gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 3 [ amanot, Krutan CZ, SK8Mancj ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Ode dnes XBOX 360 BETA MOH

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Anonymní
a asi anonym jako krava, ne to teda neni to sami, 07 a 08 byl dost jina. 08 a 09 taky 09 a 10 byl zatim nejvetsi skok, a 10a 11 to se tepriv uvidi, kazdopadne CoD dela z lidi debili kamos o tom mluvi porad dokola!
Anonymní
Odpovědět 
cEEErmy
Fifa je uplne to stejny takovy zaujaty fanboye nesnasim
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
jeste ze strilecek vychazi vic nez fotbalu! aspon je ze ceho vybirat!
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Anonymní
proc fanboy ty ubozaku? ja ji hral i na xku! kvuli ni sem si xbox poridil

EDIT: takovy zkurveny anonymy nesnasim!
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Jako že si fanboy Fify.Fanboyove COD si taky nepřipoustej ze je to furt to samy.
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
takze kazdymu kdyz se neco libi tak je fanboy,fanboy BC2, fanboy BMW, fanboy LM, fanboy gambrinus, fanboy nike, fanboy nixon to je teda blbost.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
Ale jo cod te bavi jen o tom nevis
Hale pripust si ze kdyby si u toho nedrtil ovladace tak to hrajes dodnes...
(Mam soukrome zdroje od tveho kamarada )
konina
Člen
Odpovědět 
Jo já sem taky fanboy BC2
louli
Člen
Odpovědět 
konina
Co je ty pico zkurvena zamrdana fanboyovska ty curacku jen si hrej to svoje zasrany BF:BC2 pico
Mjolln
Člen
Odpovědět 
Nevtírejme se, když se tomu nikdo smát nebude, prosím.
konina
Člen
Odpovědět 
louli
Hele mladej nebuď drzej
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
ja to mel pujceny, mohl sem to mit i dyl pujceny ale uz sem to nechtel a pravda no mam uz 5 gampad na MW sem je rozmrdal rikal bruna ja vim, ale stejne mam toho plny kecky
Majkl105
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
Vždyť tě COD vždycky bavilo jak sviň, věřím, že kdybys tomu dal šanci, tak by tě MW2 zase chytla...
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Majkl105

Ty nevis co u toho dela s ovladaci

Bruno rikal jak si se ted dal do fify
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
vsak sem psal, 4 me bavila nejvic ze vsech to byl hit pak prisla 5 to bylo jen chvilka a MW 2 to sami
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
kurva, nedaří se mi dostat na ten beta key....nemůžete mi ho někdo vygenerovat a poslat mi ho?
louli
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
To bys chtel coo??
kalmen
Člen
Odpovědět 
Neni divu že je to jako battlefield když to vyráběly ty samý.
konina
Člen
Odpovědět 
Dyť to neni vůbec jak battlefield
Majkl105
Člen
Odpovědět 
kalmen
Je to jiný
kalmen
Člen
Odpovědět 
si děláte srandu dyť to hraju, kombinace Battlefieldu a Cod, ale když si vezmu tu pistoli do ruky tak je to prostě Battlefield
louli
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
Za gold se nejak dohodnem
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Je to jako vzít Battle a snažit se udělat z toho COD.Výsledek je ale perfektní
konina
Člen
Odpovědět 
Jestli tam dodělaj ty bugy,jako že když chcípneš a vono se to sekne,ty bíly modely zbraní atd. tak to beru
Majkl105
Člen
Odpovědět 
konina
Jo tak je to jenom beta, jinak mě to dělalo taky a jednu hru dokonce se nezobrazovalo score, proste zabijels, zabijeli te a furt 0/0
Anonymní
Odpovědět 
Prosím Vás, chtěl bych si to zkusit, ale jak mám sehnát ten klíč? To musím si předobjednat? Nešlo by to i jinak?
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Jo, myslim, že musíš předobjednat... Ale možná to de i nějak přes FB
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
chlapi, já ten kód mám, ale na ea se pořád nemůžu přihlásit tak, abych mohl ten kód proměnit v reedem kód.....

koho o to můžu poprosit, abych mohl hrát tu betu kurva?
Alluminium
Člen
Odpovědět 
BlackHawkCZ
Hele ja sem to udělal Majklovi a zalozil sem mu novej ucet,tak sem to ted skousel a nejak mi to nejde,skus zalozit novej
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |