gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 7
Členové - 3 [ xManitua, Krutan CZ, Alluminium ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

PES 2008

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Matrixus920516
Odpovědět 

no mužem dít potom dát fifu 08. A pes taky ožná koupí tak kdištak dáme taky :-)

modryklucina
Odpovědět 

[91] Matrixus920516 : a nakonec budem jeste jezdit po turnajich dvojic :-D

Matrixus920516
Odpovědět 

Aj to je možné. Já si časem určitě koupím i pro evo :-) já jsem veliký fotbalový fanda akorát jsem dal první přednost fifě uvažuji že bych si koupil pro evo hned ted ale už mám předobjednaný COD 4 a ještě si předobjednám ASSASIN CREED

modryklucina
Odpovědět 

[93] Matrixus920516 : no pokud nehodlas u cod 4 poradne vetrat multiplayer tak to za tech par hodin nestoji…spis bazar:D

need4beat
Odpovědět 

[94] modryklucina :CoD4 za to rozhodně stojí…u mě je to jasná koupě, už kvůli multiplayeru, ale single kampaň bude také super…

Matrixus920516
Odpovědět 

já si tu hru kupuju hlavně kvuli multáku akorát mě štve že musím chodit do té blé školy ale co škola bude muset jít bokem COD4 má přednost :-)

Dexterh
Odpovědět 

PES 2008 má o dost lepší grafiku než PES 6 a co se týče hrateknosti, tak ta je naprosto dokonalá, a ty hráče se fakt dá poznat jen díky běhu, nev¨bo výklusu, takovej Messi je poznat i ze střechy Nou Kamapu…

modryklucina
Odpovědět 

no po dvou dnech nepretrzityho hrani psa si dam pauzu u ratcheta. dojmy z plny verze. cpu hraje k…a dobre :> rychla rozehravka letos skutecne funguje. jako do opravdy da se rozehrat hned a neprodlene pokracovat dal. prekvapeni je komentar letos poprve se da nechat zapnuty. balon tak ta jeho fyzika ach je to vazne pocit jakoze se hraje se skutecnym. zadny plachtak jako loni. rozhodci asi nejlepsi z cele serie stejne tak brankari. da se nasimulovat penalta:] zatim 12 z 10 :> a jelikoz ta prava hratelnost se ukazuje az po stovkach zapasu tdoporucuji ak letosni pro evo zrejme nej dil. obrovsky skok oproti sestce.

SKS
Odpovědět 

[98] **modryklucina ** :Počítám že hraješ na Xku, jak sem ti psal že hra de na PS3 plynule a seka se jen replay tak to neni pravda,sou situce při kterých se to seká i ve hře,všimnul sem si toho až po pár hrách,třeba když se hra rychle přenese z jedný strany na druhou,tak to je hrůza.Dělá to asi bohužel jen ta WIDE kamera,ptal sem se někoho kdo hraje NORMAL a tomu to prej neděla.Nedokážu si ale představit hrát na jinou

need4beat
Odpovědět 

no KONAMI se moc nepředvedli…ten frame rate je na nic…

need4beat
Odpovědět 

a na to, že hru dělali původně primárně na PS3 dopadla PS3 verze snad nejhůře…

Robin
Odpovědět 

[100] need4beat : byt tebou, kupuje rovnou vše na xko, NHL…, PSA… atd, i u Call Of Duty 4 bych šel určitě do xbox verze, s PSEM a NHL si zainvestoval do horší kvality, já mám taky PS3, ale jsem si vědom shitoizních her kromě exkluzív :-)

Robin
Odpovědět 

mě PES dnes na xko přišel a je to super, žádný zakolísání a hádám tak 60 snímků – jako NHL…

need4beat
Odpovědět 

[102] Robin :no u CoD4 se PS3 verze nebojím…už jen těch 60fps potvrzuje dobře odvedenou práci a screeny vybadají vážně skvěle…co se týče NHL 08, tu jsem srovnával, obě plné hry a rozdíl je ve frame ratu, jinak obě vypadají stejně svkěle, na PS3 jsem pořídil, protože byla dřív než na X360 a nechtělo se mi čekat…

pi
Odpovědět 

Kdyz si stahnu NFS prostreet demo a vypalim na DVD tak pojede to?Nebo ne protoze to bude vypalene?

need4beat
Odpovědět 

ty jo, tady se někdo marně snaží objevit Ameriku…myslím, že sis spletl fórum…

pi
Odpovědět 

kdo ja?Ja jen si chci vyzkouset NFS DEMO! Na plne bych musel mit chip nebo neco takoveho a to ja nechci.

need4beat
Odpovědět 

[107] pi :no, ale odkud si chceš to demo stahovat? promiň, ale nemám přehledy o tom, jestli jsou na torrentech demoverze…

pi
Odpovědět 

jo sou tam.A nevis jestli by to slo?Asi ne ze?Nebo je to spatne?

Brake
Člen
Odpovědět 
tak demo se stahovat muze tak by na tom nic spatneho byt nemelo :) alew jestli to jde vyplait tak to ti nepovim...
Anonymní
Odpovědět 
A mysliš že je možný že Konami vydá nějaký ofiko patch který by to spravil.Jestli je to teda vůbec možný.Slyšel sem že jim Sony dala na tu hru docela dost peněz,takže by stim snad něco dělat měli
MetalSKS
Člen
Odpovědět 
need4beat
A mysliš že je možný že Konami vydá nějaký ofiko patch který by to spravil.Jestli je to teda vůbec možný.Slyšel sem že jim Sony dala na tu hru docela dost peněz,takže by stim snad něco dělat měli
mike3
Člen
Odpovědět 
Váhám s koupí PSA2008, jaký je Váš názor?
MetalSKS
Člen
Odpovědět 
mike3
Já myslim že je to dobrej kup,já teda hraju na PS3 kde sou problemy s framerate ale ty prej na Xku nejsou.Já sem ale i přes ty problémy spokojenej.Doufám hlavně že to vyřeší nějakej patch.Co se týká hratelnosti tak je to dobrý.Fifu 08 sem hrál jen demo ale u mě jasně vítězí PES
mike3
Člen
Odpovědět 
MetalSSK
Díky za tip. Zachytil jsem totiž pár negativních názorů - špatný gólmani, jistý góly z rohu apod.
MetalSKS
Člen
Odpovědět 
Tak rači se ještě poptej,s někym sem se bavil na jednom forum a tem mi říkal že dostává 90% golů po rohu,mě se to ale nestává.Stávalo se mi to v PES 6 ale vyřešily to vysoký stopeři.Golmáni se mi nezdaj nějak vyloženě špatný.Ale dostávám hodně golů s přímáku,včera sem dostal ze šesti přímáku pět golů.Ale jak říkám,já sem spokojenej.
modryklucina
Odpovědět 
no golmani nejsou spatni. spise naopak. a zadny jisty goly z rohu tu nejsou. jinak vrele doporucuji do tymu nakoupit daniho alvese. ten fotbalista je robot. :) nevycerpatelna zasoba energie. skvely sprint durazna strela. vyborne centry. v master league jsem ho musel za prvni puli sezony jen jednou stridat. fakt borec. jedina slabina jsou u nej hlavicky a obcasna neochota se vracet branit :-D musim ho zlanarit do realu :-D
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak to prasisko alves koupit nejde no musim to zkouset dal...ted uz mam ranking tymu S tak snad se nejak dohodnem:D
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak uz budu konecne hrat i ligu mistru..no v loni to na titul nevyslobarca prohrala jen jeden zapas v sezone a to jeste se mnou jinak za celou sezonu dostala 7 branek a z toho 3 vode mne..no a vo ctyri body mne porazily ale uz sem zase v plny sile.prikoupil jsem par hracu na posileni kadru takze uz mam 31 na soupisce...tak si budu moci dovolit vice setrit opory nez vloni..no ale stejne uz zase ztracim 4 body na barcu:D a to jsem ji porazil hned v uvodu..jenze zaragoza mne vzdycky da na prdel_:D to je hrozny
Brake
Člen
Odpovědět 
no tak dneska jsem si zahral poprve nove PES a docela me to zkalamlo prijde mi to o dost lehci nez jsem cekal a grafika a pohyby hracu jsem cekal taky teda mnohem lepsi....fifa teda u me vyhrava
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |