acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 11
Členové - 5 [ xking, Robin, cEEErmy, Alluminium, challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

PES 2008

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
modryklucina
Člen
Odpovědět 
proti gustu zajimalo by mne na co jsi to hral..protoze pokud na top level tak vazne pochybuju ze kdyz si to hral po prve tak ti to prislo lehky
Brake
Člen
Odpovědět 
no nejdriv jsem to hral na 2. z 5-ti obtiznosti a to jsem s ceskem vyhral nad italii 15-0 (dal jsem si nejdriv lehci obtiznost protoze jsem myslel ze si to nebudu davat fifu totiz hraju taky na 2.obtiznost a jsem vubec rad kdyz vyhraju takze sjem necekal ze to bude tak leheke) potom kdyz jsem videl ze tahle obtiznost je trochu lehci nez sem cekal tak jsem si dal 4. z 5-ti a vyhral sem 2-1 zase za cesko proti francii...a to to byl muj druhy zapas a neumim v PES zatim nic jineho nez behrat a strilet :D takze jsem proste cekal ze si sotva budu davat tu 2. obtiznost a davam si celekm vklidu i tu 4. proto rikam ze me to prekvapilo protoze to je lehci nez jsem cekal
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ach ano kazdy kdo hraje sportovni hru na jinou nez vyssi obtiznost a rika ze je lehka je hlupak jinak to bude asi tim ze vis jak se ma hrat fotbal tudiz v pro evo vazne vyhrajes diky tomu ze vis co kde a jak..kdezto ve fife se staci naucit ruzny skripty a pak uz muzes hrat jak kolovratek...dokola..tak jak sem to delal ja..takze ti fifa prijde mozna tezka ale jen proto ze tam neni zrovna velka fotbalovost
Brake
Člen
Odpovědět 
no tak je mi jasne ze na nejvyssi obtiznost je ta hra tezka a nezkousel jsem ji proto, ze mi bylo jasne ze bych nemel sanci vyhrat ale v porovnani prave s tou fifou jsem myslel ze nebudu schopen vyhrat ani na nejelehci kdyz ve fife sotva vyhraju na stredni....tak proto jsem psal ze mi prisla lehka ale nevim no zatim me vic bavi fifa ale budu hrat i to pesko kdyz uz ho mam a az budu gold tak si spolu nedky muzem zahrat match

jo a kdyz uz teda budu hrat toho psa tak muzes mi prosim napsat jake jsou tam vlastne moznosti ve hre jak jsem psal tak umim jenom ty zakladni veci
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jak moznosti?
Brake
Člen
Odpovědět 
no vsechny moznosti ve hre na trave umim akorat strilet a prihravat a branit ale nevim co ostatniho se tam da delat treba jak se pouziva to specialni tlacitko a vubec dalsi tlacitka atd. a nikdy sem v pes nepochopil na co se tam nasatvuje ty nejake typy kopu atd. nebo co to tam je
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak typy kopu ze si privolas druhyho hrace..no a pak je to rozmanity...bud ho nechas jen prebehnout balon nebo si od neho nechas narazit mic L1+acko...nebo vystreslis nacentrujes ci nahrajes primo s nim drzis L1 a udelas prislusnou akci... pres R2 delas klicky atd..to chce trenink pac je tam toho dost..od preslapovacek..pres ronaldinovu fintu nebo jen zaseknuti..proste hratky s R2 a pohybechh do stran a casem uvidis... lobovat se da L1 plus strela nebo treba kdyz potrebujes jen lehce nadzvednout mic poku uz je golman blizko tebe a jde do skluzu tak R1 plus strela.. dale muzes ve hre simulovat davat narazecky pres L1 jak po zemi tak vzduchem...vysoky centr pres R2...atd..vsechno je to vypsane v command listu kdyz das pauzu
Anonymní
Odpovědět 
ja nevim jak to mam nainstalovat
Silwer
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Ty seš hodně mimo co?
tom
Odpovědět 
ahoj,mám prosbičku.Mažu denně psa,můžeš mi poradit,jestli se dá korigovat,zda vystřelíš po zemi nebo vejšku.Já za boha nemůžu zjistit,jak zařídit,aby mi útočník pálil po zemi.Pokud odpovíš,prosím na mail motl@mexxreality.cz.děkuji moc za info
tom
Odpovědět 
prosím,poraďte,jak se u PSa střílí útočníkem po zemi???Dík motl@mexxreality.cz
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Odpovědět 
Čau, instl sem si PES2008 na notebos s windousem Vista a když sem tam dal ten 1zpusob češtiny tak to nešlo mam použit ten druhý???? a když jo tak jak se přes ten druhy zpusob dava čestina DIK za radu odepište pls na e-mail: dawe390@seznam.cz PŘEDEM DIK!!!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |