| Autor |
Zpráva |
Robin
|
26 Říj 2007 11:04
[59] modryklucina : stáh jsem tam všechny dema vybral 14 nejlepších her, můžu ti napsat seznam, vše v HD grafice a super provedení, ne staré věci typu Sonic či Ninja Turtles a podobně – což jsou jen totožný konverze starýho automatu, jsou tam často staré věci, ale předělané do hd grafiky, namátkou super věci co si pamatuju v high-tech provedení jsou….
Cloning Clyde – opravdu super hopsačka
Mad Tracks – závody, takový autodráhy kombinovaný s micro machines
Heavy Weapon – kropička s tankem
Pinball
Golf
Prince of persia
Ms Pacman nebu superpacman, nak tak se to jmenuje, 2 pacmani jsou stary a jeden je predelanej nove do hd a 16:9, ten je super
pak myslim Marble to je ta stříbrná koule
pak Jet něco s kosmonautem, kde vždy si na jiné planetě, vzadu vidíš galaxie, slunce atd, nádherně udělaný
a další, musim to doma prověřit a napíšu ti přesnej seznam super pecek…
|
modryklucina
|
27 Říj 2007 17:15
[61] Robin : no jo pinball byl dobry….mad tracks mne moc nechytnul heavy weapon jsem hral..ted nevim jde to i pro dva?…..ale urcite sezenu ten golf a mozna prince
|
Robin
|
27 Říj 2007 17:54
[62] modryklucina : ten Mad Tracks je hodně divokej, to demo byla jedna trať, ale ta hra je šíleně různorodá
v jednom levelu hraješ kulečník, dokonce i fotbal, jezdíš ze střechy dolu, projiždíš iglú, na hradbách, co trať to něco jinýho, velmi nápaditá věc, to demo je střípek z celý záležitosti
někde jsem čet, že ten pinball by měl mít v budoucnu víc než tři stoly, ta fyzika tý koule je fakt luxus…., ale ten golf sežeň, zrovna včera jsem to dohrál, je to hodně chytlavý
|
modryklucina
|
27 Říj 2007 17:59
[63] Robin : nevim tak ted si mne tim mad trackem nalakal:D muhehe:D ..jinak by mne zajimalo zda nevis zda muzu pouzivat kabel ethernet vod xka u ps3 pac se mi nechtel kupovat novy tak pouzivam jen tenhle:D zatim se nic nestalo:D
|
Robin
|
27 Říj 2007 18:15
[64] modryklucina : to nevim, ale řek bych, že ethernet je jeden standard, já mám kabel ethernetovej od xka propojenej s PC a taky to jede :-)
|
modryklucina
|
28 Říj 2007 09:12
stejne je divny ze na psa jeste nejsou skoro zadny recenze:D hra uz je venku a nic..zajimavy:D
|
brake
|
28 Říj 2007 11:50
nojo Fifa psovi vypalila rybnik :) vcera jsem si konecne zahral aspon demo fify 08 a je to fakt bozii :)
|
need4beat
|
28 Říj 2007 12:08
[64] modryklucina :můžeš ten kabel klidně použít, je to standart…
[65] Robin :tak jsem viděl PES 08 na X360 v akci…musím říct, že nic moc…nevím který grafik si ve hře hrál s ostrostí, možná si myslel, že to bude více detailní, ale vypadá to strašně, jinak problémy s frame ratem jsou u X360 v replay režimu, jinak ok…grafika mi přijde skoro na chlup stejná s předchozím dílem, jen ty hráči vypadají lépe no, trošku vylepšené animace, jinak FIFA 2008 na mě zapůsobila mnohem více, takže si pořídím po dlouhé době hraní PES sérií FIFU…
|
need4beat
|
28 Říj 2007 12:11
a jestli KONAMI přístí rok přijdou zas s něčím podobným, tak je ty matláci z EA úplně potopí…poslední dobou mi přijde, že EA má více inovací než KONAMI, co se fotbalu týče a vůbec i NHL třeba…ty animace bruslení nebo fyzika puku v NHL 08, to je úplně o něčem jiném než NHL 07…ale u PES 08 nevidím snad jedinou inovaci od předchozího dílu…
|
modryklucina
|
28 Říj 2007 16:10
[69] need4beat :no to je tvuj nazor nevim kolik jsi toho co se tyce psa nahral ale ja kazdorocne zapasu to se da pocitat na tisice kdovi jestli ne desetitisice. ono nejak zasadne vylepsovat genialni hru ani moc nejde. pokud jde o grafiku je o neco lepsi nez v loni ale rozhodne nic prevratnyho. fifa ma skvelou grafiku ma spoustu licenci je ted dosti pomalejsi a fotbalovejsi. myslim ze letosni fifa je nekde na urovni pro eva 5 coz byl podle mne ten mene povedeny dil. hraje se kvalitne ale nevydrzim u ni dele nez sezonu dve. podle dema sem si rikal ze bych letos psa vymenil. nastesti si ji kupoval bratranek takze odehral jsem jednu sezonu a s diky vratil. opet tam neni tolik fotbalovosti jako u pejska :> navi se herni situace az prilis opakujji.pro evo cekam zitra takze zatim soude podle dema kde jsem odehral asi 200 macu a recenzi. zmen je co se tyce herniho systemu dost. tezko se rika co presne ale at uz jde vo balon pres dribling az treba po dobre zvladnute rozhodci ta hra je zkratka mnohem dal nez fifa. uz jen to ze mne demo bavilo vice nez cela fifa. pokud behem plny verzi pro eva nenarazim na nejaky vetsi chyby ci problemy tak jde zrejme o nejlepsi dil cely serie. je mi jasny ze vetsina hraje fifu ale zkratka kdo miluje fotbal nemuze si nechat letosniho pejska nechat ujit. ta hratelnost a zabavnost je zkratka na dobu neomezenou. tam kde fifa zustava hrou tak pro evo dava pocit ze hrajem skutecne fotbal. kritiku ohledne master league prehlizim jelikoz je krome par nepodstatnych chybicek dokonala. a co se tyce hry proti sobe ci taktickych moznosti tak zde uz je jen pro evo tady bych to s fifou nesrovnaval zde uz je rozdil opravdu nekolika trid. zkratka kdo chce hrat hru a pocita s tim ze omrzi kdo fandi fotbalu a chce si jej zahrat jina moznost nez letosni pes neni
|
modryklucina
|
28 Říj 2007 16:12
jo tu fotbalovost a pomalost jsem myslel vzhledem k drivejsim fifam
|
Matrixus920516
|
28 Říj 2007 17:08
[70] **modryklucina ** : pěkně ses rozepsal ale když si to čtu tak tam není jedna rozumná věc napsaná jenom samí kokotiny např cituji KDO MÁ RAD FOTBAL TOMU PES2008 NESMÍ CHYBĚT já bych řekl spíš naopak kdo má aspon trochu rád fotbal at si tuhle trapnou parodii na fotbal nekupuje. NEBO ŽE VE FIFĚ NENÍ DOST TAKTIKY stačí si přečíst manuál ke hře který je česky a tam se sočteš hodně vymakané věcičky které bys ty stejně asi nedokázal prostě PES je pro amatéry co na fifu nejsou dost dobrý tak přejdou k mnohem jednodušímu fotbalu. FIFA08 je lepší ve všech směrech než PES2008 třeba to tak v předchozích dílech nebylo ale ted to tak prostě je.
|
Krupkic
|
28 Říj 2007 17:45
[72] Matrixus920516 : lol, tak takhle jsem se dlouho nepobavil. Větší nesmysl jsem dlouho nečetl. Nerad reaguji na tyhle diskuze co je lepší. Každý ať si hraje co se mu líbí, ale tohle mi prostě nedalo.
|
lubino
|
28 Říj 2007 17:52
[72] Matrixus920516 :hrál jsi PES 2008? já ji mám ted doma a předtím jsem měl měsíc FIFU 2008, nebyla špatná ale PES 2008 je přeci jenom lepší
|
modryklucina
|
28 Říj 2007 18:07
[72] Matrixus920516 :ano na papire tam taktika je ale at uz si nastavis cokoliv tak to zadny valny ucinek nema. v pes staci treba jen prohodit hracum posty a na hre je to znat. nekteri hraci trdba hraji skvele z leva a na pravo jim to treba nejde jako ve skutecnosti. ve fife si muzes udelat treba z ronaldinha defenzivniho zaloznika a co se stane nic. stejne tak forma kdyz se nekomu nedari delsi dobu tak je to proste znat a je mnohdy lepsi hrace ani nestavet. fifa zase nic :> a jinak to co je lehky je fifa. a chyba tam vetsi variabilita kazdy zapas je hodne podobny. vono presne takhlevzdy reagovali ti kterym pes nesel a ja se ani nedivim tam se totiz hraje fotba. 9kyve recenze pro psa mi davaji za pravdu. novy pes se zkratka poved..
|
Matrixus920516
|
28 Říj 2007 18:41
[75] **modryklucina ** : nový pes prostě nesahá nové fifě ani po kotníky a není žádná pravda že když dáš ronaldinha na jiný post než hrává že hraje uplně stejně to si možná jen někde přečet a že je ve fifě každý zapas stejný je taky jen na tobě jak se bude zápas vyvýjet a když si lama a neumíš to tak si hrej svoje pro evo o kterém jsi řekl že se tam hraje fotbal i když jsem si nestihl všimnout, a nepomlouvej fifu která je fakt podařená. Jo a ještě se tě chci zeptat: Řekni mi jedinou věc která je v novém PES2008 NEXT GEN jestli to teda výš ale asi ne protože jestli hraješ jen pro evo tak jsi next gen ještě nezažil :-)
|
modryklucina
|
28 Říj 2007 19:03
sam ses lama pac ti pes nejde. ja navi fifu nepomlouvam jen rikam v cem je pro mne pes lepsi. pokud se ti vice libi fifa to je tvoje vec. nahraj si par zapasu na video a pak se divej jak je to variabilni. a jinak tohle jsme schvalne zkouseli. tym man united. pravy bek c.ronaldo. vis co se stalo? byl nejlepsi volba diky sve rychlosti superpresnym centrum a technice s branenim nemel problem. udelej tohle v pro evu a vymazes ho ze hriste vcetne chaby obrany.
|
need4beat
|
28 Říj 2007 19:23
jen jsem napsal, že mě PES 08 nezaujal a že mě více chytla FIFA a napsal jsem důvody proč a co mi na PES vadí, jinak PES už hraju od prvního dílu, třeba PES 4 nebo PES 5, co jsem se ho nahrál na PS2…už jen proto vím, že na PS2 byla grafika super a ekvivalentní PS2 konzoli, ale to jak PES vypadá teď mi nepřijde ekvivalentní X360 nebo PS3, je to promrhaný potenciál, jinak hratelnost PES je super…
|
brake
|
28 Říj 2007 19:45
[70] **modryklucina ** :jak jsi psal tak jo je to pravda PES je fotbalovejsi a je to jeste porad vychtanejsi nez fifa ale zase nemas pravdu v tom ze ten kdo ma rad fotbal tak ten musi hrat PES 2008 a ze Fifa prestane kazdeho bavit a PES bavi porad….kazdy jsem jiny a nemuzes mluvit za vsechny..dobre ty muzes hrat porad dokola PES a FIFS te prestane brzy bavit ale to neznamena ze takhle se musi chovat i zbytek sveta :) ja fotbal miluju je to muj nejoblibenejsi sport, fifu a pes hraju uz od mala ale PES jo ma sice lepsi hratelnost ale nebavi me tak dlouho…..u Fify klidne ten rok vydrzim a porad me to bavi ale u PES ne…..bavi me u Fify ze muzu postupovat tou sezonou muzu si pri tom hrat i na trenera a bavi me mimo ten fotbal i ta omacka kolem kterou PES zrovna moc nevynika….navic ja jsem spis fanousek fotbalu nez hrac tim chci rict ze vic fotbal sleduju nez abych ho hral (v realnem zivote) takze i treba ta grafika mi pridava na atmosfere a je to dalsi plus….…... chapu a respektuju tvuj nazor ale nemusi ho mit vsichni stejny jak si psal :) i treba Need4beat taky psal ze tento rok dava poprve prednost Fife pred PES tak vidis dalsi ktery ma rad fotbal ale bavi ho vic FIFA 08 :)
|
Matrixus920516
|
28 Říj 2007 19:50
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :-:-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) ) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :-:-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) ) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
|
need4beat
|
28 Říj 2007 19:51
[79] brake :přesně tak…prostě PES jsem měl vždycky rád, ale už mit o přijde moc stereotypní…nechci od KONAMI grafiku typu Crysis, ale už se mi přestává líbit, že se PES 08 až moc podobá svým předchozím dílům…třeba ten trávník…stačí se podívat na led v NHL 08, jak je detailní, je to velmi důležitý aspekt a FIFA 08, tam je trávník také detailní, ale v PES 08 je to jen jedna textura…a je tam vidět, že grafik si pohrál s kontrastem a to docela neštěsně…psal o tom i Robin, takže nejsem sám…to samé ty diváci…prostě nechápu, proč KONAMI ty konzole pořádně nevyužijou…tak snad příští rok…
|
Matrixus920516
|
28 Říj 2007 19:51
Jinak ti smjlíci patří modremu klucinovy. :-)
|
Matrixus920516
|
28 Říj 2007 19:53
[81] need4beat : já doufám že konami se polepší a příští rok opravdu vidá next gen fotbálek opravdu next gen ne jenom na papíře nebo v hlavě modreho klučiny :-)
|
need4beat
|
28 Říj 2007 19:55
no jinak ve FIFĚ 08 se právě hráči chovají dost individuálně…Ronaldinho má svoje triky, C. Ronaldo také…každý hráč má svou schopnost a na hřišti jeho hru poznáte…
|
need4beat
|
28 Říj 2007 19:57
[83] Matrixus920516 :hlavně, že jim ze SONY ještě poslali dotace v podobě pár milionů dolarů a oni ještě vydají hru která má nedoladěný frame rate…bych se na ně příště vykašlal…
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 15:10
[79] brake : jo jasne mozna to vypadalalo ze mluvim za vsechny ale jako mluvil jsem za sebe asi to akorat jinak vyznelo :-D
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 15:20
[85] need4beat : no v pro evu se da hrac poznat uz podle toho jak bezi:D a ..pokud ti jde jen o to ze nema pro evo super skvelou grafiku tak to je podle mne chabi duvod…..navic si nemyslim ze by to bylo vazne nejak hrozny pri fotbale ani nejak neni cas koukat na grafiku…to je jako kdyby ses dival v telce na fotbal a zajimalo te co ma kde kdo vytetovane nebo co ma za nausnici…. [83] Matrixus920516 :a jinak ten tvuj next gen mne nijak nevzrusuje ve fife je jen skvela grafika jinak fotbali jako hry zadna velka revoluce oproti drivejsim verzim byt ani nemuzou…trebas u fify dejme tomu kdy by se ta serie dotahla jednou na pro evo tak by to treba revoluce byla ale u psa…ta hratelnost predbehla dobu uz nekde u druheho dilu…... jinak ja hraji psa vod doby co se to jmenovalo jeste iss 98 :-D takze moc dobre vim jak serie roste cim dal vic do krasy krome nepodareny petky..ktera byla ale beztak lepsi nez fifa v te dobe [85] need4beat :a ten pokrok oproti minulemu rocniku je znatelny…vylepseno je prakticky vse…ono je to spise tim ze ea zkratka kazdy rok dela jakoby jinou fifu kdezto u pro eva nasledujici dily vychazi z toho predeslyho a jen zlepsuji to co se zdalo beztak dokonale tak ti to mozna prijde jako to samy ale je to vo necem uplne jinem…zvlast pokud clovek porovnava xbox verzi 6a 20008..tam je to zcela jasny….…. a jinak pro zajimavost hral jsem fifu na nejtezsi obtiznost…ten manazersky mod nebo co to ma byt..nevim proste tu hlavni karieru…behem prvni sezzony jsem vyhral spanelskou ligu..tak nevim…ze zacatku sem mel trochu potiz se do toho dostat ale pak jsem mel serii 20 vyher v rade a to
rozhodlo..a nejak jsem nemel motivaci hrat dal…jo hral jsem za villareal…..hlavne diky lemplum golmanum jsem daval v prumeru 3 branky na zapas tak nevim co je lehky….pro mne proste fifa…je moc jednoducha bez vetsi variability a volnosti
|
Matrixus920516
|
29 Říj 2007 15:34
[87] modryklucina : zase mlžíš chtěl bych tě vidět jak na nejtěžší obtížnost dáváš průměrně 3 golý za zápas to je blbost. Co si ten člověk nevymyslí jen aby lidi uznali že má pravdu. Hej když si tak dobrý tak si proti sobě mužeme dsát ve fife zápas a já ti hned povím jestli kecáš nebo jestli si opravdu tak dobrý jak tu píšeš :-).
Kontrolní Otázka: řekni mi jak se jmenuje nejtěžší obtížnost ve fifě :-):-):-) jestli sis to náhodou neslpletl. Protože amateur opravdu není nejtěžší obtížnost :-):-):-)
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 15:43
[88] Matrixus920516 : jj hral jsem amater to neni to nejtuzsi? :-D jinak ti to reknu asi tak jsem zkratka odkojen psem…kde se hraje variabilni fotbal…takze skriptovana hra ve fife mne nijak moc neprekvapila..ze zacatku jsem mel problem se dostat do sance ale pak uz jsem vazne jel..samotnyho mne to prekvapilo ze sem hral tak dobre:D a golmani tam vazne stoji za prd..rozhodne nejslabsi vec fifu jsou brankari hruza…kolik ti propusti golu z dalkky je az k nevire… az budu zase na xku live tak si klidne match dat muzem a pak v pro evo a uvidis ten rozdil…..nerikam treba mne ve fife porazis preci jen zivy hrac nehraje predvidatelne jeko cpu ale rozhodne to nebude nic zavratnyho…a klidne si nekdy zkus dat c.ronalda na pravy bek…podle fify to vypada ze ten kluk se zkratka pro hrani na kraji obrane narodil… :-D vazne je to mnohem vice v pro evo vsechno vychytany a jinak mne to castecny manazerovani spise obtezovalo chci hrat fotbal a ne se starat o blbiny…staci mi koupi prodat hrace….pokud jde o manazerovani zahraji si radeji normalniho managera… jinak fifu nehanim ani se ji neposmivam treba to tak vypada ale ne..dovedu uznat ze fifa je letos nejlepsi dil za posledni dobu ale na psa to proste nema….. za chvili si jdu na postu pro plnou verzi tak jsem zvedav cim vsim mne jeste prekvapi.. jiste nekomu se libi vice fifa nekomu pes ale rozhodne bych nerek ze je pes lehci a min fotbalovy je to spise naopak…...
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 15:45
[89] modryklucina :castecny manazerovani ve fife samozrejme ..vzdycky pisu rychle a vynechavam slova:D myslenky jsou dal nez to co pisu:D
|