acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 9
Členové - 3 [ Jack Henkel, BlackHawkCZ, xManitua ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Oprava e74 a kruhu smrti - 100% funkčnost zaručena

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
sange
Odpovědět 
Opravím u vašeho xboxu 360:
-e74 (jedno červené světlo, chybová obrazovka)
-kruh smrti/3 red lights of death/ring of death (3 červená světla)

Jedná se o výrobní vady chlazení u 35% xboxů, které se většinou projeví, až po prodloužené 3leté záruce.

Pokud se rozhodnete pro opravu:
1) odpovězte na inzerát
2) zašlu vám svou adresu, kam poslat xbox
3) provedu opravu během 1-2dnů
4) pošlu vám xbox na dobírku(poštovné + práce, tj. cca 100+500) zpět

Opravou ztratíte nárok na záruku. Pokud se vám tyto chyby objeví a xbox je v záruce, určitě využijte servisu.
Carmine
Člen
Odpovědět 
chtělo by to nějáký preference. nikdo nebude posílat xko cizímu člověku.
sange
Odpovědět 
kontakt:
mail: sange(zavinac)seznam.cz
jURaSs
Člen
Odpovědět 
sange
zavináč se kdyžtak dělá ...alt 64 ..
modryklucina
Člen
Odpovědět 
a nebo taky takhle no http://www.toprecepty.cz/recept/1552-zavinace
sange
Odpovědět 
jurass: snažím se chránit svou mailovou schránku proti útokům spammerových robotů, ale vidí, že jsi šťastný člověk, když tě tato problematika, jak je vidno, až dosud míjela
Carmine
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Dal bych si
klof
Člen
Odpovědět 
Já taky z jablíčky
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
Spammerových robotů? To je něco jako Skynet???
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Silent Hill
No jasně sis nevšimnul? Sange je vůdce hnutí odporu proti Spamnetu .
martinrehakcz
Člen
Odpovědět 
Sange Connor !!!
Peterek82
Člen
Odpovědět 
sange

Nějaké reference, záruky, že si Xbox nenecháš?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
sange
nevím jak jsi na takova moudra přišel ale jestly jsi si jist ze to opravis tak nic proti
klof
Člen
Odpovědět 
Peterek82
Jak už mluvíš o moudře tak jedno ti povím zabij BOBRA a zachráníš STROM
Talrion
Člen
Odpovědět 
Peterek82
jakápak záruka? Musí ti stačit Sangeovo dobré slovo....Sange....z toho je uplně cítit poctivost a dobrá duše jen se neboj a pošli mu svůj XBox
sange
Odpovědět 
1) Nikdo po vás nechce, abyste mi posílali xbox, jedná se o nabídku, když vám xbox funguje, jste za vodou. Nabídka je směřována na ty, kterým nefunguje.
2) Když máte jednu z popsaných chyb a xbox není v záruce, moc možností nezbývá.
3) Nebráním se osobnímu jednání (Jihočeský kraj). Nebo by to šlo možná udělat přes aukro např., tam už je určitá garance pojistky.
4) Je škoda, že důvěra v Čechách neznamená pranic, nemůžu vám relevantně dokázat svojí důvěryhodnost, riziko je stejné jako při posílání xboxu na flash např.
5) HLAVNĚ: já se nikoho neprosím, aby mi posílal xbox, když má někdo jednu z chyb, klidně ať si vyplázne tisíce za opravy nebo ještě lépe, ať si z xboxu udělá slušivý podstavec pod monitor jedná se pouze o možnost.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Zajimalo by mne jakym zpusobem to opravujes kdyz je tu ta 100pro jistota ze to opravis.
I ze spickovym vybavenim za nekolik desetitisic se to neda zarucit(alespon podle mne)...
A poskytujes neakou zaruku na to ze se to treba za mes neobjevi znovu?
David50G
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
v tom má pravdu i kdyby tě podělal stejně ti ten xbox bude na hovno alespon pro mě
sange
Odpovědět 
Krutan CZ:
Dobrá, budu alibista 99% a do toho 1% schovám cokoli nepředvídatelnýho. Samozřejmostí je, že když se oprava nepodaří(velmi málo pravděpodobné), tak za ní nebudu chtít zaplatit.
Samotná oprava je jednoduchá a účinná, ale pracná.
dokoun
Odpovědět 
zdravim,na mem xboxu se mi objevuje prave chyba e74 a hledam nejakyho borce kterej by to dokazal dat do kupy za nejakou rozumnou cenu.muj mail je dokoun.9@seznam.cz.dik za kazdej tip
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
sange
Co je pracného na výměně teplovodivé pasty a podložení šroubků?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
The Choosen One
Ty jses blb...
chci te teda videt az se ti objevi E74 jestli to takhle das do kupy

dokoun
Hale opravit se to da,ale nebude to mit dlouhou zivotnost...
Pri oprave by se mel sundat chipset a pres GBA natavit desku a zpet ho nadelat...

Tez na to musi byt horkovzdusne stanice.

(Idealne by ti stim mohly pomoct v servisech na telefony)
Ale takhle to v domacich podminkach da malokdo...(aby to zkutecne opravil a ne ze opozdi zavadu)

The Choosen One
Vis ty vubec co znamena 3rrod a nebo E74?
Urcite jen teplovodivka ze?

Je zajimave ze teplovodivka ma zivotnost nejmene 15 let a vzdy kdyz jsem ji z xka sundal tak byla jako nova...
The Choosen One
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
Já mluvím o rrod. A to způsobuje prohnutí základovky teplem, to jde spravit odmontováním heatsinku a našroubování nových šroubů s nylonovou podložkou. A pasta má možná životnost 15 let, ale nemusí úplně doléhat.
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
RROD lze spravit x-clamp fixem, takže v podstatě má pravdu. Pokud vím, tak v některých případech x-clamp vyřešil i E74.
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Acro Czech
Vyřešil, nebo oddálil?
http://www.youtube.com/watch?v=EcyYG-boWvM
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Kterou část z "v některých případech" si nepochopil? Někdy je to perma fix, někdy se problém vrátí.
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Acro Czech
To je mi jasný, mluvím o RROD.
Ale taky jde o to, komu se to chce dělat doma
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Kit se dá na eBay koupit za 120-150 Kč (a samozřejmě se dá vše sehnat rovnou v Čechách levněji), vzhledem k mnoha podrobným tutoriálům bych se to doma nebál dělat. Úspora pár set mi za to stojí.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Acro Czech
Aby bylo jasno xclamp fix pomuze pouze v pripade ze ze puvodni xclamps prohybaly nadmerne motherboard tim padem popraskaly cesty u chipu a nasledne nebyly v kontaktu...

Tim ze se puvodni xlamps sundaj a nahradi se sroubama se problem vubec nemusi vyresit...

Pro predstavu je to jako kdyby jste mely 2 draty ktere by k sobe byly priletovany.
Jenze by je nekdo odtrhl a dotykaly by se jen nekdy napr kdyz na ne pusobi vitr...

Tim ze sejmeme xlamps a nahradimi ho sroubamy(zvanymi take jako hibridni xclamps) ty draty jen k sobe priblizime ale i pres to se nemusi dotykat.

Ale tohle nema cenu vysvetlovat.
Mel jsem tu xboxu a ani jednomu nepomohlo jen predelat uchyceni chladicu...

Rrod znamena jakoukoliv interni chybu systemu at uz jde o vyschle kondenzatory prez znicenou soucatku az po ztraty kontaktu...
Tehle chyb muze byt nekonecne uz jen diky tomu ze xko obsahuje prez 5000 soucastek,ale tohle tady asi nema cenu nikomu vysvetlovat pokavad aspon nechodil v detstvi na krouzky elektroniky
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
To je v podstatě pravda, RROD nemusí znamenat jen interní chybu v Xboxu, ale dokonce i problém na adaptéru.
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |