vygenerujes na ty strance
Johnny78
Člen
Odpovědět 
ajo diky ... a ten kod mam jenom sem nevedel jak stahnout .. dobry ne ale na tom FB
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Hraju to a docela slabý.Bohužel víc COD než BC2 a tim to posrali
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Alluminium
Tak mne to tedy jako cod nepripada...
Vsak tam trva hrozne dlouho nez nekoho zabijes oproti cod
BiSta
Člen
Odpovědět 
Johnny78
Jestli furt nevis tady mas navod

http://www.xboxweb.cz/hry/medal-of-honor/9104-soutez-beta-medal-of-honor.html
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Ja nevim tohle este neni finální verdikt,ale spíš mě to začíná chytat.
Alluminium
Člen
Odpovědět 
To je čim dál víc COD,za 3 kill streak mortar,ovládáni na chlup stejný.Každopádně mě to začína bavit Ale spíš než taktická teamovka je to arenová řežba jako COD
conker39
Člen
Odpovědět 
Stejne zadny kod neposlaly.K...Y ((
petiiik
Člen
Odpovědět 
A nevíte někdo jestli je te beta omezená ?? a kdyz jo tak do kdy ??
David50G
Člen
Odpovědět 
beta bejvá tak měsíc
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Tak odzkoušeno, zatím tak dvě hoďky a je to skvělý.
8x v řadě sem byl teď první na mapě, jenom díky taktice obíhat a nožíčkovat zezadu
Missile strike sem měl párkrát (asi 10 nebo 15 killstreak) - obdoba Predatora v COD akorát musíš to kouknout dalekohledem a pak řídíš.
A tyhle věcičky hodně pomáhají v killech. Většinou tak +/- 30 killů za zápas to háže. Zatím sem spokojen
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Je to boží
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
me to kurva nebavilo, uz ani to posrany CoD mi nebavi, to je porad to sami, a to sem CoD 4 mel fakt rad, a Black Ops no to bude kundovina
Anonymní
Odpovědět 
cEEErmy
Fifa neni porad to same ?
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |