| Autor |
Zpráva |
Matrixus920516
|
29 Říj 2007 15:59
no mužem dít potom dát fifu 08. A pes taky ožná koupí tak kdištak dáme taky :-)
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 16:01
[91] Matrixus920516 : a nakonec budem jeste jezdit po turnajich dvojic :-D
|
Matrixus920516
|
29 Říj 2007 16:11
Aj to je možné. Já si časem určitě koupím i pro evo :-) já jsem veliký fotbalový fanda akorát jsem dal první přednost fifě uvažuji že bych si koupil pro evo hned ted ale už mám předobjednaný COD 4 a ještě si předobjednám ASSASIN CREED
|
modryklucina
|
29 Říj 2007 16:13
[93] Matrixus920516 : no pokud nehodlas u cod 4 poradne vetrat multiplayer tak to za tech par hodin nestoji…spis bazar:D
|
need4beat
|
29 Říj 2007 16:26
[94] modryklucina :CoD4 za to rozhodně stojí…u mě je to jasná koupě, už kvůli multiplayeru, ale single kampaň bude také super…
|
Matrixus920516
|
29 Říj 2007 17:36
já si tu hru kupuju hlavně kvuli multáku akorát mě štve že musím chodit do té blé školy ale co škola bude muset jít bokem COD4 má přednost :-)
|
Dexterh
|
29 Říj 2007 17:40
PES 2008 má o dost lepší grafiku než PES 6 a co se týče hrateknosti, tak ta je naprosto dokonalá, a ty hráče se fakt dá poznat jen díky běhu, nev¨bo výklusu, takovej Messi je poznat i ze střechy Nou Kamapu…
|
modryklucina
|
30 Říj 2007 17:25
no po dvou dnech nepretrzityho hrani psa si dam pauzu u ratcheta. dojmy z plny verze. cpu hraje k…a dobre :> rychla rozehravka letos skutecne funguje. jako do opravdy da se rozehrat hned a neprodlene pokracovat dal. prekvapeni je komentar letos poprve se da nechat zapnuty. balon tak ta jeho fyzika ach je to vazne pocit jakoze se hraje se skutecnym. zadny plachtak jako loni. rozhodci asi nejlepsi z cele serie stejne tak brankari. da se nasimulovat penalta:] zatim 12 z 10 :> a jelikoz ta prava hratelnost se ukazuje az po stovkach zapasu tdoporucuji ak letosni pro evo zrejme nej dil. obrovsky skok oproti sestce.
|
SKS
|
30 Říj 2007 19:05
[98] **modryklucina ** :Počítám že hraješ na Xku, jak sem ti psal že hra de na PS3 plynule a seka se jen replay tak to neni pravda,sou situce při kterých se to seká i ve hře,všimnul sem si toho až po pár hrách,třeba když se hra rychle přenese z jedný strany na druhou,tak to je hrůza.Dělá to asi bohužel jen ta WIDE kamera,ptal sem se někoho kdo hraje NORMAL a tomu to prej neděla.Nedokážu si ale představit hrát na jinou
|
need4beat
|
30 Říj 2007 19:22
no KONAMI se moc nepředvedli…ten frame rate je na nic…
|
need4beat
|
30 Říj 2007 19:23
a na to, že hru dělali původně primárně na PS3 dopadla PS3 verze snad nejhůře…
|
Robin
|
30 Říj 2007 20:34
[100] need4beat : byt tebou, kupuje rovnou vše na xko, NHL…, PSA… atd, i u Call Of Duty 4 bych šel určitě do xbox verze, s PSEM a NHL si zainvestoval do horší kvality, já mám taky PS3, ale jsem si vědom shitoizních her kromě exkluzív :-)
|
Robin
|
30 Říj 2007 20:35
mě PES dnes na xko přišel a je to super, žádný zakolísání a hádám tak 60 snímků – jako NHL…
|
need4beat
|
30 Říj 2007 20:48
[102] Robin :no u CoD4 se PS3 verze nebojím…už jen těch 60fps potvrzuje dobře odvedenou práci a screeny vybadají vážně skvěle…co se týče NHL 08, tu jsem srovnával, obě plné hry a rozdíl je ve frame ratu, jinak obě vypadají stejně svkěle, na PS3 jsem pořídil, protože byla dřív než na X360 a nechtělo se mi čekat…
|
pi
|
30 Říj 2007 20:55
Kdyz si stahnu NFS prostreet demo a vypalim na DVD tak pojede to?Nebo ne protoze to bude vypalene?
|
need4beat
|
30 Říj 2007 21:07
ty jo, tady se někdo marně snaží objevit Ameriku…myslím, že sis spletl fórum…
|
pi
|
30 Říj 2007 21:11
kdo ja?Ja jen si chci vyzkouset NFS DEMO! Na plne bych musel mit chip nebo neco takoveho a to ja nechci.
|
need4beat
|
30 Říj 2007 21:14
[107] pi :no, ale odkud si chceš to demo stahovat? promiň, ale nemám přehledy o tom, jestli jsou na torrentech demoverze…
|
pi
|
30 Říj 2007 21:18
jo sou tam.A nevis jestli by to slo?Asi ne ze?Nebo je to spatne?
|
Brake
Člen
|
31 Říj 2007 11:12
tak demo se stahovat muze tak by na tom nic spatneho byt nemelo :) alew jestli to jde vyplait tak to ti nepovim...
|
Anonymní
|
31 Říj 2007 11:14
A mysliš že je možný že Konami vydá nějaký ofiko patch který by to spravil.Jestli je to teda vůbec možný.Slyšel sem že jim Sony dala na tu hru docela dost peněz,takže by stim snad něco dělat měli
|
MetalSKS
Člen
|
31 Říj 2007 11:15
need4beat A mysliš že je možný že Konami vydá nějaký ofiko patch který by to spravil.Jestli je to teda vůbec možný.Slyšel sem že jim Sony dala na tu hru docela dost peněz,takže by stim snad něco dělat měli
|
mike3
Člen
|
31 Říj 2007 14:13
Váhám s koupí PSA2008, jaký je Váš názor?
|
MetalSKS
Člen
|
31 Říj 2007 14:27
mike3 Já myslim že je to dobrej kup,já teda hraju na PS3 kde sou problemy s framerate ale ty prej na Xku nejsou.Já sem ale i přes ty problémy spokojenej.Doufám hlavně že to vyřeší nějakej patch.Co se týká hratelnosti tak je to dobrý.Fifu 08 sem hrál jen demo ale u mě jasně vítězí PES
|
mike3
Člen
|
31 Říj 2007 14:33
MetalSSK Díky za tip. Zachytil jsem totiž pár negativních názorů - špatný gólmani, jistý góly z rohu apod.
|
MetalSKS
Člen
|
31 Říj 2007 15:17
Tak rači se ještě poptej,s někym sem se bavil na jednom forum a tem mi říkal že dostává 90% golů po rohu,mě se to ale nestává.Stávalo se mi to v PES 6 ale vyřešily to vysoký stopeři.Golmáni se mi nezdaj nějak vyloženě špatný.Ale dostávám hodně golů s přímáku,včera sem dostal ze šesti přímáku pět golů.Ale jak říkám,já sem spokojenej.
|
modryklucina
|
31 Říj 2007 15:59
no golmani nejsou spatni. spise naopak. a zadny jisty goly z rohu tu nejsou. jinak vrele doporucuji do tymu nakoupit daniho alvese. ten fotbalista je robot. :) nevycerpatelna zasoba energie. skvely sprint durazna strela. vyborne centry. v master league jsem ho musel za prvni puli sezony jen jednou stridat. fakt borec. jedina slabina jsou u nej hlavicky a obcasna neochota se vracet branit :-D musim ho zlanarit do realu :-D
|
modryklucina
Člen
|
4 Lis 2007 00:51
tak to prasisko alves koupit nejde  no musim to zkouset dal...ted uz mam ranking tymu S tak snad se nejak dohodnem:D
|
modryklucina
Člen
|
13 Lis 2007 19:40
tak uz budu konecne hrat i ligu mistru..no v loni to na titul nevyslo  barca prohrala jen jeden zapas v sezone a to jeste se mnou  jinak za celou sezonu dostala 7 branek a z toho 3 vode mne..no a vo ctyri body mne porazily  ale uz sem zase v plny sile.prikoupil jsem par hracu na posileni kadru takze uz mam 31 na soupisce...tak si budu moci dovolit vice setrit opory nez vloni..no ale stejne uz zase ztracim 4 body na barcu:D a to jsem ji porazil hned v uvodu..jenze zaragoza mne vzdycky da na prdel_:D to je hrozny
|
Brake
Člen
|
14 Lis 2007 16:19
no tak dneska jsem si zahral poprve nove PES a docela me to zkalamlo prijde mi to o dost lehci nez jsem cekal a grafika a pohyby hracu jsem cekal taky teda mnohem lepsi....fifa teda u me vyhrava
|