acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 10
Členové - 5 [ xking, Robin, cEEErmy, Alluminium, challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

PES 2008

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
modryklucina
Odpovědět 

[30] SKS : ok….pac ten framerate drbou skoro vsude…zvlastni

Robin
Odpovědět 

[29] modryklucina : to je jedinej recept, taky se to snažim nevnímat, ale prostě mě to tam se.e :-) prostě když neumim udělat efekt hloubky ostrosti, tak ho tam nedávám – bejt programátor – a nechám prostě celý hřiště ostrý, schválně kdo to neregistroval at se podiva na travu v nejvyšší třetině obrazovky, jen zelená rozmázlá šmouha bez textury a dolejšek je vypuntíkovanej až z toho bolej oči

modryklucina
Odpovědět 

[32] Robin : nj to je next gen travnik:D

Robin
Odpovědět 

jinak ja hraju demo PSA na Xko a bez poklesu frameratu, kromě toho systému ostrosti nemám výtky

PS3 jsem neviděl, ale co jsem srovnával např. NHLka, tak všem majitelům PS3 verze bych doporučil x verzi, fakt nádherna, díky :-) furt to hraju :-)

modryklucina
Odpovědět 

[34] Robin : nj ale v demu neni wide kamera:D

SKS
Odpovědět 

[31] modryklucina :Jo a co přesně znamená ten framerate :-).Na wide se to neseka a de to plynule ale fakt nevim co přesně ten framerate znamená :-)

Robin
Odpovědět 

[35] modryklucina : tak kamery jsem neviděl, v demu je fakt je ta jedna, s kterou jsem to hrál, ale přišlo mi to celkem v pohodě a dobrej pohled

naopak mě překvapilo jak jsou ty hráči malý a hřiště působí velký, naposledy jsem měl verzi 2005 a je to velká změna

dřív byly postavy větší v poměru k hřišti, hřiště si naopak hned překop, ted me příde, že konečně tohle vyladili a to hřiště a velikost jsou reálny

nevim, ten wide pak zkusim, ale řikám si, že ty postavy už pak budou extra mega malinký…

modryklucina
Odpovědět 

[36] SKS : no presne to znamena tak ze ta hra vypada jako zpomaleny film v urcitych okamzicich kdyz se treba nahromadi moc hracu u balonu atd

modryklucina
Odpovědět 

[37] Robin : no pokud mas velkou uhlopricku tak budou tak akorat…vono jinak nez s wide se neda hrat ..respekktive da ale s malym prehledem a neustalym cumenim na radar:D

Robin
Odpovědět 

[39] modryklucina : jedu to na 42 palci a působí to přehledně :-)

modryklucina
Odpovědět 

[40] Robin : mno jak pro koho…pokud chces vazne hrat elegantni fotbal tak jedine wide

Robin
Odpovědět 

[41] modryklucina : je to o tom, jak to sedne

třebas hra s autodráhou by se taky dala zabraz z pohledu ze shora kde vidíš rovnou celou dráhu a jen tam jezděj autíčka :-) nebo budeš mít menší výřez a nízký pohled, ale zas budeš v dění, každé má něco do sebe…

modryklucina
Odpovědět 

[42] Robin : vzdyt pixel junk racing bo jak to je a mas to tam:D…proste cim dal tim lip

Robin
Odpovědět 

[43] modryklucina : hehe přesně tuhle hru jsem měl namysli :-) jenže pak už nemáš 3D ale stane se z toho 2d :-)

modryklucina
Odpovědět 

[44] Robin : nj a jak je to vubec s placenim na ps store to lze jen pres kartu?

SKS
Odpovědět 

[38] modryklucina :tak jak zpomalenej film to nejde,hra běží plynule.Jen ty opakovačky se sekaj ale samotná hra beží dobře a to je hlavní.

Robin
Odpovědět 

radši mám na Xbox Arcade kolekce rád hru Mad Tracks, pánové to je mega špička, lepší než ačkové závody typu Dirt, Need For Speed a podobně, prostě mega zábava v super grafice přitom…

Robin
Odpovědět 

[45] modryklucina : čeče to jsem taky nezkoumal, ale přemejšlel jsem nad tim, že to bude asi blbej systém – přesně karta a podobně, já mám na xko asi 14 plnejch arkáde her, prostě systém bodů je příjemnej….

modryklucina
Odpovědět 

no ja bych chtel ten golf:D ale proste maestro neni podpoorovanoo u xbox

SKS
Odpovědět 

[45] modryklucina :Co já vim tak de to jen přes kartu a ne každýmu.Hlavně musíš bejt připojenej přes US nebo UK učet.Ale zaslech sem že nějak chtěj začít blokovat ty co to maj založení a sou z jinýho regionu.Tak nevim

modryklucina
Odpovědět 

a cetl jsem ze jsou jakesi problemy s tou kartou na body….ze musi byt ze zeme jaky mas ucet nebo co nebo je to jen kec

Robin
Odpovědět 

[49] modryklucina : jo, ten golf mám taky, hraju to velmi často, stáh jsem i extra prostředí k tomu – přímořská tematika, zábavní parky atd, je to super

kup si body přes xboxline, nechal jsem si to poslat na dobírku a máš super her, řeknu ti na xbox arcade pak typy co jsou bomby v nové hd grafice….

modryklucina
Odpovědět 

[52] Robin : jako xboxline.com jo

Robin
Odpovědět 

[51] modryklucina : ne, body fungujou, objednal jsem asi 5 karet a vše fungoval – až na jednu, kde jsem přišel o tisíc korun nefungovala, pač tam ty šmejdi nalepili kartu na dno přímo v místě čísel, takže když jsem to odtrh tak mi tří čísla chyběli, to už nevymyslíš :-), pár kombinací jsem zkoušel a snažil se to dešifrovat, ale marně :-)

nicméně ty body fungujou…., mám plánu přiobjednat aspon 2100 bodů za 1000 kaček, pač maj vyjít nový mapy ke Ghost Recon 2, který maj bejt fakt super – na střeše mrakodrapu a podobně, akorát to má bejt právě ne zadara, ale za body

modryklucina
Odpovědět 

[54] Robin : no jo ja chtel hlavne ten golf a alien hominid…cozz z 2100bodu uz mi mnoho nezbyde:D tak jeste to prostredi do golfu snad to vyjde:D

Robin
Odpovědět 

[53] modryklucina : tady odtud to beru a funguje to, ono skoro nikde se nedaj totiz sehnat

http://www.xboxline.com/index.php?…

všude prodávaj jen gold karty, ale microsoft points nikde nemaj, jsem za to rád, na xboxarcade jsou nádherný věci, ta záležitost se stříbrnou koulí – nezvpomenu si na název, musim doma – je neskutečně hratelná a graficky super, prostě se koulíš v 3d arénách po plošinách, skáčeč, máš mega jump, vrtule můžeš najít atd, prostě arkáde hopík :-)

Robin
Odpovědět 

[55] modryklucina : ten golf je za 800 a novy mapy a prostředi za 400, takze to mas za 1200 bodu….

Robin
Odpovědět 

jinak ten alien hominid se mi moc nelibi, jsou tam mnohem lepsi veci….

modryklucina
Odpovědět 

[58] Robin : mne se prave libi…co je tam lepsiho

modryklucina
Odpovědět 

tak asi stahnu ten golf a trat do forzy:D

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |